Görüş Bildir
Haberler
İzlemen Gereken Efsane Türk Gençlik Dizisini Söylüyoruz!

İzlemen Gereken Efsane Türk Gençlik Dizisini Söylüyoruz!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Çocukken en sevdiğin oyun bunlardan hangisiydi?

4. Hayatının aşkını bulmak mı yoksa bir çuval dolu para mı?

5. Her insanın farklı bir öğrenme şekli vardır derler. Seninki nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ilişkide senin için en önemli şey hangisi?

7. Son olarak ne tarz filmlerden hoşlanırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koçum Benim!

Koçum Benim!

70’li yıllarda yayınlanan Beyaz Gölge dizisinin uyarlamasıydı ama kalabalık ve güçlü oyuncu kadrosuyla bizden bir hikaye olmayı başardı. Bir lise basketbol takımının hayat, aşk, arkadaşlık, aile ilişkilerinin anlatıldığı dizide Tarık Akın'ı izlemek ne de güzeldi.

Lise Defteri!

Lise Defteri!

Belki de lise yıllarına dair anlatılan hikayelerin en gerçekçisi Lise Defteri’ydi. Dizi kısa sürmüş olsa da Emre Altuğ, Ece Erken, Arda Kural ve Sarp Levendoğlu sayesinde hepimiz lise yıllarını geri dönmeyi ve o güzel yılları yeniden yaşamayı istedik.

8. Hayat Bilgisi!

8. Hayat Bilgisi!

Hepimizin hayatından bir Afet Öğretmen geçmiştir; uzaktan bakıldığında çok sert duran ama aslında yufka yürekli olan bir insan. Hepimiz Kopil, Ortega, Törpü, Barbie, Var mısın Arif'te kendimizden bir parça bulduk, her birinden çok şey öğrendik. Kuşkusuz öğrendiğimiz en önemli şeyse hocanın camide olduğuydu :)

Kavak Yelleri!

Kavak Yelleri!

Deniz, Aslı, Efe ve Mine; aslında birbirinden farklı ama birbirlerine her zaman sahip çıkan 4 yakın arkadaşın hikayesi, Urla’da geçmesinden olsa gerek hepimizin içini ısıttı ve Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yerini aldı. Pinhani’nin efsane şarkısı Hele Bi Gel’se dizinin bir diğer güzelliğiydi...

Arka Sıradakiler!

Arka Sıradakiler!

Unutulmuş bir lisede hayata tutunmaya çalışan bir grup gencin hayatının, okula yeni gelen idealist bir edebiyat öğretmeni sayesinde nasıl değiştiğini anlatan dizi, umudun hep var olduğunu hatırlattı bizlere.

Eyvah Babam!

Eyvah Babam!

Kızına aşık, onun büyüdüğünü kabullenemeyen bir baba ile artık bir yetişkin olduğunu ona ispatlamaya çalışan Ece’ nin hikayesi içinde hep neşeli öğeler barındıran bir dizi olarak hafızalarımıza kazındı. Dizi sayesinde Haluk Bilginer ve Nergis Kumbasar’ı yeniden ekranda izleme şansına erişirken bir yandan da Yıldız Asyalı ve Arda Kural gibi dönemin yeni oyuncularıyla tanışmıştık.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
63
38
22
14
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kusuru bakma ''Onedio'' ama Türk yapımları içinde kaliteli, yeterli bütçesi olan, mantıklı, çene çakmaktan ibaret olmayan, aksiyon(!) diye mantar tabancaları... Devamını Gör

Ali Efe

tamam genco yaptın atarını klavyeni bırak ve sessizce uzaklaş...

Gizem Yenikler

Kavak Yelleri.

saka yapiyosun

kavak yelleri unutulmazdı harbi .d