Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Okullar Tatil mi? Yarın 19 Ocak İstanbul'da Okullar Tatil mi Edildi? Valilikten Önemli Açıklama!

İstanbul'da Okullar Tatil mi? Yarın 19 Ocak İstanbul'da Okullar Tatil mi Edildi? Valilikten Önemli Açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelince İstanbul'da okullar tatil mi merak ediliyor. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il beyaza büründü. Tüm yurtta etkisini hissettiren yağışlı havaların ardından İstanbul'da da kar yağışının beklendiği açıklandı. İstanbul Valiliği, bugün karla karışık yağmur, gece saatlerinden çarşamba öğle saatlerine kadar il genelinde kar yağışı beklendiğini bildirdi. Peki, İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba İstanbul'da okullar kar tatili mi olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarın okullar tatil mi sorusu öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin gündeminden düşmüyor. Ülkenin dört bir yanında hava sıcakları düşmeye başladı, akıllara yarın kar tatili olacak mı sorusu geldi. Yarıyıl tatili için geri sayım başlamışken en çok merak edilen bir diğer konu ise İstanbul'da okullar tatil edilecek mi? Peki, İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba İstanbul'da okullar kar tatili mi olacak?

Yarın 19 Ocak İstanbul'da Okullar Tatil mi?

Yarın 19 Ocak İstanbul'da Okullar Tatil mi?

Yarın İstanbul'da okulların kar tatili olacağına dair henüz bir açıklama mevcut değil. Ancak kar yağışının yaşamı olumsuz etkilemesi durumunda bilindiği üzere Valilik kararı ile 1 gün eğitime ara verilme durumu oluşabiliyor. Bu nedenle haberimizden konuyla ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Bazı İlçelerde Kar Yağışı Etkili Olmaya Başladı!

Bazı İlçelerde Kar Yağışı Etkili Olmaya Başladı!

İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yağışı etkili olmaya da başladı. Anadolu yakasındaki Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Üsküdar, Sultanbeyli, Pendik ve Kartal'da kar yağışı başladı.

Yüksek kesimlerde kar etkili olurken, sahil ve diğer bölgelerde karla karışık yağmur görüldü.

Kar yağışının başladığı yerlerde araçların üstü beyaz örtüyle kaplandı. Trafikte herhangi bir aksama yaşanmazken, bazı vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın