Görüş Bildir
Haberler
İsveç Konsolosluğu Önünde Kur'an-ı Kerim'in Yakılması Protesto Edildi

İsveç Konsolosluğu Önünde Kur'an-ı Kerim'in Yakılması Protesto Edildi

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan İsveç Konsolosluğu önüne gelen bir grup, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösterdi. Gruptan biri konsolosluğun girişindeki panoyu kırınca gerginlik yaşandı. Polis, protestocuları konsolosluktan uzaklaştırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kur'an-ı Kerim'in Türkiye Büyükelçiliği önünde yakılmasına izin veren İsveç'e tepkiler devam ediyor. Sosyal medyadan yapılan çağrılar üzerine Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki İsveç Konsolosluğu önüne gelen bir grup, protesto gösterisinde bulundu.

Danimarkalı aşırı sağcı Stram Kurs partisi lideri Rasmus Paludan'ın Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına tepki gösteren grup, tekbir getirerek olayı protesto etti.

Bu sırada gruptan bir kişi, polis engelini aşarak konsolosluğun girişindeki panoyu kırdı. Polis ekipleri, bu kişiye müdahale ederek konsolosluktan uzaklaştırdı. Konsolosluğun önünde ilerleyen dakikalarda beklenen protesto gösterisine yönelik polisin önlemleri sürüyor.

İşte o anlar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
37
13
7
7
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Avrupalı futbolculara b0k gibi para akıtan katarlılar protesto etsin biraz

Malum Şahıs

hah geldi bizim coca cola yı protesto edip fanta içen güruh

Ayşe Haseki

Sıkıysa Volvo yaksınlar ya. Şimdi baktım, enflasyon yüzde 4,1, işsizlik yüzde 8,2. Teknoloji aletleri ve otomasyon üretiyor. Biz fındık, çay, laf

Kadir Doğan

Ya arkadaş size ne? Her kuran yakana aksiyon mu alacaksınız? Bırak Allah korur kendi kitabını.

Pasif Kullanıcı

Telin etmek gerekir ve bunun hoşgörüsüzlük ,saygısızlık ,adilik olduğunu anlatmak için evliya olmaya gerek yok. Neo Nasyonalist Faşizmden başka birşey değil ... Devamını Gör