Görüş Bildir
Haberler
İşsizlik Nedeniyle Kendini Yakan Eyüp Dal Hayatını Kaybetti: 'İşe Başlayacağını Gülerek Anlatmıştı...'

etiket İşsizlik Nedeniyle Kendini Yakan Eyüp Dal Hayatını Kaybetti: 'İşe Başlayacağını Gülerek Anlatmıştı...'

Ulaş
20.05.2019 - 18:51

Gaziantep'te işsizlik nedeniyle bunalıma giren Eyüp Dal, başvurularına olumsuz yanıt gelmesi üzerine kendini yakmıştı. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Dal yaşam mücadelesini kaybetti. 

5 yıldır iş arayan Eyüp Dal son olarak Şahinbey Belediyesi'ne başvuruda bulunmuştu.

5 yıldır iş arayan Eyüp Dal son olarak Şahinbey Belediyesi'ne başvuruda bulunmuştu.

Sözcü'den Uğur Enç'in haberine göre, belediyeden de olumsuz yanıt alan Dal, yanına benzin dolu bir şişe alarak yeniden belediye binasına gitti.

Burada kendini ateşe veren Dal belediyenin güvenlik ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Burada kendini ateşe veren Dal belediyenin güvenlik ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Ağır yaralanan Eyüp Dal Şahinbey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 gün yoğun bakımda kalan Dal geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

'İşe başlayacağını gülerek anlatmıştı...'

'İşe başlayacağını gülerek anlatmıştı...'

Oğlu Eyüp Dal’ın Şahinbey Belediyesi bahçesinde kendisini yakarak yaşamına son vermesiyle birlikte acıların en büyüğünü yaşadıklarını anlatan anne Türkan Dal, ilçe belediyesinden bir tek kişinin bile kendilerine başsağlığı dilemediğini anlattı. “Ölen bir köpeğe bile insanlık üzülüyor” şeklinde konuşan acılı anne Türkan Dal, gözyaşlarına boğuldu. 

Gaziantep Hakimiyet gazetesine konuşan anne Dal şunları söyledi: 

“Oğlum ortalama 5 yıldır iş arıyordu. Geçenlerde bir fabrikadan kendisini aradıklarını ve işe başlayacağını gülerek anlatan oğlum daha sonra buradan da ret cevabı almıştı.”

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

malum şahıs ve yandaşları sarayda keyif çatarken, eşleri 300 binlik çantalarla dolaşırken insanlar işsizlikten belediyenin önünde kendini yakıyor. Ama sorsan... Devamını Gör

capitan alatriste

fatma şahinin umurunda mı? cipine binip restoranlarda yemek yiyecek antebi ağalara ihalelerle dağıttı.Başka birini yönetime getirince bir halt olmayacak ha... Devamını Gör

Seiya Tomoe

hesap sormalılar da,soran yok.gene çok oyu alarak b.başkanı seçilmiş.bizim insanımız akıllanmaz.

Kaan Günlük

Yorumları okudum. Herkes adamı kınamış ama nasıl bir ruh halinde, nasıl bir psikolojik bunalımda olduğunu bilemeyiz.Kim bilir 5 yıl boyunca iş bulamadığı içi... Devamını Gör