Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Kendinizi Hayal Aleminde Bulup Çocuklar Gibi Şen Hissedeceğiniz Son 5 Yılın En İyi Animasyon Filmleri

İzlerken Kendinizi Hayal Aleminde Bulup Çocuklar Gibi Şen Hissedeceğiniz Son 5 Yılın En İyi Animasyon Filmleri

Beyza
17.12.2023 - 16:01

İzlerken rüyalar alemine dalacağınız, kendinizi yeniden çocuk hissedeceğiniz son 5 yılın animasyon filmlerini sizler için listeledik. Şimdiden keyifli seyirler 🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Ugly Dolls (2019)

25. Ugly Dolls (2019)

IMDb: 5

Özet: Günleri Uglyville kasabasında hep mutlu geçen Uglydolls halkından Moxy, özgür ruhlu biridir. Çok neşeli günler geçiriyor olsa da meraklı kişiliğinden dolayı yaşadığı kasabadaki dağın diğer tarafında ne olduğunu deli gibi merak eder. Orada neler olduğunu öğrenmek için arkadaşlarıyla beraber bir maceraya atılır.

Yönetmen: Kelly Asbury

Oyuncular: Kelly Clarkson, Pitbull, Lee-Hom Wang

24. Ploey: You Never Fly Alone (2018)

24. Ploey: You Never Fly Alone (2018)

IMDb: 5.3

Özet: Henüz uçmayı öğrenememiş bir yavru kuş olan Puloi, ailesi Güney'e göç edince kutuplarda yalnız başına kalmak zorundadır. Bu durumu fırsat bilip yeni arkadaşlar edinen Puloi, kutuptaki düşmanlara karşı yaşam mücadelesi vermeye çalışır.

Yönetmen: Árni Ólafur Ásgeirsson

Oyuncular: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson

23. Spycies (2019)

23. Spycies (2019)

IMDb: 5.4

Özet: Tam anlamıyla iki zıt karakter olan gizli ajan Vladimir ve Hector, karşılaştıkları zorlu bir görev için dünyayı kurtarmak adına eğlenceli ama bir o kadar da güç bir maceraya girişirler.

Yönetmen: Guillaume Ivernel

Oyuncular: Kirk Thornton, Dino Andrade, Salli Saffioti

22. Paws Of Fury: The Legend Of Hank (2022)

22. Paws Of Fury: The Legend Of Hank (2022)

IMDb: 5.7

Özet: Hayallerinin gerçekleşmesini uman bir Samuray, rakiplerini yenmek için sıra dışı bir yol izler ve mahkemede dava açar! Amerikan yapımı animasyon komedide yönetmen koltuğunda Chris Bailey otururken orijinal dublaj kadrosunda Samuel L. Jackson, Michael Cera, Aasif Mandvi, Michelle Yeoh, Mel Brooks, Djimon Hounsou, Ricky Gervais ve Gabriel Iglesias gibiisimler yer alıyor.

Yönetmen: Rob Minkoff, Mark Koetsier, Chris Bailey

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Michael Cera

21. The Addams Family (2019)

21. The Addams Family (2019)

IMDb: 5.8

Özet: Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Morticia, güler yüzlü ve tutkulu bir şekilde kapısına aşık Gomez ve şahsına münhasır çocuklar Wednesday ile Pugsley'e evin diğer ilginç aile bireyleri eşlik eder. Bu farklı aile bayram hazırlığı yaparken reality-show programının kraliçesi Margaux Needler karşılarına çıkar. Bu ikilinin karşılaşması her şeyi değiştirir...

Oyuncular: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz

Yönetmen: Conrad Vernon, Greg Tiernan

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. The Stolen Princess (2018)

20. The Stolen Princess (2018)

IMDb: 6

Özet: Prenseslerin, büyücülerin ve şövalyelerin zamanında geçen bu hikayede Ruslan, şövalye olma hayali kurar. Ruslan, Mila ile tanışıp ona aşık olur ama kralın kızı olduğu gerçeğinden haberdar değildir. Büyücü Kornomor, onları ayırmak için Mila'yı kaçırır ve şövalye Ruslan bu büyücünün peşine düşer.

Yönetmen: Oleh Malamuzh

Oyuncular: Nadiya Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha

19. Ibi: Dogu Ekspresi'nin Gizemi (2023)

19. Ibi: Dogu Ekspresi'nin Gizemi (2023)

IMDb: 6

Özet: Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi ile Kars’a seyahat eden İbi, kendisini beklenmedik bir maceranın içerisinde bulur. Yolculuk sırasında İbi, Baldiyar masallarının yazdığı yer olan Masalaltı’ndan gelen, daha adı bile konmamış olan gizemli bir masal kahramanının yapacağı kötülüklerden haberdar olur. 

Yönetmen: Sinan Ölmez

Oyuncular: Elifcan Küçük, Alp Pazarlı, Hakan Bozbey

18. PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

18. PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

IMDb: 6

Özet: Büyülü bir meteor Macera Şehri’ne çarptığında beklenmedik şeyler olur. Çarpan meteorun etkisi ile PAW Patrol yavruları süper güçler elde ederek Süper Köpekçiklere dönüşür. Ekibin en küçük üyesi olan Skye, elde ettiği güçler ile rüyaları gerçekleşir.

Yönetmen: Cal Brunker

Oyuncular: Finn Lee-Epp, Mckenna Grace, Christian Convery

17. Baby Boss (2017)

17. Baby Boss (2017)

IMDb: 6.3

Özet: En büyük hayali köpek sahibi olmak olan Tim 7 yaşındadır. O köpek hayalleri kurarken annesi ile babasının sürekli takım elbise giyen bir bebeği sahiplenmesi ile her şey değişir. Annesi ve babası yanında olmayınca akıcı şekilde konuşan bu bebek aslında bir ajandır ve çözmesi gereken çok ama çok önemli bir mesele vardır...

Oyuncular: Miles Christopher Bakshi, Alec Baldwin, Steve Buscemi

Yönetmen: Tom McGrath

16. Carl's Date (2023)

16. Carl's Date (2023)

IMDb: 6,4

Özet: Carl Fredricksen isteksizce bir bayan arkadaşıyla randevuya çıkmayı kabul ediyor ama itiraf etmek gerekir ki bu günlerde flörtün nasıl yürüdüğüne dair hiçbir fikri yok. Her zaman yardımsever bir arkadaş olan Dug, Carl'ın randevu öncesi heyecanını yatıştırmak için devreye giriyor ve ona yardım ediyor.

Yönetmen: Bob Peterson

Oyuncular: Bob Peterson, Edward Asner

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Luck (2022)

15. Luck (2022)

IMDb: 6.4

Özet: Luck, günlük hayatı derinden etkileyen iyi ve kötü şans arasında süren bin yıllık savaşa odaklanıyor.

Yönetmen: Peggy Holmes

Oyuncular: Eva Noblezada, Lil Rel Howery, Simon Pegg

14. Teen Titans Go! To the Movies (2018)

14. Teen Titans Go! To the Movies (2018)

IMDb: 6.8

Özet: Bir süper kahraman ekibi Teen Titans üyelerinin diğer süper kahramanlar gibi kendilerine ait filmleri yoktur. Grubun lideri Robin star olmak için Hollywoodlu yönetmene gider ve çılgınca fikirlerini anlatır. Tam o sırada dünyayı ele geçirmeye çalışan bir süper kötü kahraman tarafından yanlış yönlendirilirler ve tüm işler karışır...

Oyuncular: Scott Menville, Greg Cipes, Tara Strong

Yönetmen: Aaron Horvath, Peter Rida Michail

13. King Leon (2019)

13. King Leon (2019)

IMDb: 6.8

Özet: Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Ormanın kralı olan babası Mufasa'ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir...

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Donald Glover, Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones

12. Leo (2023)

12. Leo (2023)

IMDb: 7

Özet: Yaşlı bir kertenkele olan Leo, arkadaşı kaplumbağa ile birlikte yıllarıdır bir sınıfta bulunan teraryumda mahsur kalmıştır. Yaşamak için sadece birkaç yılı kaldığını öğrendiğinde Leo, hayatı deneyimlemek için kaçmayı planlar. Ancak bu sırada huysuz bir öğretmen ve öğrencilerinin sorunlarına kapılır.

Yönetmen: Robert Marianetti, Robert Smigel, David Wachtenheim

Oyuncular: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong

11. Yeti Efsanesi (2019)

11. Yeti Efsanesi (2019)

IMDb: 7

Özet: Yi, dünyayı gezme hayali ile yaşayan genç bir kızdır. Genç kızın hayatı, Şangay’daki evlerinin çatısında bir Yeti ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Evin çatısında yaşayan Yeti ile iletişim kurmaya çalışan Yi, onu evine, ailesinin yanına dönmesine yardımcı olmaya çalışır.

Yönetmen: Jill Culton, Todd Wilderman

Oyuncular: Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

10. Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

IMDb: 7.1

Özet: Ninja Kaplumbağalar'ın Batman ve Robin'e katılmasıyla gitgide sayıları artan kahramanlarımız, çok daha kalabalık bir ekiple çarpışır. Gotham'a Ra's Al Ghul ve onun Suikastçılar Birliği ile güçlerini birleştiren Shredder ve Ayak Takımı'nı durdurmaya çalışacak olan Batman ve yeni arkadaşlarının önüne Joker, Harley Quinn, Mr, Freeze ve Bane gibi kötüler de çıkıyor. 

Yönetmen: Jake Castorena

9. How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

9. How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

IMDb: 7.4

Özet: Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybeder. Dişsiz, artık tükendiğini sandığı kendi soyuna mensup bir ejderhayı keşfeder. 

Yönetmen: Dean DeBlois

Oyuncular: Jay Baruchel, America Ferrera, F. Murray Abraham

8. The Mitchells vs the Machines (2021)

8. The Mitchells vs the Machines (2021)

IMDb: 7.6

Özet: Katie, hayalini kurduğu sinema okuluna girmeyi başarınca mutluluktan deliye döner. Evinden kilometrelerce uzaklıktaki okuluna gitmek için hazırlıklara başlayan Katie’ye bu yolculuğunda ailesi de eşlik eder. Keyifli bir şekilde yola koyulan aile, yolculuk sırasında robotların dünyayı istila ettiğini öğrenir. Teknoloji ayaklanıp, robotlar sokaklarda dolaşmaya başlayınca, aile dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Yönetmen: Michael Rianda, Jeff Rowe

Oyuncular: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph

7. Suzume (2022)

7. Suzume (2022)

IMDb: 7.7

Özet: Kyushu'nun sakin bir kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Suzume, yolda 'bir kapı arayan' genç bir adamla tanışır. Suzume adamı dağlardaki harap bir binaya kadar takip eder ve yıkımdan kurtulmuş gibi bağımsız, bozulmamış duran bir kapı bulur. Suzume görünmez bir güç tarafından çekildiğini hisseder ve kapıya uzanır. 

Yönetmen: Makoto Shinkai

Oyuncular: Nanoka Hara, Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu

6. Toy Story 4 (2019)

6. Toy Story 4 (2019)

IMDb: 7.8

Özet: Bir kaşıktan geri dönüştürülerek yapılan bir oyuncak olan Forky asla oyuncak olduğunu kabul etmez ve kendisini Bonnie'nin odasına asla ait hissetmez. Dünyadaki amacını sorgulayan Forky hayatını bir kaşık olarak devam ettirmeye karar verir.

Oyuncular: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts

Yönetmen: Josh Cooley

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Puss in Boots: The Last Wish (2022)

5. Puss in Boots: The Last Wish (2022)

IMDb: 7.9

Özet: Çizmeli kedi macera tutkusunun ona çok pahalıya mal olduğunu keşfeder. Macera tutkusunun bedelini 9 canından 8’ini harcayarak ödeyen Çizmeli Kedi, son bir maceraya atılır. Efsanevi Son Dilek'i bulmak için destansı bir yolculuğa çıkan Çizmeli Kedi, amacına ulaşabilirse dokuz canını yenileyebilecektir. 

Yönetmen: Januel P. Mercado, Joel Crawford

Oyuncular: Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillen

4. Klaus (2019)

4. Klaus (2019)

IMDb: 8.1

Özet: Smeerensburg'un yeni postacısı Jesper tek başına oyuncak yapan Klaus ile tanışır ve Klaus'un oyuncaklarını çocuklara dağıtmaya karar verirler. Birlikte oyuncak dağıtmaya başlayan bu ikili Smeerensburg'un mutsuzluğunu değiştirmeye başlar.

Oyuncular: Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons

Yönetmen: Sergio Pablos

3. Coco (2017)

3. Coco (2017)

IMDb: 8.4

Özet: Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz, 12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanıdır ancak çok önceden hayatını kaybetmiştir ve ne yazık ki Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Onun şarkılarıyla büyüyen Miguel, bir gün şans eseri Cruz'un gitarını bulur. Ancak gitarı çaldığı an, kendisini bambaşka bir dünyada bulur: Ölüler Diyarı'nda! Çıkış yolunu aradığı sürede düzenbaz bir adam olan Hector'la karşılaşırlar. İkili, Miguel'in aile tarihi hakkındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için bilmedikleri bir yolculuğa çıkarlar!

Oyuncular: Anthony Gonzalez (VIII), Benjamin Bratt, Gael García Bernal

Yönetmen:  Lee Unkrich, Adrian Molina

2. Save Ralph (2021)

2. Save Ralph (2021)

IMDb: 8.4

Özet: Bir belgesel için röportaj yapılan bir tavşan olan Ralph, bir laboratuvarda 'testçi' olarak günlük rutinini sürdürür.

Yönetmen: Spencer Susser

Oyuncular: Taika Waititi, Ricky Gervais, Zac Efron, Olivia Munn, Pom Klementieff

1. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

1. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

IMDb: 8.4

Özet: 2018 yılına damga vuran ve sık sık konuşulan Spider-Man: Into the Spider-Verse, dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor.

Seslendirenler: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld

Yönetmen: Bob Persichetti

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
6
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın