Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Valisi Açıkladı: Vaka Sayısı En Çok Hangi İlçelerde Düştü?

İstanbul Valisi Açıkladı: Vaka Sayısı En Çok Hangi İlçelerde Düştü?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son iki haftada İstanbul'da vaka sayısının yüzde 40 oranında azaldığını söylemesinin ardından İstanbul Valisi Yerlikaya da vakaların en çok düştüğü ilçeleri açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Koca, son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa’da yüzde 60’a yakın düşüş olduğunu açıklamıştı. 👇

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, her geçen gün Kovid-19 vaka sayısının azaldığını, geçen haftaya oranla en çok düşüşün Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi'de olduğunu bildirdi.

"En az düşüş Şişli, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu ve Beyoğlu'nda"

Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Yılın ilk #filyasyon toplantısı sonrası şunu memnuniyetle söyleyebilirim. Her geçen gün vaka sayımız azalıyor. Geçen haftaya oranla en çok düşüş; Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi'de' ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya, en az düşüşün yaşandığı ilçeleri ise Şişli, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu ve Beyoğlu olarak sıraladı.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Canan Çolak

OSB de çalışanlar, fırınlar, paket servisler bunlara yasak yok. OSB de çalışan onca insan var. Söz de karantina. Hastanelerde hala yer yok. Bir de düşüş var ... Devamını Gör

SU

İnşallah hepiniz yakalanıp geberirsiniz! Sizin yönetemediğiniz süreç ve yalanlarınız yüzünden binlerce kişi canından oldu!

Halil Değerli

Sayı ver..... Sayı.... Oran orantıyla olmaz.... .... 🤪😡