Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'a yakın ucuz tatil yerleri

İstanbul'a yakın ucuz tatil yerleri

Oğuzhan Arkan
11.06.2014 - 12:56 Son Güncelleme: 11.06.2014 - 13:39

İstanbul'a yakın ucuz tatil yerleri

Bütün bir yıl çalışıyoruz ve haftasonu veya bir kaç günlük dinlenme fırsatı arıyorsak, İstanbul'a yakın ekonomik yerleri tercih etmek en akıllıca şey olacaktır.

İstanbul'a yakın ilçe ve komşu şehirlerde tatil yapmak, hem ulaşım hemde ekonomik olarak güzel bir tatil yapma fimkanı sunuyor.

Haziran ayına girmemizle birlikte havalar her geçen gün dahada ısınıyor. Tatile çıkamaya fırsat bulamayanlar, tatil fiyatlarının pahalı olması, kısa süreli dinlenmeler için İstanbul çevresindeki ucuz tatil mekanları imdata yetişiyor. Uzun yolculuklarla kıyaslamak gerekirse bir kaç saatte ulaşabileceğiniz ve bir gün kalma imkanınızın bulunmasının yanında uzun tatilde sunulan imkanların bir çoğu bulunmaktadır.

İstanbul içi ve çevresinde sunulan bu ucuz ve kısa tatil yerleri, fiyatlandırmalarında sabah kahvaltısı dahil olanından tutun, akşam yemeğine, sosyal aktiviteler, değişik konaklama seçenekleri ile her bütçeye uygun tatil yapmayı mümkün kılıyor. Ayrıca fiyatlandırmalar hafta içi ve hafta sonunda değişiklik göstermektedir.

İşte kısa tatil imkanı sunan İstanbul ve çevresinde bölgeleri sizler için hazırladık. Bu bölgelerde bulunan konaklama yerlerini internetten yapacağınız aramalarla rezervasyon yapabilir, ulaşım seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

Kaynak: http://www.anahaberler.com.tr/yasam/t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın