Görüş Bildir
Haberler
iPhone (iOS) ve Android İçin En İyi Spor Uygulamaları

iPhone (iOS) ve Android İçin En İyi Spor Uygulamaları

ViraListe
31.05.2014 - 15:14 Son Güncelleme: 31.05.2014 - 19:47

iPhone (iOS) ve Android İçin En İyi Spor Uygulamaları

Yaz geliyor ve şimdi kış aylarında alınan kiloları verip, forma girme çalışmalarına başlama zamanı. Spor yaparken işleri hızlandıracak ve doğru bir şekilde uygulanmasını sağlayacak olan ise yeni kişisel spor danışmanları olacak akıllı telefonlar… 

Mobil cihazların yükseliğinde işlevsellikleri ile birlikte en büyük etkiyi taşınabilir olması yaptı. İstediğimiz her an fotoğraf makinesine, video kamerasına, bilgisayara, müzikçalara veya oyun konsoluna ulaşabilmek alışkanlıkları da değişmeye başladı. 

Kesintisiz, uzun sohbetler, masada oturanların telefonlarını kurcaladığı için oluşan sessizlikler bölünmeye başladı. Araştırmalara göre tablet ve telefonların her an el altında olması vücut hareketlerinin azalmasına sebep oluyor. Ancak bu durumu aşmak tamamen kullanıcısının elinde. Pek çok özelliğinin yanında spor yaparken yardımcı bir cihaz olarak da kullanılabilen akıllı telefonlar, yaz aylarına girerken form tutmak isteyenlere tam destek veriyor. Kullanıcısını tembelleştiren cihazlar, doğru kullanılmaları durumunda tam ters etkiyi de verebiliyor. 

Forma girmenin pek çok yolu var. Bisiklet ile yollarda dolaşmak, sahilde koşmak, yüzerek veya fitness gibi aktiviteler aracılığıyla yaz aylarına hazır olabilirsiniz. En uygun olanını tespit ettikten sonra mobil cihazların bir kez daha devreye girme zamanı gelir. 

Temel bilgilere sahip olunsa bile bir danışmana ihtiyaç her zaman vardır. Hem Android hem de iOS için geliştirilen yüzlerce uygulama yardımcı olmaya hazır bekliyor. İşte o spor uygulamaları;

Kaynak: http://www.top10lar.com/iphone-ios-ve...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın