Görüş Bildir
Haberler
Adıyaman'da Okullar Tatil mi? Yarın 19 Ocak Adıyaman'da Okullar Tatil mi Edildi?

Adıyaman'da Okullar Tatil mi? Yarın 19 Ocak Adıyaman'da Okullar Tatil mi Edildi?

Adıyaman'da etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar hava durumuna ilişkin son verileri araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelince Adıyaman'da okullar tatil mi merak ediliyor. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il beyaza büründü. Peki, Adıyaman'da yarın okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba Adıyaman'da okullar kar tatili mi olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarın okullar tatil mi sorusu öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin gündeminden düşmüyor. Ülkenin dört bir yanında hava sıcakları düşmeye başladı, akıllara yarın kar tatili olacak mı sorusu geldi. Yarıyıl tatili için geri sayım başlamışken en çok merak edilen bir diğer konuda bir süredir yoğun kar yağışının etkisi altında olan Adıyaman'da yarın okul olup olmayacağı oldu. Peki, Adıyaman'da yarın okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba Adıyaman'da kullar kar tatili mi olacak?

Yarın 19 Ocak Adıyaman'da Okullar Tatil mi?

Yarın 19 Ocak Adıyaman'da Okullar Tatil mi?

Adıyaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezinde ve ilçelerde eğitime 2 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'İlimiz genelinde olumsuz hava konuşlarına bağlı bir olumsuzluk yaşanmaması için 18-19 Ocak'ta Valiliğimiz kararıyla il geneli eğitim-öğretime 2 gün ara verilmesi kararlaştırılmıştır.' ifadeleri kullanıldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erkin esenn

Öğrenciler bunu beğendi