Görüş Bildir
Haberler
İşte Bu Hafta Yatırımcısının Yüzünü Güldürecek Altcoinler ve Analistlerin Güncel Yorumları

etiket İşte Bu Hafta Yatırımcısının Yüzünü Güldürecek Altcoinler ve Analistlerin Güncel Yorumları

Bu hafta en fazla değer kazanacak altcoinler mercek altında. Altcoin piyasasında bu hafta neler yaşanacak? En çok kazandıracak coinler hangileri? Analistlerin altcoin piyasasına dair güncel yorumları ne? Hepsinin cevabı içeriğimizde!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ripple (XRP)

1. Ripple (XRP)

Ripple (XRP), pazar günü geç saatlerde 0,85 dolarlık dirençte güçlü bir artış yaşadı. Bitcoin fiyatında artış yaşanmaya devam ederse, bugün küçük bir yükselme görülebilir. Analistlere göre satın alma baskısı devam ederse, XRP fiyatı 1 dolarlık psikolojik seviyesine tekrar ziyaret edebilir. XRP 7 Şubat'ta hareketli ortalamanın üzerinde kırılarak düşüş trendinin sona erebileceğini gösterdi. Traderlara göre 0,75 doların üzerinde bir kırılma XRP için ralli kapılarını açabilir ve fiyatı 1,41 dolara kadar yükselebilir.

2. Cardano (ADA)

2. Cardano (ADA)

Cardano (ADA), bazı analistler tarafından tavsiye ediliyor. Cardano'yu elinde tutan cüzdan sayısı da 3 milyonu geçmiş bulunmakta. Hızla gelişmeye devam eden Cardano, şu anda ne yükseliş ne düşüş eğiliminde. Cardano ölçeklendirme çözümü uyguladı ve ekosistemi daha da parladı. Geçtiğimiz günlerde Cardano Plutus güncellemesini de duyurdu. Analistler bu sebeplerle fiyatında bir yükseliş bekliyor.

3. CRO

3. CRO

CRO, 10 Şubat tarihinde 0,54 dolar seviyelerine yükseldi. Hareketli ortalamalarındaki mevcut toparlanması devam ederse, boğalar düşüşlerde alım yapmıştır. Boğalar daha sonra da fiyatı 0,54 dolar üzerine çıkarabilir. Ardından CRO, 0,68 dolara kadar çıkabilir. Ayrıca uzmanlar 4 saatlik grafiğe göre, paritenin yükselen bir model içinde yükseldiğini söyledi.

4. Theta Network (THETA)

4. Theta Network (THETA)

THETA, 10 Şubat tarihinde düşüş trend çizgisinin üzerinde kırıldı. Analistlere göre düşüş trendi sona erebilir. RSI pozitif bölgede olduğu için bu alıcılara avantaj sağlıyor. Boğalar yeni bir yükseliş trendi başlatabilir. 4,39 doların üzerinde bir kırılma ile fiyatı 6 dolara kadar yükselebilir. Kısaca fiyat seviyenin dışına çıkarsa, yükseliş trendi başlayabilir.

5. FTX Token (FTT)

5. FTX Token (FTT)

FTX Token, kısa vadeli yatırım için uygun olabilir. En hızlı büyüyen tokenlardan biridir. 24 saatlik işlem hacimlerine bakıldığında, 16.25 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Ölçeklenebilirlik ve hız açısından güvenli. Analiste göre fiyatı şu anki fiyatının üzerine çıkarsa, FTT yeni bir yükseliş trendi başlatabilir. Boğalar fiyatı 50-SMA'nın üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, paritesi genel dirence meydan okur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Avalanche (AVAX)

6. Avalanche (AVAX)

AVAX, kripto para analistleri tarafından önerilen bir dijital varlıktır. Hem hızlı hem de düşük maliyetli olmasından dolayı ön planda yer alıyor. Uzmanlar, boğalar fiyatı düşüş trend çizgisinin üzerine çıkarması ile yükseliş gelebilir dedi.

7. VeChain (VET)

7. VeChain (VET)

VeChain (VET), kısa vadede yatırımcısına kazandırabilir. Son 24 saat içerisinde fiyatında bir yükselme görülebilir. Alıcılar destek seviyesini savunmakta. Ancak satış baskısı VET fiyat hareketini rahatsız edebilir. Ayrıca RSI, 11 Şubat'a kadar tarafsız bölgede işlem görüyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın