Görüş Bildir
Haberler
İntikamcı Ruhuyla Bilinen Akrep Burcu Kadınlarını Tanıyoruz

İntikamcı Ruhuyla Bilinen Akrep Burcu Kadınlarını Tanıyoruz

astrooo
14.10.2022 - 07:48

Akrep burcu kadınlarının cazibesi diye bir gerçek vardır ve etkilenmemek neredeyse imkansızdır. Derin ve anlamlı bakışlarının, sizi içine sürüklemesine engel olamayabilirsiniz. Fazlasıyla zeki olurlar ve çok güçlü sezgileri vardır. Bu yüzden yalan söylediğinizi hemen anlar ama size belli etmez. İntikamcı ve kinci olurlar. Doğru zamanı geldiğinde size dersinizi vereceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Fazlasıyla şüpheci kadınlar oldukları için yaklaşmanız zordur. Size güvenmesini istiyorsanız akrep burcu kadınına asla yalan söylemeyin. Mutlaka yakalanırsınız. Eğer güvenini kazanırsanız hayatına girmeye de hak kazanırsınız. Sevdiklerine karşı oldukça cömert ve sadıktırlar. Sizi severse sizin için her şeyi yapabilecek kadınlardır, fakat yanlış yaparsanız hayatınızın hatasını yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Akrep burcu kadınının intikam duygusundan kaçamayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akrep burcu kadınının farklı bir cazibesi vardır. Sadece bakışlarıyla bile sizle konuşabilir. Oldukça derin ve gizemli bakışları vardır.

Güvene çok önem verirler ve çok gururludurlar. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çeker. Yumuşak ve kısık ses tonuyla içinize işleyebilir. Fazlasıyla tutkulu kadınlardır ve yaptıkları her şeyi tutkuyla yaparlar.

Sivri dillerini kullanmaktan ve acımasız yorumlar yapmaktan asla çekinmez. Çok iğneleyici bir konuşma dili vardır.

Onların bu üslubundan rahatsız olabilirsiniz. Her olaya kuşkucu bir şekilde yaklaşması, sivri dilini ortaya çıkartan ve alttan alttan iğneleyici bir şekilde konuşmasına sebep olan şeydir.

Kuşkuculuğu o kadar fazla ki ''Yok artık ya bu kadar da olmaz.'' diyeceğiniz türden. Nasıl mı? O zaman size küçük bir örnek vereyim.

Diyelim ki bir elbise giydi, güzel olduğundan pek emin olamadı ve size fikrinizi sordu. Vereceğiniz cevaptan da asla emin olamaz. Ne kadar güzel olduğunu söylerseniz söyleyin kendi öyle olduğunu düşünmediği sürece kafasından binlerce düşünce geçer ve böylece onun derinden kuşkucu bakışlarına ve iğneleyici sözlerine maruz kalabilirsiniz.

Kafanızdaki düşüncelerin röntgenini çeker. Akrep burcu kadınlarına yalan söylemeyi aklınızdan bile geçirirseniz bunu hissedebilir.

''Yok canım daha neler'' diyebilirsiniz. Fakat bu doğru, bir bilene danışırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Üstelik sizin yalan söylediğinizi anlar ve size belli etmez sessiz ve derinden ilerler. Söylediğiniz yalanın doğrusunu fazlasıyla öğrenir ve ondan sonra yapacaklarından korkun derim.

Akrep burcu kadınının intikamcı ve kinci kişiliğiyle karşılaşmak istemezsiniz. Arkanıza bakmadan koşarak uzaklaşmak isteyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Küçücük bir olayda bile kendini öyle bir doldurur ki içindeki öfkeye engel olamaz. Kendine yapılan en ufak yanlışı kabul edemez. Anında öfkelenir ve kafasında hain planlar kurmaya başlar. Mutlaka intikamını alır ve asla unutmaz. Eğer bir akrep burcu kadınına yanlış yaparsanız bir daha gözüne sakın görünmeyin. Yoksa aldığı tek bir intikam ona yetmeyebilir ve sürekli sizinle uğraşmak isteyebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapılan kötülüğü unutmadığı gibi, yapılan iyilikleri de asla unutmaz ve karşılığını fazlasıyla verir. Adaletli olmak onlar için önemlidir.

Duyarlı bir yapıları vardır. Durup dururken insanlara nefret beslemezler. Bütün dertleri kendilerini korumaktır sadece. Siz bir şey yapmadığınız sürece akrep burcu kadınından bir zarar görmezsiniz. Size bir zarar verdiyse mutlaka geçerli bir sebebi vardır.

Akrep burcu kadını çok fazla arkadaş istemez. Yanında güvenebileceği insanlar ister. Bu yüzden de çok fazla arkadaşı yoktur.

Öyle herkesi sevmezler zaten. Çevresinde az ve öz insan barındırır. Sevdiği kişilere karşı cömert, sadık, ve sevecendir. Sevgisini göstermekten çekinmezler. Arkadaşlarına çok değer verir. Korumacı ve anaç olurlar. Kendisini nasıl korursa çevresindeki insanları da aynı şekilde korurlar.

Akrep kadınları paraya çok önem verir, fakat asıl önemsedikleri şey prestijdir. Prestijini hiçbir şey için riske atmaz. Onlar için oldukça önemli bir konudur.

Yetkiden çok hoşlanırlar ve bunun için birçok fedakarlıkta bulunabilirler. Yürüdükleri yolda kimseye ihtiyaç duymazlar ve tek başına ilerlemeyi çok iyi bilirler. Yalnızlıktan rahatsız olmazlar, oldukları gibi kabullenilmek isterler.

Kendilerine bile söyleyemedikleri sırları vardır. Sanki kafasında gizli bir bölme var ve sesli düşünmekten bile çekindiği sırlarını orada saklıyor.

Kendilerine bile söyleyemedikleri sırları vardır. Sanki kafasında gizli bir bölme var ve sesli düşünmekten bile çekindiği sırlarını orada saklıyor.

Ama siz sakın öğrenmeye çalışıp başınızı derde sokmayın. Çünkü emin olun öğrenemediğiniz gibi bir de akrep kadınının şerrine rastlarsınız. Dürüst olmadıklarını düşünmeyin sakın. Gayet açık sözlü ve dürüst insanlardır fakat hiçbir zaman kimseye söylemeyecekleri sırları da olur.

Akrep burcu kadınları ilişki de oldukça tutkuludur. Daima arzularına önem verir. Size sevgisini göstermekten çekinmez.

Akrep burcu kadınları ilişki de oldukça tutkuludur. Daima arzularına önem verir. Size sevgisini göstermekten çekinmez.

Koruyucu bir yapısı vardır. Size zarar vereceğini düşündüğü kişilerden ve durumlardan uzak tutmaya çalışır. Çok sadık ve kıskançtırlar. Sevginizi ve ilginizi asla paylaşmak istemezler. Hafızası çok kuvvetlidir. Yaptığınız yanlışı unutmaz ve ilk anda yüzünüze vurur. Sizden ayrılmasa da ilişkinizin içinde size işkence etmek isteyebilir.

Benzer içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
11
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın