Görüş Bildir
Haberler
İstanbul -12'yi Gördü

İstanbul -12'yi Gördü

Onedio Medya
02.01.2016 - 10:28

Yurdun birçok kentinde dondurucu soğuklar etkisini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde İstanbul Sancaktepe'de termometreler -12 dereceyi gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni yıla kar yağışı ile giren İstanbul'da soğuk havada etkisini göstermeye devam ediyor.

Dün sabah itibariyle kar yağışı etkisini yitirirken, gece saatlerinde İstanbul'un farklı ilçelerinde termometreler eksi dereceleri gösterdi.

Sancaktepe -12'yi gördü

Avrupa Yakası'nın Şişli ve Bakırköy ilçelerinde termometreler hava sıcaklığını -1 derece olarak gösterirken, Eyüp'te -3, Beşiktaş'ta ise sıcaklık 0 derece olarak ölçüldü. Anadolu Yakası'nda ise Sancaktepe'de belediyeye ait termometrenin -12 dereceyi gösterdiği görüldü.

Tuzlama çalışmalarına devam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, buzlanma tehlikesine karşı gece boyunca yollarda ve yaya üst geçitlerinde tuzlama çalışmalarını sürdürdü; ana arterlerdeki dijital levhalarla da sürücüleri buzlanma tehlikesine karşı uyardı.

İzmir 'buz tuttu'

İzmir 'buz tuttu'

Yurt genelinde etkisini giderek arttıran soğuk hava İzmir'de de son yıllardaki en soğuk kış aylarının yaşanmasına neden oldu. Basmane Meydanı'ndaki Dünya Heykeli buz tutarken, hava sıcaklığı Gaziemir'de sıfırın altında 5 dereceye kadar düştü. 

Karlı havanın yurdu etkisi altında bulundururken İzmir'de son dönemin en soğuk geceleri görüldü. Basmane Meydanı'ndaki Dünya Heykeli'nde sarkıtlar oluşurken, kent merkezindeki süs havuzları dondu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre İzmir'de gece sıcaklık sıfırın altında Konak 1, Bayraklı 2, Buca 2, Bornova 2, Karşıyaka 2 Karabağlar 5, Gaziemir 5 dereceye kadar düştü. Hava sıcaklığının yarından itibaren yükselmesi bekleniyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0