Görüş Bildir
Haberler
İrem Sak'ın İlanı Aşk Ettiği Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir? Furkan Korkmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

İrem Sak'ın İlanı Aşk Ettiği Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir? Furkan Korkmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
20.01.2022 - 21:20

Oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektiflerine takılmış ve keyifli bir sohbet gerçekleştirmişti. İrem Sak'ın sohbet esnasında ilanı aşk etmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Furkan Korkmaz'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki İrem Sak'ın sevgilisi Furkan Korkmaz kimdir? Furkan Korkmaz kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde alışveriş yaptığı esnada muhabirlere yakalanan İrem Sak, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Sosyal medyadan uzak durma sebebi ve ilişkisine dair açıklamalar yapan Sak dikkat çekti. Kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi hakkında ilk kez konuşan oyuncu 'Birlikte çok muyluyuz' demişti. İrem Sak'ın sevgilisi Furkan Korkmaz'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Furkan Korkmaz kimdir? Furkan Korkmaz kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İrem Sak'ın Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir?

İrem Sak'ın Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir?

24 yaşındaki profesyonel basketbolcu Furkan Korkmaz 24 Temmuz 1997 yılında İstanbul Bakırköy'de doğmuştur .

Basketbol oynamaya dokuz yaşında okul takımında başlayan Furkan Korkmaz daha sonrasında Başkent 34 adlı basketbol kulübünde oynamıştır.

Başkent 34'teki antrenörü Leyla Çalışkan'ın Yeşilyurt Spor Kulübü'nde görev yapmaya başlamasının sonrasında Furkan da Yeşilyurt Spor Kulübü'nde oynamaya başlamıştır.

Furkan Korkmaz'ın Kariyeri

Furkan Korkmaz'ın Kariyeri

Furkan Korkmaz 2012 yılında 15 yaşındayken 250.000 dolar karşılığında Anadolu Efes'e transfer olmuştur.  Anadolu Efes genç takımıyla 2012-13 sezonunda Türkiye Yıldızlar Ligi Şampiyonluğu'nu kazanmıştır.

Korkmaz, 2013-14 sezonunda ise Anadolu Efes'in Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadelede bulunan pilot takımı Pertevniyal ile Genç Erkekler Ligi şampiyonluğunu kazanmıştır. Yine aynı sezon Pertevniyal ile Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 22 karşılaşmaya çıktı ve 4.4 sayı ortalamasıyla oynamıştır.

Korkmaz'ın boyu 2,04 metredir. Basketbolcu, şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynamaktadır. Furkan Korkmaz bir süre Banvit'te forma giymesinin ardından 4 Temmuz 2017'de NBA takımlarından Philadelphia 76ers ile sözleşme imzalamıştır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gok

Furkan Korkmaz kim mi ? İrem Sak kim diye sorsan daha manalı olurdu aslında?

Rosie

Keşke tekrar kızıl saça dönse