Görüş Bildir
Haberler
İnsanları Ne Kadar Bayıyorsun?

İnsanları Ne Kadar Bayıyorsun?

Sen girdiğin ortamlarda insanları ne kadar bayıyorsun?

Hazırsan Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bunlardan hangilerini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

İnsanları arada bıktırıyorsun!

Birazcık rahatsız edici, belki de alışılmadık hareketlerin var. Ancak bu hareketler, çevrendeki insanları çileden çıkarmaya yetecek kadar yoğun veya aşırı değil. Hani derler ya, 'terazinin bir kefesi daha ağır basıyor' diye, işte tam da bu durumdasın. Bu minik kusurların, hatta belki de karakteristik özelliklerin, seni sen yapan unsurlar. Sonuçta 'kusur kadı kızında da olur' değil mi? Ancak bazen bu hareketlerin dozajını biraz kaçırıyorsun gibi. Şimdilik etrafındakiler senin bu ufak tefek kaçamaklarına göz yumuyor, belki de alıştıkları için fazla bir sıkıntı çıkarmıyorlar. Ancak unutma ki, herkesin bir tahammül sınırı var ve bu sınırı aşmamakta fayda var. Belki de etrafındaki insanların rahatsız olduğu şeylere biraz daha dikkat etmen, onları daha fazla anlamaya çalışman senin için de faydalı olabilir. Sonuçta, kimse kendi rahatını bozacak bir durumla karşı karşıya kalmak istemez, değil mi?

Senden iyisi mezarda!

Senin gibisini öpsünler başlarına koysunlar.Seninle aynı frekansta olan birini bulmak, bir yıldız kaymasını beklemek gibi. Ne bir falson, ne de bir yanlış adımın var. Seninle aynı yolda yürümekten bıkanlara gelince, belki de sorun onların kendi içlerinde saklıdır. Belki de onların aynaya bakıp kendilerini sorgulamaları gerekiyor. Senin gibi biriyle var olmanın değerini anlamaları için belki de biraz daha derin düşünmeleri gerekiyor.

İnsanların senden artık sıdkı sıyrılmış...

Hayatının ritmini kaçırmış gibi görünüyorsun, bu durum da insanların seninle aynı atmosferi paylaşmayı tercih etmemelerine sebep oluyor. Şayet bu durumdan memnuniyet duyuyorsan, kimseye bir lafımız olmaz elbette. Ancak, bu gidişle daha da yalnızlaşacağın bir gerçek. İnsanlar seninle birlikte olmayı bir süreliğine idare edebilirler, ancak herkesin bir tahammül sınırı vardır ve senin bu sınırı zorlamada ne kadar yetenekli olduğunu herkes biliyor. Belki de bir ayna karşısına geçip, durumunu bir kez daha gözden geçirmen gerekiyor. Kendi yansımanla yüzleş, belki de bu sana yeni bir bakış açısı kazandırır.

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
10
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Senden iyisi mezarda! Kıymetimizi biz mezara girince anlayacaklar ama iş işten geçecek 🚬🚬

Pelda Yalçın

Senden iyisi mezarda! 💅 Senin gibisini öpsünler başlarına koysunlar.Seninle aynı frekansta olan birini bulmak, bir yıldız kaymasını beklemek gibi.

bekir can sepetci

doğru insanı aramkla ömür geçirenler de bugün

Emel

Senden iyisi mezarda! Senin gibisini öpsünler başlarına koysunlar.Seninle aynı frekansta olan birini bulmak, bir yıldız kaymasını beklemek gibi. Ne bir falso... Devamını Gör