Görüş Bildir
Haberler
İntihar Eden Maseratili Polisin Otopsi Raporu Çıktı

İntihar Eden Maseratili Polisin Otopsi Raporu Çıktı

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda tartıştığı avukat Fatih Uzun'un şikayeti sonrası lüks yaşamıyla gündeme gelen polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül dün kamyonetinde ölü bulunmuştu. Üçgül'ün otopsi raporu ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce tartıştığı avukatın şikayetçi olması sonrası gündeme gelen ve kamuoyunda 'Maseratili polis' olarak bilinen Hüseyin Tayfun Üçgül dün intihar etmişti.

Daha önce tartıştığı avukatın şikayetçi olması sonrası gündeme gelen ve kamuoyunda 'Maseratili polis' olarak bilinen  Hüseyin Tayfun Üçgül dün intihar etmişti.

Olay sonrası bugün açıklama yapan eşi Özlem Üçgül sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Olay sonrası bugün açıklama yapan eşi Özlem Üçgül sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Özlem Üçgül'ün paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde: 

 'Bu adamı elbirliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum, hâlâ asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu; hazmedemedi atılan iftiraları. Benim çocuklarım babasız kaldı, sizin de ciğeriniz yansın. Rabbim soracak hesabını. Ne geçti eline avukat; vurmadı bile sana. Nasıl bitirdiniz dağ gibi adamı. Bir lokma haram yemedi, yedirtmedi.' ifadelerini kullanmıştı.'

İlgili haber 👇

Otopsi raporu ortaya çıktı

Otopsi raporu ortaya çıktı

Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi. Üçgül'ün cenazesi, otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi. Üçgül'ün cenazesi, öğle vakti Ortaca ilçesi Merkez Camisi'nde kılanacak namazın ardından Gökbel Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yönetici Bilal

Lan manyaklar, kamuda çalışıyorum arabamı değiştirince mal beyanı vermedim diye soruşturma geçiriyorum, "bitki çayı satarak" desem adam götüyle güler memurlu... Devamını Gör

biri

Çünkü sorması gerekenlerle beraber yediler...

Gizemli Çekirdek

ümütcan uygunun anneside böyle susturulmuş ve suçu baskı yaptılar dıye halka atıp kör öldu badem gözlu oldu konumuna getırmişlerdi. öldurulen , satılan, uyuş... Devamını Gör

Esat Bora

Halıyı kaldırsan bu ülkede süpürülmüş daha nice pislikler çıkar.. Ama sorsan dünyanın en vicdanlı ve onurlu milleti biziz. Ha bide süper Müslümanız..