Görüş Bildir
Haberler
Eskişehir'de Kar Yağışı Devam Edecek mi? Yarın 19 Ocak Eskişehir’de Okullar Tatil mi? Valilik Açıkladı mı?

Eskişehir'de Kar Yağışı Devam Edecek mi? Yarın 19 Ocak Eskişehir’de Okullar Tatil mi? Valilik Açıkladı mı?

Eskişehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar hava durumuna ilişkin son verileri araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelince Eskişehir'de okullar tatil mi merak ediliyor. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il beyaza büründü. Peki Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba Eskişehir'de okullar kar tatili mi olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehir hava durumu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kentte sabah saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor. Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı gelirken yarın Eskişehir'de okullar tatil mi, hangi ilçelerde tatil olacak sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? 19 Ocak Çarşamba Eskişehir'de okullar kar tatili mi olacak? Valilik açıklama yaptı mı?

Eskişehir'de Kar Yağışı Devam Edecek mi?

Eskişehir'de Kar Yağışı Devam Edecek mi?

Dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Kent etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü. Eskişehir'de kar yağışının aralıklarla yarın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Perşembe günü kar yağışının sona ermesi beklenirken Cuma gününden itibaren yeniden kar yağışının kentte etkili olması ve hafta sonu boyunca sürmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı

Yarın 19 Ocak Eskişehir’de Okullar Tatil mi?

Yarın 19 Ocak Eskişehir’de Okullar Tatil mi?

Eskişehir Valiliği'nden kar tatili ile ilgili ise henüz bir açıklama gelmedi. 19 Ocak 2022 Çarşamba günü Eskişehir'de okullar tatil mi sorusunun yanıtı ilerleyen saatlerde belli olacak. Eskişehir Valiliği'nden olası bir açıklama yapılması halinde haberimizde yer alacaktır.

Eskişehir Hava Durumu!

Eskişehir Hava Durumu!

Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün hava sıcaklığının en yüksek 1 derece ve en düşük -3 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya kesimi ile Çanakkale çevreleri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Akdeniz kıyılarında kuvvetli yağmur, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Sakarya, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yer yer yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Doğu Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden, Marmara'nın kuzey ve güneybatı kesimleri, Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinin dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın