Görüş Bildir
Haberler
İnternetten Para Kazanmak İçin 10 Pratik Yol

İnternetten Para Kazanmak İçin 10 Pratik Yol

Birinfo
22.08.2014 - 22:38 Son Güncelleme: 23.08.2014 - 02:05

İnternetten Para Kazanmak İçin 10 Pratik Yol

İnternet ekonomisi gün geçtikçe büyüyor. Bu büyümeyle birlikte insanlar için de internetten para kazanma yollarına hergün bir yenisi ekleniyor. İnternetten para kazanma yollarını sizin için listeledik.

Kaynak: http://www.birinfo.com/Haber/Habergoster/%C4%B0nternetten%20Para%20Kazanmak%20%C4%B0%C3%A7in%2010%20Pratik%20Yol/36

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Alan Adlarına Yatırım Yaparak

Gelecekte pirim yapabilecek bir alan adını satın alıp ileride ciddi fiyatlara satabilirsiniz. ABD’de yaşayan bir adam 1994 yılında satın aldığı pizza.com adını 2008 yılında tam 2.6 milyon dolara sattı.

2.Youtube Üzerinden Video Paylaşımlarıyla

Açacağınız bir Youtube hesabınıza videolarınızı yükleyin. Daha sonra Google Adsense aracılığıyla videolarınıza reklam yükleyebilirsiniz. Daha sonra videolarınızın izlenme oranına göre belli bir kazanç elde edebilirsiniz.

3.Sosyal Medya Hesaplarınızdan Reklam Paylaşarak

Sosyal medya hesaplarınızda takipçi sayınızı arttırarak fenomen bir hesap haline gelebilirsiniz. Böylece reklam vermek isteyen  firmaların reklamlarını takipçilerinizle paylaşarak bir gelir elde edebilirsiniz.

4. Kişisel Bir Blog Sayfası Açarak

Tutkunu olduğunuz bir hobiniz mi var. Bunla ilgili bir blog sayfası açarak yazılarınızı, önerilerinizi paylaşıp sayfanıza ziyaretçi çekebilir, böylece sitenizde yayınladığınız reklamlar üzerinden para kazanabilirsiniz.

5.Online Satış Yaparak

Evde yaptığınız el yapımı ürünlerinizi büyük e-ticaret sitelerinde kendinize ait ücretsiz bir hesap açarak burada satabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.İnternet Üzerinden Freelance Çalışarak

İnternette yer alan ‘’uzmankirala.com’’ gibi Freelance iş başvuru sitelerine üye olarak şahıslara veya şirketlere freelance hizmet verebilirsiniz. Uzmanı olduğunuz konuya göre kimi zaman bir şirketin evraklarını yabancı dile çevirerek,  kimi zaman da bir şirkete logo tasarlayarak para kazanmanız mümkün.

7.E-ticaret Sitesi Açarak

İnternette satılan hazır E-ticaret sitelerinden birini satın alıp, burada ürünlerinizi satabilirsiniz.

8.Satış Ortaklığı Yöntemiyle

Ziyaretçi sayısı yüksek bir web siteniz varsa’’ gittigidiyor.com’’ gibi e-ticaret sitelerinin ürünlerine sitenizde yer verebilirsiniz .Böylece satılan her üründen belli bir yüzde pay alırsınız.

9. Dosya Upload Ederek

‘’Hotfile.com’’ gibi sitelere dosya upload edebilirsiniz. Böylece dosyalarınızın indirilme sayısına göre bir gelir elde edebilirsiniz.

10. 2. El Eşyalarınızı E-Ticaret Siteleri Üzerinden Satarak

Artık kullanmadığınız 2. el eşyalarınızı (koltuk,cep telefonu,tablo vb.) sahibinden.com vb. E-ticaret siteleri üzerinden satarak kazanç elde etmeniz mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
16
8
5
3
3
0