Görüş Bildir
Haberler
Gizemli Balık Burcu Kadınlarını Yakından Tanıyoruz!

Gizemli Balık Burcu Kadınlarını Yakından Tanıyoruz!

astrooo
25.09.2022 - 10:46

Gizemli, derin bakışlara ve derin düşüncelere sahip büyüleyici bir kadın. Hassas, duygusal, naif görüntüsüyle içinizi ısıtacaktır. Sezgileri çok kuvvetlidir, fakat sadece duygularıyla hareket etmezler. Yalan söyleyemeyeceğiniz kadar zeki ve söylediğinizi anladığında size bir anda arkasını dönebilecek kadınlardır.

Saygısızlığa asla tahammül edemez. Balık burcu kadını sevgiyle beslenir. Sevildiğini hissetmediği bir yerde asla durmaz. Sağlam arkadaşlıklar kurar ve güvene çok önem verir. Güveni kırıldığında bir daha asla o kişiyle ilişki kurmak istemez ve kurmaz. Akrep burcu gibi kinci ve intikamcıdırlar. Yapılanı asla unutmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerçekten çok hassas ve naif bir ruha sahip olmasına rağmen çok güçlü ve sağlam duruşlu kadınlar olmalarını şaşkınlıkla izleyeceksiniz.

Hiçbir zaman tam anlamıyla onları çözemezsiniz. Her zaman merak uyandıran kadınlar olmuşlardır. Çözmeye çalışırken kaybolabilirsiniz.

Değişken ruh haliyle başa çıkmakta çok zorlanabilirsiniz.

En dengesiz diye bilinen ikizler burcunu sollayacak derece de değişken bir ruh haline sahiptirler. Ama bunu bir yansıma gibi düşünün verdiğiniz enerji doğrultusunda hareket eder.

Kötü söze, davranışlara ve kötü enerjiye gelemez.

Kötü olan hiçbir şeyle mücadele etmez ve uğraşmaz. Kötü olan her şeyi daha da kötü hale getirir. Yapılan yanlışları karşılıksız bırakırsa içi içini yer. Mutlaka hakkını verir ve unutmazlar.

Fazlasıyla özgüvenlidirler. Ama özgüvenini sarsmaya kalkışan çok insan olur. Bu kadar kendinden emin olması insanların canını sıkıyor gibi.

Neyse ki balık burcu kadınları buna kanmaz. Manipüle olmaz, manipüle eder. Sakın balık burcu kadınlarını kandırmaya kalkmayın, bunu anladığında hayatı size zindan edeceğinden şüpheniz olmasın.

Balık burcu kadınını bir çiçek gibi düşünün. Onu sevgiyle, ışıkla ve suyla beslerseniz büyüleyici bir şekilde yeşerir. Çok güzel ve canlı görünür. İçinizi açar, kokusuyla sizi bağımlı kılar.

Çok güzel ve canlı görünür. İçinizi açar, kokusuyla sizi bağımlı kılar. Yani balık burcu kadınına yeterince özenli bir şekilde yaklaşıp, ona sevginizi verirseniz. Güneş gibi parlayıp, hem içinizi ısıtacak ve hem de ışığıyla sizi aydınlatacak kadınlardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arkadaşlarına çok önem verir ve onları ailesi gibi görür.

Arkadaşlarına çok önem verir ve onları ailesi gibi görür.

Bu yüzden gözü kapalı güvenebileceği dostlara ihtiyacı vardır. Güvenmediği insanlarla bağ kuramaz. Sıcacık bir kalbi olmasına rağmen insanlara çok soğuk gelebilir. Çünkü güvenmeden kalplerini açmak istemezler.

Durup dururken kimseyle uğraşmazlar ve önemsemezler. Mutlaka canını sıkmışsınızdır.

Balık burcu kadınları gri nedir bilmez. Onlar için ya siyah ya beyaz vardır. İyiyken çok iyi, kötüyken de çok kötü olmalarının sebebi budur. Sinsi değillerdir. Sinirlendiklerin de bunu saklayamazlar ve çok büyük tepkiler vermesi muhtemeldir.

Mizah duygusu gelişmiş ve eğlenceli kadınlardır. Yeter ki canlarını sıkmayın. Modu kaçtığı zaman bir daha yerine gelmez maalesef.

Balık burcu kadınlarına yaklaşırken çok dikkatli olun gerçekten çok hassas bir ruha sahipler. Sinirlenince ateş püsküren halini görmek istemezsiniz. Mutlaka dikkatli adımlar atın.

Mutlu ettiğiniz sürece çok mutlu olacağınız balık burcu kadınları nazik ve centilmen erkeklerden hoşlanır. Çok duygusal veya romantik olmanızı beklemez.

Sadece onu çok düşündüğünüzü ve değer verdiğinizi bilmek ister. Kendi çevresinde ve kendi ilişkisinde eğlenceli ve hareketli olmasını ister. Çok sosyal ve çok hareketli insanları itici bulur. İşinde başarılı kariyer sahibi zeki erkeklerden etkilenir. Kimseye göstermediğiniz yanlarınızı görmek ister. Sadece ona özel olan yaptığınız şeylerden çok mutlu olur. Mutlaka kendini özel hissetmesini sağlayın.

Balık burcu kadını tutkulu bir şekilde sever. Öyle usulca sessiz bir şekilde ilişkisini yaşayamaz. Mutlaka olaylı, yüksek tempo bir ilişki ister. Dümdüz sevmekte sevilmekte onu tatmin etmez.

Balık burcu kadını tutkulu bir şekilde sever. Öyle usulca sessiz bir şekilde ilişkisini yaşayamaz. Mutlaka olaylı, yüksek tempo bir ilişki ister. Dümdüz sevmekte sevilmekte onu tatmin etmez.

Duygularını büyük bir gösterişle yaşar. Sözlere değil, davranışlara bakar. Pahalı hediyeler, gösterişli yerler de gözü yoktur. Davranıştan kasıt ince ve detaylı bir şekilde onu düşündüğünüzü görmesi ona yeter. İlişkinizde saygısızca davranışlarınıza tahammülü yoktur. Pire için yorgan yakabilir.

Daha fazla içerik için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?