Görüş Bildir
Haberler
İnternette Daha Ucuza Bulamayacağınız 21 Popüler Kişisel Bakım ve Makyaj Ürünü

etiket İnternette Daha Ucuza Bulamayacağınız 21 Popüler Kişisel Bakım ve Makyaj Ürünü

Başak Nur Süner
07.09.2021 - 08:30 Son Güncelleme: 08.09.2021 - 18:26

Türkiye’de “canlı yayında online satış” uygulamasının ilk temsilcisi olan Vidyodan üç gün sürecek fırsat paketleriyle ihtiyacımız olan ürünleri uygun fiyata satın alabilmemizi sağlıyor. Kore makyaj ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar trendlerden en iyilerini sizler için seçtik!

Peki bu "Görerek satın al" dönemini başlatan Vidyodan nedir ve güvenilir midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vidyodan kullanıcıları; kıyafetten gıdaya, kişisel bakım ve spor & outdoor ürünlerinden elektronik eşyaya kadar geniş bir yelpazede sunulan ürünleri canlı yayında inceleyerek satıcıya sunuyor.

Vidyodan kullanıcıları; kıyafetten gıdaya, kişisel bakım ve spor & outdoor ürünlerinden elektronik eşyaya kadar geniş bir yelpazede sunulan ürünleri canlı yayında inceleyerek satıcıya sunuyor.

E-ticarette satın aldığın ürünleri kimden aldığını göremiyorsun ancak V-ticarette direkt satıcıları, mekanlarını, mağazalarını görebilir, kimden satın aldığın konusunda emin olabilirsin.Satın almadan önce aklındaki bütün soruları sorabilir, aldığın ürünün tüm detaylarını öğrenerek kafandaki soru işaretlerinden kurtulabilirsin. Evindeyken sanki mağazadaymış gibi!

Bu harika uygulamada 7-8-9 Eylül'de kozmetik ve bakım ürünlerinde çılgın indirimler mevcut!

Bu harika uygulamada 7-8-9 Eylül'de kozmetik ve bakım ürünlerinde çılgın indirimler mevcut!

Üstelik ilk alışverişte sepette 30 tl indirimi de kapabilirsin!

İşte tükenmeden kapman gereken birbirinden harika fırsat paketleri...

1. Paket: Kadın Kişisel Bakım Paketi

1. Paket: Kadın Kişisel Bakım Paketi
  • Orkid Platinum Hijyenik Ped Normal: ORKİD Platinum; eşsiz çift katmanlı üst yüzeyi ve daha emici merkeziyle, daha yumuşak ve üstün koruma sağlayan, özel bir hijyenik ped ailesidir (ORKİD Ultra'ya göre). Dokumasız yumuşak üst yüzeyi ve nefes alan yapısıyla mükemmel bir koruma ve yumuşaklık sağlar. Üst yüzeyinde emici merkezin yanı sıra, sızıntı engelleyici yan bariyer işlevi gören pamuksu yumuşaklıkta yoğun emici mikro yastıklar bulunur. ORKİD Platinum, sıvıyı hızla emerek kuru ve rahat bir kullanım sağlaması için tasarlanmıştır. Bunlara ek olarak, ORKİD Platinum'un merkezi daha emici malzemeden yapıldığı için, ORKİD Ultra Extra'ya oranla daha emici bir yapıya sahiptir. 

40 TL'den %65 indirimle 15 TL'ye,

  • 26 Ped Nivea Fresh Comfort Deodorant Kadın 150 ml: Yumuşak kokusuyla gün boyu süren ferahlık hissi sunar. Cildinize önem veren, 48 saate kadar etkili deodorant koruması sağlar. Alüminyum içermez. Ciltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır.

40 TL'den %65 indirimle 15 TL'ye,

  • Arko Natural Krem Klasik Bakım 150 ml: Yağ bazlı krem kategorisinde yer alan Arko Classic Naturel Krem, kuru ve hassas ciltler için tavsiye edilir ve cildin doğal nem dengesini korur. Aynı zamanda ailenizin günlük cilt bakımı için ideal bir kremdir. Cildi dış etkenlere karşı korur, bakımını sağlar. Cildinize yumuşaklık, canlılık kazandırır.

25 TL'den %40 indirimle 15 TL'ye düşüyor!

Düzenli olarak kullandığımız ve her zaman ihtiyacımız olan bu paket 105 TL'den 42 TL'ye düşmüşken kaçırmamak lazım. Bu süper pakete sahip olmak için hemen buraya tıkla.

2. Paket: En Popüler Kaş ve Kirpik Ürünleri

2. Paket: En Popüler Kaş ve Kirpik Ürünleri
  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara: Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmak için doğru maskara en büyük yardımcınızdır! Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara gözlerinizde istediğiniz güçlü etkiyi yaratmanızı sağlar. Ekstra uzun ve hacimli kirpikler, kendinizi bir star gibi hissettirir. Göz makyajı uzmanı olan Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara özel fırçasıyla en kısa kirpiklere bile ulaşıp kökten uca uzunluk sağlar.

129,90 TL'den %40 indirimle 79,90 TL'ye,

  • Luis Bien Kaş Şekillendirici Sabitleyici Wax 50 ml: 'Luis Bien kaş şekillendirici wax ile kaşlarınıza kolaylıkla şekil vermenizi sağlar. Özel formülü sayesinde kaşları sabitleyerek gün boyu bakımlı bir görünüm sağlar. Kaşlara zarar vermeden nazikçe sabitlemenize yardımcı olur. Kaşlarınızı hızla sabitler ve gün boyu tekrar uygulama gerektirmez. Bu sayede koparak dökülmeleri önler.

149 TL'den  %60 indirimle 64 TL'ye,

  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara: Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmak için doğru maskara en büyük yardımcınızdır! Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara gözlerinizde istediğiniz güçlü etkiyi yaratmanızı sağlar. Ekstra uzun ve hacimli kirpikler, kendinizi bir star gibi hissettirir. Göz makyajı uzmanı olan Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara özel fırçasıyla en kısa kirpiklere bile ulaşıp kökten uca uzunluk sağlar.

129,90 TL'den %40 indirimle 79,90 TL'ye düşüyor!

Son dönemin en popüler kaş kirpik ürünlerini %70'e varan indirimle satın almak için buraya tıkla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Paket: Nude Makyaj Paketi

3. Paket: Nude Makyaj Paketi
  • L'Oreal Paris Kadın Pembe Allık - Wake Up and Glow Blush 03 Melon Dollar Baby: Melon dollar baby allık ile doğal içeriklerin enerjisini cildinde yansıt!

149,90 TL'den %40 indirimle 89,90 TL'ye

  • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı - 01 Light : Göz altı çizgilerini yok eder ve zamansız güzellik getirir.

124,90 TL'den %30 indirimle 89,90 TL'ye,

  • L'Oreal Paris Aydınlık Veren Renkli Nemlendirici - Glow Cherie Light Glow: Doğal İçeriklerin Enerjisini Cildinizde Yansıtın! Glow Chérie Işıltı Veren Renkli Nemlendirici'nin doğal ışıltı veren formülü güne enerjik ve canlı başlamanızı sağlar. 24 saat nemlendirici etkisiyle canlı bir görünüm verirken cildinizi besler. Karpuz özünün dengeliyici ve yatıştırıcı özelliği sayesinde aydınlık görünüm ile konforu birleştirir. Cilt rengini canlandıran renkli sedef özü sayesinde eşitlenmiş parlak ve sağlıklı bir cilt görünümü sunar.

99,90 TL'den %40 indirimle 59,90 TL'ye,

  • Maybelline New York Sensational 630 Velvet Beige: Kremsi bir yapısı bulunan ve kolay uygulama sağlayan Maybelline dudak makyajı ürünüdür. 

69,90 TL'den %40 indirimle 41,90 TL'ye,

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink Unnude Likit Mat Ruj - 65 Seductress: Maybelline New York Super Stay Matte Ink Unnude Likit Mat Ruj - 65 Seductress - Nude Sıradışı matlıkta sıradışı nude renkleri keşfet. 16 saate kadar kalıcı, süper mat jel formül. Süper yoğun 9 özel renk seçeneği. Uygula, kurumasını bekle, 16 saate kadar kalıcı renkler ile tanış. Ok şeklinde tasarlanmış uygulama ucu dudağın tüm kıvrımlarını yakalar ve tek hamlede mat bitiş sağlar.

94,90 TL'den %40 indirimle 54,90 TL'ye düşüyor!

Sonbahar geldiğine göre nude makyaj zamanı da gelmiştir! Nude makyajın sırrı olan bu paketteki ürünleri 43 TL'den başlayan fiyatlarla satın almak için seni şöyle alalım.

4. Paket: Kore Ürünleri

4. Paket: Kore Ürünleri
  • Seohwabi Whitening C+ Ampoule: Cilt tonunun ve cilt bariyerinin iyileştirilmesine yardımcı olur. Adenozin %0.04: Cildin elastikiyetini arttırır ve cilt yüzeyinde oluşan kırışıklıkların düzelmesine yardımcı olur.

124,90 TL'den %30 indirimle 89 TL'ye, 

  • Seohwabi Whitening C+ Night Cream: Leke görünümünün azaltılmasına yardımcı, aydınlatıcı c vitaminli  gece bakım kremidir. CCilde sağlıklı ve aydınlık bir görünüm sağlar.   Özellikleri Cilt tonunu aydınlatırken aynı zamanda cildin ışığı daha doğru yansıtmasına yardımcı olur. 

124,90 TL'den %30 indirimle 89 TL'ye, 

  • Chamos Acaci Repair Cica Centella Cream: Cilt onarıcı, nemlendirici kremi. 

124,90 TL'den %30 indirimle 89 TL'ye,

  • Dalba White Truffle First Sprey Serum 100 ml: Yeraltı elması olarak tanınan Wihte truffle ve süper gıda avokado içerir. Cildi yoğun nemlendirerek cilt elastikiyeti artırır ve cilde aydınlık verir.

224,90 TL'den %30 indirimle 159 TL'ye,

  • Chamos Acaci Trouble Skin Solution Magic Powder: Çeşitli cilt problemlerini(sivilce(akne) ,cilt lekeleri, yara izleri vb) çok kısa sürede hafifleten mucizevi toz formunda bir ürün. 

124,90 TL'den %30 indirimle 89 TL'ye,

  • Petitfee Gold&EGF Eye Mask: Maskenin tamamı hydrogelden oluşuyor. Kurumadan uzun süre cildi nemlendiriyor.

149,90 TL'den %35 indirimle 99 TL'ye düşüyor!

Son zamanların çok tercih edilen Kore markası ürünler bu popülerliğin hakkını vermiyor değil. Deneyip müptelası olacağın bu ürünleri indirimli fiyatından satın almak için hemen buraya tıkla

5. Paket: Bembeyaz Dişler

5. Paket: Bembeyaz Dişler
  • Oral B Şarjlı Vitality Cross Action Black D100 Elektrikli Diş Fırçası Siyah: Oral-B Vitality elektrikli diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına kıyasla daha fazla plak gidermek üzere, iki hareketle – sallanma ve dönme – temizleme yapan 2 boyutlu temizlik döngüsüne sahiptir. Öte yandan, diğer elektrikli diş fırçalarımıza geçtiğinizde, %100'e varan oranda daha fazla plak gideren, salınım, dönme ve titreşime dayalı 3 boyutlu temizleme etkisinin üstün temizleme gücünü de deneyimleyebilirsiniz. 

399 TL'den %70 indirimle 119 TL'ye,

  • Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Şarj Edilebilir Diş Fırçası: Oral-B Vitality şarjlı diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına kıyasla klinik olarak kanıtlanmış üstün temizlik sağlar. Sensi UltraThin diş fırçası başlığını Yuvarlak taç yaprak şekli diş hekimleriyle tasarlanmıştır. Diş hekimlerine karşı nazik, yumuşak ve ultra ince kılları, plağa karşı sert olan normal kıllar ile bir araya gelir. Sensi Ultrathin manuel diş fırçasına göre %100'e kadar daha fazla plak giderir ve diş eti iltihaplanmasını %100'e varan oranda azaltır. Uçları yuvarlatılmış ve ultra ince kılların benzersiz bileşimi sayesinde Sensi Ultrathin hassas bir ağzı olan herkes ve sadece harika bir nazik temizlik sonucu arayan herkes için idealdir.Diş hekimlerinin tavsiye ettiği biçimde 2 dakika boyunca diş fırçalamanıza yardımcı olan, gövdeye dahil edilmiş bir zamanlayıcı bulunur. Şu diş fırçası yedek başlıkları ile uyumludur: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone ve Dual Clean. Günlük temizliğe ulaşmak için gerekli bir diş fırçası Sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla plak giderir. 2D Temizleme Hareketi, plağı sıradan manuel diş fırçasına göre parçalamak ve gidermek üzere sallanır ve döner.

219 TL'den %45 indirimle 119 TL'ye,

  • Luis Bien Diş Beyazlatma Seti: Doğal içerikler ile üretilmiş Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu, içerisindeki bitkisel karışım ile dişlerinizin parlak ve beyaz görünümüne kavuşmasına yardımcı olur. Dişlerinde sararma, lekelenme,çürük veya ağız kokusu gibi sorunlarla baş ederek diş bakımını gerçekleştirmeye yardım eden bitkisel bir üründür. Son zamanların en çok tercih edilen ve kullanılan, Aktif Karbon Diş Beyazlatma Tozu daha sağlıklı ve daha beyaz dişlere kavuşmanıza katkı sağlar.

178 TL'den %65 indirimle 64 TL'ye,

  • Clinomyn Temizle Parlat Fresh Jel Diş Macunu 75 ml X 2 Adet: Dişlerinizin daha beyaz, parlak ve pürüzsüz olmasını sağlayan derinlemesine temizlik ve parlatmanın bir arada olduğu geliştirilmiş jel. Clinomyn Temizle & Parlat formülü üçlü temizleme sistemi içerir; standart ve büyüyen zerrecikler lekelere derinlemesine nüfuz ederek dişleri temizler ve Polynam'da parlaklık verir. İçerdiği ekstra taze nane tadıyla ferahlık verir. Dişlerinizin daha beyaz, parlak ve pürüzsüz olduğunu hissedeceksiniz.

85 TL'den %55 indirimle 39 TL'ye düşüyor. 

En iyi ağız bakım ürünlerini uygun fiyata satın almak isterseniz kaçırmamak için hemen tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
S.Merva GAZOZ

Ben hic begenmedim disaridakilerle ayni fiyat ve en kotusu bilinmedik markalrın %70 indirimle diye zten ne idugu belirsiz bir sey icindekiler gercek fiyatini... Devamını Gör