Görüş Bildir
Haberler
AKP'nin Seçim Şarkısı Sosyal Medyayı Salladı

AKP'nin Seçim Şarkısı Sosyal Medyayı Salladı

adem kara
19.02.2014 - 15:21

BAŞBAKAN ERDOĞAN, UĞUR IŞILAK'I BÖYLE TEBRİK ETTİ

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ak Parti'nin Yeni Seçim Şarkısı Videosu

Başbakan Erdoğan, 'AK Parti Seçim Beyannamesi' ile belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla Ankara Arena'da düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı. Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı “Daima Aşk, Daima Hizmet.” AK Parti'nin seçim müzikleri arasında Kürtçe ve Türkçe seslendirilen parçada yer aldı.

AK PARTİ'NİN ŞAŞIRTAN SEÇİM ŞARKISI

Nogay Türklerine ait, Orta Asya Türklerini anlatan 'Dombra şarkısı', AK Parti'nin seçim çalışmaları dahilinde Uğur Işılak tarafından yeniden yorumlandı.

Şarkının nakarat bölümü şu şekilde: 'Göründüğü gibi olan / Gücünü milletten alan / Recep Tayyip Erdoğan', 'Mazlumlara sırdaş olan / Gariplere yoldaş olan / Recep Tayyip Erdoğan'

BAŞBAKAN ERDOĞAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Seçim şarkısı Başbakan Erdoğan'ın konuşması öncesinde salona dinletildi ve büyük coşkuyla karşılandı. Bu sırada duygulanan Başbakan Erdoğan'ın gözlerinin dolduğu görüldü.

“AK PARTİ'DEN KÜRTÇE VE TÜRKÇE SEÇİM ŞARKISI” AK Parti'nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan “El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye'yiz” oldu.

“KARADENİZLİLER DE UNUTULMADI” AK Parti'nin üçüncü açıklanan seçim müziği ise Karadeniz yöresine ait oldu. Haydi Uşak Horana adlı parçada ise salonda bulunanlar büyük bir coşku yaşadı.

“AK PARTİ'DEN RAP MÜZİK” 2014 yerel seçimlerine 10 şarkı ile giren AK Parti'de her yöreye ait bir parça bulunuyor. Parçaların içinde ise en dikkat çekeni rap seçim müziği oldu. Haydi Şimdi Bir Daha adlı seçim müziği rap olarak seslendirildi.

“AFİŞLER DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET” AK Parti'nin yerel seçimlerde kullanacağı seçim pankartları da belli olmaya başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Arena'da açılışını yapacağı Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda salonda “Daima Millet, Daima Hizmet” pankartları yer aldı.

Türkiye

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0