Görüş Bildir
Haberler
İNTERNETTEN PARA KAZANMA ÜZERİNE TAVSİYELER

İNTERNETTEN PARA KAZANMA ÜZERİNE TAVSİYELER

İnternetten kazansam
27.11.2014 - 11:33 Son Güncelleme: 29.03.2015 - 14:18

İNTERNETTEN PARA KAZANMA ÜZERİNE TAVSİYELER

Sanal dünya ile gerçek yaşam arasındaki en ideal gerçek para kazanma ihtiyacı. Her insan para kazanıp rahat yaşamın peşinde. Gerçek yaşamda olduğu gibi internetten para kazanmakta sabır, özveri ve süreklilik isteyen bir iş.Gerçek yaşamınızı göz önüne alıp şöyle bir düşünelim. Her ay iş değiştirip iki hafta boş gezen sonrasında tekrar işe girip tekrar çıkan birinin para kazanması sizce mümkün mü ? İnternetten para kazanmakta bununla ilgili bir şey. İnternetten para kazanmak için yapacağımız ilk şey;

  • Hedefinizi belirleyin.

 Ne yapmak istiyorsunuz, öncelikle buna karar verin. Mesela Makale yazarak mı para kazanmak istiyorsunuz veya anket doldurmak, iş ortaklığı kurarak, mobil uygulamalar aracılıyla mı yada bunun gibi bir çok seçenekten biri ile mi ? Önemli olan sizin için bunlardan hangisi zaman ve mekan olarak size uyuyor. Hangisine daha uzun süre zaman ayırabilirsiniz. Hangisini daha uzun süre kullanabilir ve süreklilik sağlayabilirsiniz.

  • Yapabileceğinize inandığınız uygulamalara yönelin.

Sanal ortam o kadar geniş ki her gün her dakika karşınıza başka başka seçenekler çıkacaktır. Öncelikli araştırmanızı yapın. Araştırma sürenizi olabildiğinizce geniş kılın. Önünüze çıkan tüm seçenekleri gözden geçirin ve nihai olarak bir ya da iki uygulamaya karar vermeniz sizin için en iyisi olacaktır. Daha fazla uygulama ile işe koyulmanız sizin için zaman kaybından başka bir şey olmayacaktır. Çünkü çok fazla uygulama sizi zamanla sıkacaktır. Zaman zaman dinlenme ihtiyacı hissettiğiniz anlar olacaktır. Gezmeniz, doğum gününüz, özel gününüz vb. durumlarınızda ara vermek zorunda kalırsınız. Bir çok uygulama ile devam ettiğinizde vermiş olduğunuz ara size bir çok şeyi unutturacak. Uygulamaları karıştırmanıza neden olacaktır.

  • Süreklilik Sağlayın.

Düşündünüz taşındınız ve sizin için en uygun ve en verimli yolu seçtiniz diyelim. Bu aşamadan sonra sizin için en önemli şey seçimini yaptığınız uygulamada devamlılık sağlamak. Anket doldurmaya karar verdiniz diyelim. Şayet iki gün anket doldurur üçüncü gün ara verirseniz anket şirketinin size gönderdiği anket sayısı otomatik olarak azalacaktır. Başka bir uygulama için bu değerlendirmeyi yapacak olursan Oyun oynayarak internetten para kazanmak istiyorum dediniz ve para kazandıran oyunlara yöneldiniz. Aynı şekilde iki gün üç gün ara verdiğinizde sizin için geriye gidiş olacaktır. Süreklilik her uygulamada size artı olarak yansıyacaktır.

Yazının devamı için : http//internettenkazansam.blogspot.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

Farklı olun. 

İnternetten para kazanmanın yolu ilgiyi üzerine çekmekten geçmektedir. Bu da farklılık yaratmanıza bağlı, insanlar aynı şeyleri görmekten aynı şeyleri konuşmaktan, duymaktan sıkılır. Bir Makale yazıyorsunuz diyelim. Size Makale yazmanız için para ödeyecek site sizin yazdığınız makalenin tıklanma sayısına göre size ödeme yapıyor diyelim. Siz yazdığınız makalenin daha fazla tıklanması farklılık yaratarak ortaya koyabilirsiniz. Yada internete bir video yüklediniz. Her daim insanların görmeye alıştığı bir video yüklerseniz bu kimsenin ilgisini çekmeyecek ve dolayısıyla size eksi olarak yansıyacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0