Görüş Bildir
Haberler
Instagram İçin Yeni Efektler Sunan Darkroom 2 Yayınlandı

Instagram İçin Yeni Efektler Sunan Darkroom 2 Yayınlandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğrafçılıkta esas olan fotoğrafçının gözüdür elbette, ama Darkroom gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarının da işimizi kolaylaştırdığı bir gerçek. iOS cihazlarda kullanılan Darkroom, yeni versiyonuyla becerilerini daha da geliştirdi.

Bergen Co. Tarafından geliştirilen Darkroom 2, minimum iOS 8.0 işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarda kullanılabiliyor. Darkroom 2’de renk değiştirme araçlarından filtre paylaşımına kadar yaklaşık 15 yeni özellik bulunuyor.

Darkroom 2’nin yeni renk aracı sayesinde, fotoğraflar için pek çok farklı renk profili arasından seçim yapmak; ton, doygunluk ve parlaklık seviyelerini ayarlamak mümkün oluyor.

Darkroom 2 Pro Mode’daki filtre paylaşımı özelliğiyle de, kişiselleştirilmiş filtre ayarları Instagram üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşılabiliyor. Darkroom ile düzenlenen fotoğraflar Instagram’da paylaşıldığında, Darkroom 2 uygulamasını indirmiş olan diğer iOS kullanıcıları fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp, bu görüntüyle birlikte verilen QR kodu okutarak sizin filtrenizi kullanabilir hale geliyor. Diğer bir deyişle, güzellikler paylaşılıyor!

Darkroom 2’nin kullanım kolaylığı da artırılmış. Fotoğraf düzenleme sırasında favorilere ekleme, silme ya da üzerine kaydetme gibi işlemler yapılabiliyor. Yenilenen kopyala-yapıştır özelliği sayesinde de bir fotoğrafta yaptığınız düzenlemeler başka bir fotoğrafa da aktarılabiliyor.

Darkroom 2 AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamanın “Pro Mode” versiyonu ise 3,99 dolara satılıyor.

Uygulamanın tanıtım videosu ise şöyle:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0