Görüş Bildir
Haberler
İşe Yaramayan Bir Uzaklaştırma Kararı Daha: Eşini Çalıştığı Okulda Katletti

İşe Yaramayan Bir Uzaklaştırma Kararı Daha: Eşini Çalıştığı Okulda Katletti

Ankara'da 2 çocuk annesi Gülsüm Kuyar (29), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Kuyar (33) tarafından, temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda bıçaklanarak öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, akşam saatlerinde Sincan ilçesindeki Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu'nda meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet Kuyar, öğrenciler çıktıktan sonra boşanma aşamasındaki eşi Gülsüm Kuyar'ın çalıştığı okula gitti. Burada bir süre konuşan çift daha sonra tartışmaya başladı. Ardından Mehmet Kuyar, Gülsüm Kuyar'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Yakalanması için çalışma başlatıldı

Yakalanması için çalışma başlatıldı

Ağır yaralanan kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gülsüm Uyar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli Mehmet Kuyar'ın yakalanması için çalışması başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
18
6
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Hangi bahaneyle salacaklar bu orospu evladi katili bakalim bizim sevgili adaletimiz.

Bozkurt

Ülkede kan gövdeyi götürüyor fakat iktidarın tek derdi, diktasına tehdit olarak gördüğü Türk vatandaşları, şarkılar ve dibi görmüş politikalarını eleştiren y... Devamını Gör

Emre GÜLTEKİN

Kadına mı üzülelim, çocuklara mı yoksa adaletin kalmadığına mı :@