Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Kar Yağışı Başladı, Şehir Beyaza Büründü: Kar Yağışı Ne Kadar Sürecek, Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

İstanbul'da Kar Yağışı Başladı, Şehir Beyaza Büründü: Kar Yağışı Ne Kadar Sürecek, Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

CansinA
10.03.2022 - 10:46

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve uzmanlar bir süredir İstanbul için kar yağışı ve Aybar kar fırtınası için üst üste uyarılarda bulunuyordu. Dün öğlen saatlerinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da yaklaşan kar fırtınası için çeşitli önlemler alındığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Beklenen an gece saatlerinde geldi. İstanbul'da gece başlayan kar yağışı sabah şehri beyaza bürümüştü. Sabah saatlerinde işe gitmek için dışarı çıkan İstanbullulara zor zamanlar yaşatan kar yağışlarının ne kadar daha süreceği merak ediliyor. Peki, İstanbul'da kar yağışı ne kadar daha sürecek, hava durumu nasıl olacak, en düşük sıcaklık kaç olacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün gece saatlerinde Avrupa Yakası'nda başlayan kar yağışı, sabaha karşı Anadolu Yakası'nda da etkisini göstermeye başladı. Sabahın ilk saatlerinde kazalar, trafik yoğunluğu gibi sorunlara sebebiyet veren kar yağışı İstanbul halkına zor zamanlar yaşattı. Bununla birlikte İstanbullular bu kar yağışlarının ne kadar daha devam edeceğini, hava durumunun nasıl olacağını ve derecelerin en düşük kaçı göstereceğini araştırmaya başladı. Bu soruların cevapları ve detaylar haberimizde....

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?
  • 10 Mart Perşembe: Haftanın sonuna yaklaşırken, tüm günün kar yağışı ile geçeceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 0, en yüksek sıcaklığın ise 4 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 11 Mart Cuma: Kar yağışının hafta sonuna girerken de etkili olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığın ise 2 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 12 Mart Cumartesi: Kar yağışının hafta sonunda da etkili olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın -2, en yüksek sıcaklığın ise 2 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 13 Mart Pazar: Haftanın son gününde de kar yağışının etkisini yitirmeden devam edeceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor.   

  • 14 Mart Pazartesi: Yeni haftanın ilk gününde de kar yağışlarının yoğun bir şekilde devam edeceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığın ise 5 derece olacağı tahmin ediliyor.

Sabah Saatlerinde Neler Oldu?

Sabah Saatlerinde Neler Oldu?
  • TEM otoyolunda kar yağışı sebebiyle trafik sıkışıklığı yaşandı.

  • İstanbul halkı yoğun kar yağışı sebebiyle özel araçlar yerine toplu taşımayı tercih etti, trafik yoğunluğu 08.00'da %31 olarak ölçüldü.

  • Esenyurt'ta servis minibüsleri zincirleme kazaya sebep oldu. Can kaybı yaşanmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın