Görüş Bildir
Haberler
İskandinav Olsaydın İsmin Ne Olurdu?

etiket İskandinav Olsaydın İsmin Ne Olurdu?

Bu dünyaya Türkiye'de değil de, İskandinav ülkelerinde gelseydin ismin ne olurdu hiç düşündün mü? Bu test bunun cevabını veriyor...

Hazırsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyeti öğrenelim!

2. Sen bir duygu olsaydın hangisi olurdun?

3. Bu fotoğrafta en çok ilgini çeken şey nedir peki?

3. Bu fotoğrafta en çok ilgini çeken şey nedir peki?

4. Peki hangi İskandinavya ülkesinde yaşamak isterdin?

5. Mutfakları bize oldukça uzak ama hangi İskandinav yemeği seni daha çok çekti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra serbest çağrışımda: Anlamını bilmene gerek yok; kulağına hoş gelen bir Nordik kelime seç!

6. Sıra serbest çağrışımda: Anlamını bilmene gerek yok; kulağına hoş gelen bir Nordik kelime seç!

7. Şimdi de bir İskandinav Tanrısı/Tanrıçası seç!

8. Son olarak İskandinav isminin nasıl bir şey olmasını istersin?

8. Son olarak İskandinav isminin nasıl bir şey olmasını istersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Conall" çıktı!

"Conall" çıktı!

Senin İskandinav ismin Conall olmalı. Kelime anlamı, güçlü kurt; ve senin kişiliğinle birebir örtüşüyor. Evet, sen asil duyguların insanısın, güçlüsün, kararlısın ve birilerinin yönlendirmeleriyle asla hareket etmezsin. Canım dediklerin, birlikte olduklarınla sonuna kadar gidersin.

"Berit" çıktı!

"Berit" çıktı!

Senin İskandinav ismin Berit olmalı. Berit; güçlü, kuvvetli, sert gibi anlamlara gelir ve senin kişiliğinle neredeyse %100 örtüşüyor. Senin kitabında olacak en son şey: 'Yarım' kelimesidir hiç kuşkusuz. Çünkü sen asla yarım yamalak işlerin adamı değilsin. Bir işe girdiysen sonuna kadar gidersin; hiçbir güçlük seni yolundan edemez.Ttutkulusun ve çok çok büyük hayallerin var!

"Trahaern" çıktı!

"Trahaern" çıktı!

Senin İskandinav ismin Trahaearn olmalı. Trahaearn; demir gibi güçlü anlamına gelir; peki tabii ki senin kişiliğinle aynen örtüşüyor. Çünkü sen gerçekten soyu tükenmeye yakın arkadaşlarımızdansın. Dalaverenin, yalancılığın, ahlaksızlığın prim yaptığı şu lanet günümüzde, kendine zarar vereceğini bilsen bile asla doğrundan şaşmazsın. Böyle demir gibi bir şeysin; hiçbir ahvalde ne eğilirsin ne de bükülürsün. Verdiğin sözlerse Anayasa'nın 1. maddesi gibidir: Ne değiştirilebilir ne de değiştirilmesi teklif dahi edilebilir...

"Tegwen" çıktı!

"Tegwen" çıktı!

Senin İskandinav ismin Tegwen olmalı. Tegwen; adil, adalet dağıtan gibi anlamlara gelir ve bilmiyoruz söylemeye gerek var mı aynı sen. Evet sen adil bir kardeşimizsin; hayatın her alanında herkese karşı böylesin. Senin olduğun yerde haksızlık gibi bir durum oluşamaz, oluşması teklif dahi edilemez. Son olarak çok kritik bir şey söyleyelim: Bu özelliğin dolayısıyla, insanlara acayip derecede güven veriyorsun!

"Talfryn" çıktı!

"Talfryn" çıktı!

Senin İskandinav ismin Talfryn olmalı. Talfryn; en iyisi, en yüksekteki anlamına geliyor ve hayatında bu zamana kadar başardıklarını göz önüne aldığımızda, senin karakterinle tamamen örtüşüyor. Sen başarılı bir insansın, o ne şüphe! Ancak başarın hiçbir şekilde ne şansa, ne de babandan kalanlara dayanmıyor, mirasyedi değilsin yani! Ne başardıysan hep kendi başına yaptın. Bir özelliğin var ki, işte bu isim sana neden çıktı açıklayacak: Sen hep en yükseği hedeflersin, o yüzden bazılarının hayalini bile kuramayacağı mertebeler senin için neredeyse başarısızlık. Bu vizyon, iyi vizyon :)

"Nora" çıktı!

"Nora" çıktı!

Senin İskandinav ismin Nora olmalı. Nora; onur, gurur gibi anlamlara gelir ve seni %100 anlattığını bilmiyoruz anlatmaya gerek var mı. Evet evet sen çok gururlu bir kardeşimizsin. Bu özelliğinin eksilerini yaşadığın zamanlar olmuyor değil ama sen gayet memnunsun. Ki günümüzde bu özelliklerden bihaber bir sürü insan varken sen onların arasında bir güneş gibi parlıyorsun!

"Viona" çıktı!

"Viona" çıktı!

Senin İskandinav ismin Viona olmalı. Viona, adil kadın anlamına gelir ve bilmiyoruz söylemeye gerek var mı aynı sen. Evet sen adil bir kardeşimizsin; hayatın her alanında herkese karşı böylesin. Senin olduğun yerde haksızlık gibi bir durum oluşamaz, oluşması teklif dahi edilemez. Son olarak çok önemli bir şey söyleyelim: Bu özelliğin dolayısıyla, insanlara acayip derecede güven veriyorsun!

"Eirlys" çıktı!

"Eirlys" çıktı!

Senin İskandinav ismin Eirlys olmalı. Eirlys, kar tanesi anlamına gelir ve senin bir acayip olan auranla neredeyse birebir örtüşüyor. Öncelikle şunu demeliyiz ki, sen oldukça temiz bir insansın. Sorunsuz, kibar, kimseye bir falsosu bulunmayan kısaca herkesin hayatında görmek istediği bir karaktersin.  Öz güvenin de oldukça fazla, tam bir özgür kadınsın!

"Hefina" çıktı!

"Hefina" çıktı!

Senin İskandinav ismin Hefina olmalı. Hefiza, kelime anlamı olarak yaz demektir ve senin kişiliği tamamıyla yansıtıyor. Şunu açık açık söylemeliyiz ki, yaz denince akla ne geliyorsa insanlar seni düşününce de akıllara aynı şeyler geliyor. Eğlencelisin, enerjiksin, düşüncelisin ve kesinlikle tam bir delisin. İnsanları çok çabuk etkin altına alıyorsun. Kısaca sen bir ateş, diğer insanlarsa etrafında dönen pervane böceği!

"Iona" çıktı!

"Iona" çıktı!

Senin İskandinav ismin Iona olmalı. Iona'nın kelime anlamı ada. Yani senin gibi etrafı . başka şeylerle çevrili ama kendi kendine yeten, mutlu olmasını bir şekilde başaran bir insanı anlatıyor. Sana kötü bir şey söylemek imkansız çünkü tüm güzel özellikleri üzerinde toplamışsın. Sana gülmek yakışıyor fakat o gizli hüzün seni acayip gizemli ve çekici kılıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
704
306
143
65
36
30
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?