Görüş Bildir
Haberler
İNTERNET SİTESİNDEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER İÇİN GOOGLE ADSENSE'YE 5 ALTERNATİF

İNTERNET SİTESİNDEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER İÇİN GOOGLE ADSENSE'YE 5 ALTERNATİF

İnternetten kazansam
10.03.2015 - 19:03 Son Güncelleme: 11.03.2015 - 03:07

GOOGLE ADSENSE'YE EN İYİ 5 ALTERNATİF

İnternet sitesi, blogu, forumu vb. olanların bir çoğunun amacıdır . İnternet sitesinden para kazanmak. İnternet sitesinden para kazanmanın en garantili yolu ise reklamdan geçer ve internette reklam denince akla gelen ilk şey Google Adsense'dir. Ancak Google Adsense'ye kabul edilmek biraz zaman ve biraz zahmet ister. Google herkesi kabul etmez reklam ağına belli başlı katı kuralları vardır.  Google adsense'ye kayıt olamayan kullanıcılar için Google Adsense'ye alternatifler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. MEDİANET YAHOO! BİNG NETWORK REKLAM AĞI

1. MEDİANET YAHOO! BİNG NETWORK REKLAM AĞI

MediaNetYahoo ve Bing arama motorlarının ortaklaşa kullandıkları bir reklam ağı. Google Adsense’nin en büyük rakiplerinden bir tanesi. İnternet reklamcılığı pazarında %18 lik Pazar payına sahip. Ödeme alt limiti Google Adsense’de olduğu gibi $100 ancak bu PayPal üzerinden yapılan ödemeler için geçerli. Ayrıca MediNet reklam ağı havale ile de ödeme seçeneği sunuyor. Havale ile ödeme alt limiti ise $500 dolar.

2. LİJİT (SOVRN) REKLAM AĞI

2. LİJİT (SOVRN) REKLAM AĞI

Google Adsense’ye en önemli alternatiflerin başında geliyor. Özellikle sunmuş olduğunu anternatifler bakımından çok zengin bir içeriğe sahip bir reklam ağı olarak karşımıza çıkıyorLijit reklam ağı. Affillate (satış ortaklığı) tıklama başına reklam seçeneği, medya reklamları, banner reklamları gibi oldukça fazla reklam seçeneği sunması ile trendi oldukça fazla olan Lijit reklam ağı kendisini sürekli yenilemesi ile de Google Adsense’ye alternatif reklam ağlarından bir tanesi olarak göze çarpıyor.

3. CLİKSOR REKLAM AĞI

3. CLİKSOR REKLAM AĞI

Google Adsense’ye alternatif olabilecek en güçlü reklam ağlarından bir tanesi de Cliksor. İnternet reklam ağı pazarındaki Pazar payı yaklaşık olarak %10 civarında. Reklam çeşitliği bakımdan zengin olması en büyük avantajlar bir tanesi. Özellikle Google Adsense reklamların yerleşimi ve biçimi ile ilgili katı kurallar mevcut iken Cliksor reklam ağında bu tür kurallar biraz daha esnek. Tercih kullanıcıya bırakılmış.

Dünyada popülaritesi en yüksek olan sitelerden bir tanesi. Alexa sıralaması 1.312. Milyarlarca sitenin bulunduğu Alexa ağında bu kadar yüksek bir sıralamasının bulunması Google Adsense’ye alternatif olma koşunundaki iddiasını ortaya koyuyor. 

Ödemelerini PayPal ve havale ile yapıyor ve alt ödeme sınırı PayPal için $50 dolarken havale için bu oran oldukça yüksek tutulmuş $1000.

4.

4.

Tıklama başına ödeme seçeneği sunun bir reklam ağı olmasının yanında aynı zamanda Google Adsense kadar yaygın kullanımının olması. Yine Cliksor reklam ağı gibi Alexa sıralamasının çok yüksek oluşu 1.364 Google Adsense gibi radikal kullarının olmayışı ve ödeme alt sınırlarının PayPal için $10 ve Havale için $100 gibi düşük oluşu ile Bıdvertıser reklam ağı Google Adsense’ye alternatif bir reklam ağı. 

Ama maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor. Türk kullanıcılar için en büyük dezavantajlardan bir tanesi.

5. CHİTİKA REKLAM AĞI

5. CHİTİKA REKLAM AĞI

Diğer reklam ağlarında olduğu gibi tıklama başına ödeme seçeneğinin yanında yüzde olarak komisyon vererek çalışma seçeneği bulunuyor. Ayrıca mobil ağlarda da kullanım kolaylığı sunan Chitika reklam ağı Google Adsense’ye rakip olabilecek bir reklam ağı. PayPal için $10 ve Havale için $50 gibi düşük ödeme alt sınırına sahip olan Chitika reklam ağı yüksek Alexa sıralaması ile dikkat çekiyor. Yüzdelik komisyon oranının bulunması ayrıca ek gelir sağlamanız için önemli bir avantaj. Bu hali Chitika reklam ağı Google Adsense’ye rakip bir reklam ağı.

Yukarıda açıklamasını yapmaya çalıştığımız Google Adsense'ye alternatif olabilecek reklam ağlarından her birinin kullanım koşulları tamamen şeffaf ödeme sıkıntıları kesinlikle olmayan en az Google Adsense kadar güvenli uygulamalardır. Şayet halen Google Adsense tarafından siteniz veya blogunuz reklam almak için kabul edilmesi alternatif uygulamaları rahatlıkla deneyebilirsiniz. 

Kaynak : Online Kazanç | Online Kazanç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0