Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Aynı Gün İçinde İki Kadın Cinayeti

İstanbul'da Aynı Gün İçinde İki Kadın Cinayeti

Onedio Medya
30.01.2016 - 18:56

İstanbul'da bugün iki kadın cinayeti birden yaşandı. Küçükçekmece'de Nurcan Arslan isimli bir kadın kurşunlanarak öldürüldü. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 35 yaşındaki Abdullah Melih B. polise teslim oldu. Kağıthane'de ise tartıştığı eşini öldüren bir adam daha sonra aynı silahla kendisini öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nurcan Arslan bu yıl öldürülen 10. kadın

Küçükçekmece'de arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıkan 40 yaşındaki Nurcan Arslan yolda yürürken kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı. Vücuduna 10 kurşun isabet eden Arslan hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. 

Polis, Arslan'ın yaya olarak ilerlediği sırada bir kişinin Nurcan Arslan'a yaklaştığını ve kendisine defalarca ateş ettikten sonra beyaz bir araçla olay yerinden kaçtığını belirledi. 

Bir anlık öfkeye kapılmış

Nurcan Arslan'ın bir süredir arkadaşlık yaptığı Melih B. adlı kişiden ayrılmak istediği bu nedenle aralarında tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğüne teslim olan şüphelinin 'bir anlık öfkeye kapıldığını' söylediği öğrenildi.

Eşini öldürüp intihar etti

Eşini öldürüp intihar etti

Kağıthane'de ise boşanma aşamasında olan Barış Turhan ile Bahar Turhan (34) konuşmak için bir kafede buluştuğu sırada Barış Turhan, tabancayla eşini vurdu. 

Turhan ardından kendi başına da ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahar Turhan ve Barış Turhan hayatını kaybetti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Smyy Fdnc

Kağıthane'de olan olay sırasında oradaydım ve olanları öğrenince olduğum yerde öylece kaldım.Zaman durmuş gibiydi ve olay erkek-kadın değil insanlık.Bu kadar... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İstikrar isteyen kadınlarımız 1 Kasımda seçimini yaptı. Kendikendine zulmeden tek insan topluluğu biziz heralde.

Polar Bear

Karısını öldürüp sonra kendi kafasına sıkan adamı, siyasete bağlayan boş beyninize sıçayım. Kılıçdaroğlu iktidarda olsa severek öldürecekmiş... tüh... yazık ... Devamını Gör

Yunus Erdem

Kadın, kadın, kadın diyerek ayrım yapacaksanız çok işimiz var. Cinayet haberi adı altında vermeniz daha iyi olurdu. Kadın ve erkek eşittir. Erkek cinayeti di... Devamını Gör

asiye

Kadın cinayetleri denilmesinin nedeni sanıyorum diğer cinayetlerden farklı motivasyonla işlenmesi. Yani caninin karşısındakini sırf kadın olduğu için öldürme... Devamını Gör