Görüş Bildir
Haberler
İspanya'da İlk Finalist ABD

İspanya'da İlk Finalist ABD

Fatih
12.09.2014 - 00:00

İspanya'da İlk Finalist ABD

FIBA Dünya Kupası haberleri, İspanya'da düzenlenen turnuvanın yarı finalinde Amerika Birleşik Devletleri, ikinci yarıdaki etkili oyunu ile Litvanya önünde rahat bir galibiyet aldı.

İspanya'da düzenlenen 2014 FIBA Dünya Kupası yarı finalinde Amerika Birleşik Devletleri ile Litvanya karşı karşıya geldi. Barcelona şehrindeki Palau Sant Jordi'de oynanan karşılaşmayı 96-68 kazanan Birleşik Amerika, finaldeki rakibini beklemeye başladı.

Mücadelenin ilk periyodunu 21-16 önde kapatan ABD , ikinci periyodun sonunda da 43-35'lik skor avantajı ile ilk yarı sonunda 8 sayılık üstünlük eşliğinde soyunma odasının yolunu tuttu. Üçüncü periyotta rakibinin direncini kıran Rüya Takım, aradaki farkı 27'e çıkarırken, son 10 dakikaya 76-49 önde girdi. Dördüncü periyotta da sahadaki hakimiyetini yitirmeyen Birleşik Amerika, Litvanya 'yı 96-68 yendi.

Böylece Amerika Birleşik Devletleri , 14 Eylül Pazar günü Madrid'de oynanacak finale yükselen taraf olurken, Litvanya ise 13 Eylül Cumartesi günü yine aynı şehirde turnuvanın üçüncülük-dördüncülük maçındaki yerini ayırttı. 12 Eylül Cuma günü Fransa-Sırbistan karşılaşmasının galibi bir diğer finalist olarak ABD ile kozlarını paylaşma şansını yakalarken, mağlup takım ise bronz madalya için Litvanya önünde mücadele verecek.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/ispanyada-ilk-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0