Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un En Muhteşem Gece Hayatının Kadıköy'de Olduğunu İspatlayan 17 Süpersonik Bar

İstanbul'un En Muhteşem Gece Hayatının Kadıköy'de Olduğunu İspatlayan 17 Süpersonik Bar

theolonius
28.07.2015 - 00:17 Son Güncelleme: 30.07.2015 - 17:25

Kadıköy, İstanbul'un en güzel semtlerinden bir tanesi. İnsanı ve manzarası ile birlikte en yaşanılabilir yerlerden bir tanesi Anadolu Yakası'nda. 

Bugün sizler için Kadıköy Barlar Sokağı'na inelim dedik ve bir liste hazırladık. Kadıköy canlı müzik, eğlence mekanları, barlar ve daha fazlası sizlerle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Monks

1. Monks

Son 1 senedir Kadıköy'e çok ayrı bir hava getiren, alışılmışın dışında bir 'home party' konsepti, samimi ortamı ve çalışanlarıyla sizi eğlendirecek bir mekan. Özellikle de gece 04.00'a kadar açık olması ve DJ performansıyla beraber soft müzik tarzıyla Kadıköy'de eğlencenin hiç bitmeyeceğini kanıtlıyor bizlere. Kokteyleri ve shotları bir hayli başarılı. Özellikle de kendi ürettikleri nutella shot ve sakız shot başta olmak üzere birbirinden güzel diğer shotları da denemeyi unutmayın.

Caferağa Mahallesi, ModaCaddesi, No 70/1, Kadıköy, İstanbul

2. Komodor

2. Komodor

Artık Kadıköy'de, sabah dörde kadar dans edip, müzik dinleyebileceğimiz bir yer var. Moda Caddesi'nin yeni hip mekanı Komodor, kapısını saat 00:00'da açıyor, üstelik perşembe geceleri eski 45'likler çalıyor. Fiyatlar uygun, dekor 50'lerden kalma. Kendi kültürünü oluşturmuş yepyeni bir after mekanı. 

Caferağa Mahallesi, ModaCaddesi, Ses Apartmanı, No: 70, Kadıköy, İstanbul

3. Arkaoda

3. Arkaoda

Kadıköy'ün sayılı mekanlarından biridir Arkaoda. Bahçesi oldukça güzel ama cuma ve cumartesi yer bulabilmek epey zor oluyor. Etkinlik bültenlerini alıp incelemek lazım gerçekten hoş şeyler çıkıyor her ay. Bir çok birayı bulabilirsiniz burada, fiyatlar da Barlar Sokağı'ndaki diğer benzer barlarla aynı seviyede. Ayrıca Üç Maymun shotını mutlaka denemelisiniz.

Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No 18, Kadıköy, İstanbul

4. Zeplin Pub & Delicatessen

4. Zeplin Pub & Delicatessen

Kısa sürede Kadıköy'ün kült mekanı olmayı başarmıştır. Pazar günleri canlı müzik etkinlikleri oldukça başarılıdır. Özellikle hafta sonları insanlar dışarılara taşıyor . Envai çeşit bira vardır. İçeriye girince Avrupa'da bir Pub'a girmiş gibi hissedeceksiniz.

Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, No 70, Kadıköy, İstanbul

5. Belfast Irish Pub

5. Belfast Irish Pub

Esasında Türkiye'de açılan ilk pub. Anadolu Yakası'nda pub gibi pub olan, ufak ama yeterli, harika müzik çalan, bira ve sohbetin en doğru adreslerinden biridir Belfast. Yerli ve ithal oldukça fazla bira çeşidi mevcut. İthaller tabii ki, Türkiye genelinde de olduğu üzere biraz tuzlu. 

Caferağa Mahallesi, Dr. Esat Işık Caddesi, No 28/A, Kadıköy, İstanbul

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dorock XL

6. Dorock XL

İstanbul’un en büyük kapalı canlı müzik sahnelerinden birine sahip olan Dorock XL, 2 bin metrekare kullanım alanında 3 ayrı konsept sunuyor. Dorock Stage, Dorock Cafe & Bistro ve Dorock Baze olarak ayrılacak bu dev mekanda herkes kendi zevkine göre eğlenceli vakit geçirebileceği aktiviteler ve etkinlikler bulabiliyor.

Neşet Ömer Sokak, 34718 Kadıköy

7. Ayı

7. Ayı

Kadıköy'den Moda'ya doğru çıkarken hemen solda kalıyor. Mekanda yemek bulunmuyor, gidecekseniz içmeye gideceksiniz yani. Biraları çok çeşitli, son zamanlarda meşhur hale gelmiş craft biralardan bol bol bulabilir ve istediklerinizi tadabilirsiniz. Neyse fazla uzatmadan,gidin yani. Pişman olan Ayı’dır.

Caferağa Mahallesi No:60 (Moda Caddesi), İstanbul

8. Bay Yengeç Cafe&Pub

8. Bay Yengeç Cafe&Pub

Müzikler harika, koltuklar rahat, dekorasyon güzel, yengeç burger çok leziz, servis hızlı, fiyatlar uygun. Ayrıca bilardo da var. Gidilmesi gereken en güzel cafe barlardan birisidir. Sırf çekim için bile gidilir. Bira ve atıştırma sepeti yemeden gitmeyin deriz.

Caferağa Mh Sakız Sk No:10/A (Rexx Sineması Yanı), 34710 İstanbul

9. Karga

9. Karga

Kadıköy'ü Kadıköy yapan mekanlardan birisidir Karga. Yüksek tavanları, otantik ışıklandırması, ahşap sandalye ve masalarıyla ortam adeta Orta Çağ'a götürüyor sizi. Orta çağı andıran kasvetli dizaynı, Hogwartsvari merdivenleri ve sanki köşeden Tarkan fırlayıp 'Atıl Kurt!' diyecekmiş gibi bir havaya sahip olan ortamı ile kesinlikle Kadıköy'ün en büyüleyici barı.

Caferağa Mah. Kadife Sok. No:16 Kadıköy, 34710 İstanbul

10. İncir Pub

10. İncir Pub

İçkilerin, ambiyansın, müziklerin, çalışan arkadaşların, gelen insanların herşeyin neredeyse 'mutluluk resmi' gibi olduğu ferah şahane bir yer, İncir Pub. Saat 04.00'e kadar açık olması en güzel özelliklerinden. İncirler olana kadar rahat rahat bekleyebilirsiniz. 

Kadife Sok. No:20/A, Kadıköy

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Buddha Bar

11. Buddha Bar

Kadıköy yakasında canlı müzik dinlemek isteyenler burayı tercih edebilirler. Haftanın her günü canlı performans mevcut. Saat 10 gibi başlayan müzik saat 3'lere kadar devam ediyor. Barlar sokağındaki en eski ve bilinen mekanlardan biridir. 

Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No 14, Kadıköy, İstanbul

12. Hera - Trip V2.0

12. Hera - Trip V2.0

Kadife sokak'ta Hera Şarap Evi'nin alt katında bulunan balkonu kışın soğuk olan fakat fiyatları makul ve birçok alkollü içeceği bulabileceğiniz yerdir. 'Kaybedenler Kulübü'ndeki bar olarak tanınmıştır.

Kadife Sok. (Kadıköy Barlar Sokağı), 34710 İstanbul

13. Eskici

13. Eskici

Müzikler inanılmaz güzel, eğlenmeme gibi bir ihtimaliniz yok. Özellikle 90'ları seviyorsanız. Fiyatlar uygun ve her zaman dolu olan bir mekan. Erken saatlerde gelmezseniz ayakta kalmanız yüksek ihtimal.

Caferağa Mahallesi, Serasker Caddesi, Dilber Pasajı, No 104, Kadıköy

14. Zincir Rock Bar

14. Zincir Rock Bar

Üç kattan oluşan Zincir, ilk katında bar, ikinci katında Dj kabini ve oturma bölgeleri üçüncü katında ise masalı oturma bölgeleriyle geniş bir mekan sunmaktadır. Geniş rock müzik arşivi, son teknoloji müzik sistemi ve her katta bulunan üç plazma ekranıyla müşterilere kaliteli bir müzik ziyafeti sunuyor mekan.

Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No 3/5-A, Kadıköy

15. Lâl

15. Lâl

Tasarımdaki ayrıntılar, sıcak ahşap dekorasyon ile oldukça şık bir mekan. Lal kadıköy'ün, kadife sokağın eskilerindendir. Oldukça geniş menüsü ve yıllar geçtikçe büyüttüğü bahçesiyle giderek kalabalıklaşan ve özellikle hafta sonları yer bulamayacağınız bir yer haline gelmiştir. Yine kalitesinden ödün vermeyen güzel publardan biridir.

Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No 19, Kadıköy

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Dora King Gastro Pub

16. Dora King Gastro Pub

Modaya farklı bir soluk getiren mekan,dizaynı gayet güzel,menüsü yeterli,alkol fiyatları uygun, dış mekanı ve asma katıyla geniş bir oturma alanı sunuyor. Bira çeşitleri ile dikkat çeken bir mekan.

Moda Caddesi No: 36/1

17. Teachers Pub

17. Teachers Pub

Bir çok farklı marka yabancı birayı bulabileceğiniz bu İngiliz pub'ı tam bir müdavim mekanıdır. Çalışanlar çok ilgili, ortam ve müzikler arkadaşınızla sohbet etmek için çok idealdir. İçerideyken kendinizi ''Green Street Hooligans'' filmindeki publardan birindeymiş gibi hissedebilirsiniz. 

Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No 1/1B, Kadıköy

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
92
42
30
24
24
24