Görüş Bildir
Haberler
Işıl Alben'den Galatasaraylı Çifte Teşekkür

Işıl Alben'den Galatasaraylı Çifte Teşekkür

Enver K.
02.05.2015 - 17:37 Son Güncelleme: 02.05.2015 - 17:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben, Yalova'da yeni dünyaya gelen kızlarına ismini veren Galatasaray taraftarı Cenk (32) ve Zeynep Toprak (22) çiftine teşekkür etti.

Özel bir hastanede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Cenk Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Zeynep Toprak ile birlikte aldıkları ortak karar çerçevesinde yeni doğan kızlarına Eski Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben'in ismini verdiklerini hatırlattı.

https://twitter.com/isilalben10/status/594397542592425984

Bunun basında yer almasının ardından Işıl Alben'in kendisini telefonla aradığını belirten Toprak, 'Işıl hanım beni aradığında çok şaşırdım. Bize teşekkür etti ve kendisini çok duygulandırdığımızı, en kısa zamanda da Yalova'ya geleceğini söyledi' dedi.

Toprak, Işıl Alben'in ayrıca kendisine 'Neden benim adımı koydunuz' sorusunu sorduğunu vurgulayarak, 'Ben de karşılığında 'Biz Galatasaray armasına sevdalıyız. Bu yüzden kızımıza sizin isminizi vermek istedik' dedim. Çok mutluyuz' ifadesini kullandı.

Alben ayrıca twitter hesabından 'Toprak ailesini tebrik eder, Işıl Alben Toprak'a sağlıklı uzun ömürler dilerim. Beni çok duygulandırdınız, en kısa zamanda görüşmek üzere' mesajını yayımladı.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/isil-alben...

Final serisinin 1.maçını izleyen Işıl Alben maç sonu taraftara üçlü çektirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın