Görüş Bildir
Haberler
Instagram ve TikTok'ta Videolarınızı Şenlendirecek Düzenleme Uygulamaları

Instagram ve TikTok'ta Videolarınızı Şenlendirecek Düzenleme Uygulamaları

TikTok’un durdurulamaz yükselişi ve Instagram’ın akışta Reels içeriklerini göstermeye başlaması video içerikler sosyal medyanın ana besin kaynağı oldu. Artık herkes bu tür içeriklere yöneliyor. Adobe Premier gibi geleneksel video programları hem bir bilgisayar istiyor hem de maliyetli. Bu nedenle size içerik üretirken yararlanabileceğiniz ücretsiz mobil uygulamaları listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

InShot

InShot

Videoları baştan sona düzenlemek, kesmek, oynatma hızını değiştirmek, müzik eklemek, emoji eklemek ve daha fazlasını yapma imkanı sunan uygulama herkes için kolaylık sunar. İstediğiniz tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra binlerce çıkartma arasından istediğinizi seçerek videolarınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

İndirme linki: InShot

Bazaart

Bazaart

Bazaart, kullanıma kolay grafiklere sahip olan uygulama göz alıcı içerikleri oluşturmak için birebir. Arka planı şeffaflaştırma ve şablonlar gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz. Reklam, satış, davetiye ve özel günler için kategoriler sunması, içerik üretim süreçlerini kolaylaştırıyor. Hazırlayacağınız görsellerin otomatik olarak kaydediliyor. 

İndirme linki: Bazaart: Photo Editor and Graphic Design app

Capcut

Capcut

CapCut kullanım kolaylığına, efektlere, çıkartma ve metin seçeneklerine sahip. CapCut uygulamaya özel telifli müzik kütüphanesinin özellikle TikTok'a içerik üretenlere büyük fayda sağlayacaktır. Diğer uygulamaların aksine herhangi bir filigran kullanmayan CapCut şu an için tamamen ücretsiz olarak faaliyet gösteriyor. 

İndirme linki: CapCut

Kinemaster

Kinemaster

KineMaster uygulaması sayesinde videoları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda pek çok video parçası ile kolay bir şekilde çalışabilirsiniz. Aynı zamanda uygulama parlaklık, doygunluk ve renk anahtarı gibi araçlara da sahiptir.

İndirme linki: KineMaster - Mobile Video Editor

Anchor

Anchor

Anchor uygulaması diğer video düzenleme programlarından farklı olarak podcast yayınlarınızı Instagram için video haline getirmek istiyorsanız kullanabileceğiniz güzel bir uygulamadır.

İndirme linki: Anchor - The easiest way to make a podcast

İçeriğin Devamı Aşağıda

BeeCut

BeeCut

BeeCut, video düzenleme ile ilgilenmeye yeni başlayanlar için en iyi uygun uygulamalardan biridir. Daha gelişmiş özellikler istiyorsanız listedeki diğer uygulamalara göz atmanız gerekir. BeeCut daha basit kullanımı ve özellikleri olan bir Instagram video düzenleme uygulamasıdır.

İndirme linki: OFFICIAL BeeCut – the Simplest Video Editing Software

Quik

Quik

GoPro’nun üreticileri tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Quik, GoPro videolarının yanı sıra, normal videolarınızı da düzenlemek için kullanabileceğiniz bir uygulama. Bir kolaj hazırlamak için kullanabileceğiniz en hızlı uygulamalardan biri olan Quik, ücretsiz versiyonunda bile çok sayıda efekt kullanmanıza olanak tanıyor.

İndirme linki: Quik App: Video + Photo Editor | GoPro

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın