Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Mutlaka Denenmesi Gereken 5 Evden Kaçış Oyunu

İstanbul'da Mutlaka Denenmesi Gereken 5 Evden Kaçış Oyunu

Black Eagle
18.03.2015 - 19:33 Son Güncelleme: 18.03.2015 - 23:36

Evden Kaçış Oyunu Çılgınlığı

Biz de İstanbul'daki evden kaçış oyunu çılgınlığına katılıp oyun oyun gezdik ve sonunda en beğendiğimiz oyunları sıraladık. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Numara13 Evden Kaçış Oyunu

'Numara13’e adım attığınız andan itibaren gerçek hayata dair her şey kapının dışında kalacak ve bambaşka bir zamana ait bu evin gizemini çözmeye çalışırken bulacaksınız kendinizi…

Daha önce hiç evden kaçış oyunu oynamayanlar, Numara13 kadar iyisini bundan sonra göremeyeceğinize eminiz. Gerçekten!

Evden kaçış oyunu tutkunları ya da daha önce en azından bir kez deneyimlemiş olanlar, Numara13’te yepyeni bir tat yakalayacak, biliyoruz…

Neden mi?

Çünkü, Numara13’ün gerçek bir geçmişi var… Çünkü, kurgunun çoğu zaman en az hayat kadar gerçek olduğunu biliyoruz. İşte tam da bu yüzden, unutulmak istenen hatıralarla örülü bu hikâye, hem zihninizi hem kalbinizi şiddetle harekete geçirecek.

Numara13’ün farkı, oyuncuyu şifrelere boğmadan, her hamlenizde keyifle, merakla ve biraz da korkuyla sizi içine çekecek gerçek bir hikâyeye ev sahipliği yapması…

Son kapıya ulaşıp evden çıkmayı başarmaktan çok, Numara13’te yaşananları öğrenmeyi, hikâyenin bir parçası olmayı arzu edeceksiniz.' diyerek kendilerini ifade etmişler.

Gerçekten en ince ayrıntısına kadar uğraşılmış muhteşem bir kurgu oluşturulmuş. Kurgunun bütün bölümlerde kopukluk olmadan devam etmesi de çok iyiydi. Enteresan ve özgün bulmacalar var. Bulmacaların iyiliği bir yana atmosfer adeta sizi kendisine çekiyor. Müzikler ve atmosfer çok iyi uyum yakalamış. Dekor harika. Herkese şiddetle tavsiye ediyoruz. Bizim gittiklerimiz arasında en iyisiydi.

Unutmadan söyleyelim Numara13 İstanbul Bakırköy'de. Aynı zamanda Ankara'da da aynı konseptle bir yerleri varmış.

Kaynak: http://www.numara13.com/

Tuzak Oyunu

“Gözlerini açıyorsunHiç bilmediğin bir odada, daha önce görmediğin bir yerde kapana kısılmış durumdasın.Kurtulmak için çevrendeki ipuçlarını kullanıp kilitli kapıları açman gerekiyor.

 Ama bunu yalnız başaramazsın.Tuzak’tan kurtulmak için arkadaşlarının bilgisine, yeteneğine ve takım oyununa muhtaçsın

 Bir saatin var

 Kaçabilecek misin?” diyerek oyun hakkında bilgilendirme yapılmış.

Biz son bir kaç dakikada çıkmayı başardık. Atmosferi oldukça iyi bir oyun oluşturulmuş. Bulmacalar da oldukça iyiydi. Bir kaç teknik aksaklık olması dışında genel olarak iyiydi. Biz oldukça eğlendik.

Tuzak oyunu Kadıköy'de

Kaynak: http://tuzak.com/

Exitcalibur

'İsimsizlerin evinden kaçamayacaksın!!! Korkuna yenik düşmemek için çaba sarf edecek ama başaramayacaksın. Bu evde zekan yetersiz kalabilir. Ne sen ne arkadaşların ekip olmadan bu evden kaçamazsın. Sana sadece hayaletli bir ev hazırlamadım. Karşılaşacaklarına çok dikkat et ve onlarla sakın konuşma .' diyerek kendilerini ifade etmeye çalışmaktalar.

Korku temalı bir oyun exitcalibur. oynadıklarımız içinde en akıcı ve akıllıca kurgulanmış oyunlardan birisi, oyunu oynarken adrenalin seviyesi hep yüksek oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Exitcalibur Kadıköy Şaşkınbakkal'da

Kaynak: http://exitcalibur.com/

İstrapped

'Kapı yavaşça kapanacak. Etrafında sadece kilitli kapılar ve seni bir sonraki ipucuna taşıyacak bulmacalar..

Kendini bir kitabın ya da bilgisayar oyununun kahramanı gibi hissedeceksin..

Bi de filmin. Filmin kahramanı gibi..

Cidden..' 

İsttrapped evden kaçış oyunu çılgınlığını Türkiye'de başlatan oyun. Kendilerini bu açıdan tebrik etmemiz gerekiyor. 

Oyuna gelince epey yaratıcı bir oyun yaratmışlar. Bulmacaları çok kaliteli ancak . atmosferi biraz zayıf olmuş. Genel olarak oldukça iyi bir oyun. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. 

Biz hem Kütüphaneci Ziya hem de Ressam Sevilay oyunlarına gittik. Kesinlikle Kütüphaneci Ziya daha iyi diyebiliriz. 

İstrapped Beyoğlu'nda. aynı zamanda İzmir'de de bir şubeleri açılmış.

Kaynak: http://www.istrapped.com/

Kusursuz Kaçış

'Halka Filminde Başrol Oyuncusu Sensin. Ekibinle Birlikte Bulmacaları Çöz Ve Bu Evden Kaç!

Bu ev çok gizemli her an beklenmedik bir şey karşına çıkacak. Takımınla taktik strateji geliştirerek hünerlerini ortaya koy ve 1 saat içinde bu serüveni tamamlayarak o evden çık. Bunun için gereken şey hızlı karar verip, sürekli strateji geliştirmek. Kimi zaman umutsuzluğa kapılabilirsin fakat sakın pes etme. Ekibinle birlikte unutamayacağın bir serüven seni bekliyor.

Bir saat içinde 7 bölümü tamamlayarak çıkışa kadar kusursuz gitmen gerekiyor. ' diyerek kendilerini anlatıyorlar.

 Kusursuz Kaçış Halka filmi uyarlaması olan bir korku temalı evden kaçış oyunu. Oyun gerek atmosferi gerekse bulmacaları bakımından en iyi oyunlardan birisi. Korku temalı olması ve bu konuda oldukça başarılı olması oyunu diğer oyunlardan farklı kılıyor. Emek verildiği her halinden belli. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. 

Kusursuz Kaçış Kadıköy'de

Kaynak: http://www.kusursuzkacis.com/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
23
22
15
13
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Semih Adıbelli

Hepsi birbirinden harika oyunlar. Şuan Türkiye'de 200'den fazla firma bu alanda hizmet veriyor. Bunların 90 tanesi İstanbul'da yer alıyor. http://www.evdenka... Devamını Gör

evden kacis

http://www.realkacis.com / Ev sahiplerine canlı mesaj gönderebilir. Bütün oyunları çok kolay bulabilirsiniz. unutmayın :)

Emre Duzer

https://www.kacis-oyunlari.com/ Hızlıca Türkiye'deki tüm evden kaçış oyunlarına ulaşabilir, onlar hakkında yorum ve puan bırakabilirsiniz. Ayrıca ekip olarak... Devamını Gör