Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Çiçek Gibi Etki Bırakıyorsun?

İnsanlarda Hangi Çiçek Gibi Etki Bırakıyorsun?

Kimisi kır çiçeklerini sever, kimisi çiçekçilerden alınan çiçekleri. Ama herkesin hemfikir olduğu nokta çiçeklerin insanlarda farklı hisler uyandırdığıdır.

İnsanlar da çiçekler gibi diğer insanlar üzerinde farklı hisler uyandırır, farklı duygular bırakır. Bakalım sen insanlarda hangi çiçek gibi etki bırakıyorsun?

Merak ediyorsan seni şööyle testimize doğru alalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her zamanki gibi, cinsiyetinle başlayalım!

2. Burcunu öğrenelim bi' de!

3. Hayatının sonuna kadar sadece tek bir renk giyecek olsan bu, aşağıdakilerden hangisi olurdu?

4. En sevdiğin mevsimi sorsak?

5. Bu şarkılardan birini seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçine kapanık bir insan mısın yoksa dışa dönük mü?

7. Peki son olarak, aşağıdaki çiçek desenlerinden birini seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mis kokulu bir gül gibi!

Mis kokulu bir gül gibi!

Biraz romantik ve duygusal bir arkadaşımızsın sen! Biri sana iyi bir şey söylediğinde hemen mutlu olursun, kötü bir şey söylediğinde ise hemen üzülürsün. Duygusal olduğun kadar da duygularını içinde tutamayan ve hemen belli eden bir yapın var yani anlayacağın. Ayrıca, sevdiklerini mutlu etmeyi de çok seversin. Ufacık bir fırsat buldun mu hemen onların sevdiği herhangi bir şeyi 'seversin diye aldım' diyerek götürürsün. Çünkü bilirsin ki herhangi bir özel gün beklenmeden, sadece içinden geldiği için birine bir şey götürmek ya da yapmak onu daha da mutlu eder. Yani senin için insanları mutlu etmenin yeri ve zamanı yoktur. Çünkü sen insanları mutlu ederek mutlu olursun. Onlardan tek beklentin ise değer görüp sevilmek olur ki bu da senin en doğal hakkın be güzel insan!

Narin mi narin bir papatya gibi!

Narin mi narin bir papatya gibi!

Papatya gibisin beyaz ve ince! Sen o kadar zarif, o kadar narinsin ki... İnsanları kırmayı, onlara zarar vermeyi asla beceremezsin. İnsanlar seni kırdığında ise canın çok yanar ve içine kapanırsın. Sanki içinden bir parçayı söküp atmışlar gibi hissedersin ve bu boşluğu bir şeylerle doldurmaya çalışırsın. Her şeyin iyi yanını görmeye çalışırsın. Ama kimselere ne olup bittiğini anlatmadan içinde yaşadığın o dertler seni içten içe o kadar yıpratır ki, belli dönemlerde kaybolursun ortalıklardan. Ancak seni çok iyi tanıyanlar nerede olduğunu, ne yaptığını ya da neden böyle davrandığını anlayabilirler. Bizden sana tavsiye hiçbir derdini tasanı bu kadar içine atmaman, çünkü böylesi inan bize seni daha çok yıpratıyor. Üzüntünü de mutluluğun gibi yaşa gitsin be!

"Ben buradayım" diye bağıran bir ay çiçeği gibi!

"Ben buradayım" diye bağıran bir ay çiçeği gibi!

Sen dikkatleri üstüne çekmeyi seven bir insansın. Olduğun yerde parlarsın. Bu parlamak aslında senin içinden gelen doğal enerjinden kaynaklansa da, giyimin kuşamın da aslında o kadar 'ben buradayım!' diye bağıran bir tarzda ki, bir mekana girdiğinde insanlar seni görünce dönüp bir daha bakarlar. İnsanlar seni sevsinler istersin. İlgi görmek, birilerinin sıcak şefkatini almak hep sana kendini iyi hissettirmiştir. O yüzden yüzünü insanlara dönersin. Sevgi, şefkat, değer görmek için. Hatta belki de yaptıklarından dolayı takdir edilmek için. Çünkü elde ettiğin başarılar takdir edildiğinde ancak kendini o işi gerçekten başarmış hissedersin. İnsanların yaptıkların ve sen hakkında dediklerini önemsersin. Biraz da bu yüzden ilgi görmek istersin aslında. Sana tavsiyemiz insanların ne dediklerini bir noktadan sonra bu kadar umursamaman olur güzel arkadaşımız. Zira, ağzı olan konuşuyor işte!

Kökü zehirli mis kokan bir nergis gibi!

Kökü zehirli mis kokan bir nergis gibi!

Sen aslında dış görünüşle de etrafa yaydığın enerjiyle de o kadar hoşsun ve o kadar pozitifsin ki. Girdiğin ortamın enerjisini, havasını değiştirirsin. İnsanlara değer verirsin, bunun haklı sonucu olarak da değer görmek istersin. Senin canını sıkmak ya da sinirlerini bozmak her ne kadar o kadar kolay olmasa da gerçekten senin gibi iyi niyetli ve pozitif birini bulmak çok zor bu dönemde. Zaten sen de pozitifliğini kaybettiğinde bir süre bu neşen ve enerjin geri gelmez. Dedik ya senin canını sıkıp pozitifliğini yitirmene sebep olmak kolay değildir fakat canın sıkıldı mı da tam sıkılır. Üstelik birine sinirlendiysen de vay onun haline! İçindeki tüm zehri ona dökersin, açarsın ağzını yumarsın gözünü! Ağzından çıkanı kulağın duymaz. En iyisi mi senin canını kimse sıkmasın ve sinirlendirmesinler seni!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
49
10
8
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tülin Eroğlu

Narin mi narin bir papatya gibi! Papatya gibisin beyaz ve ince! Sen o kadar zarif, o kadar narinsin ki... İnsanları kırmayı, onlara zarar vermeyi asla becer... Devamını Gör

Handan Epikol

Nergis çıktı ama bence kaktüs asdf

cansu ersan

Kökü zehirli mis kokan bir nergis gibi! Kökü zehirli mis kokan bir nergis gibi! Sen aslında dış görünüşle de etrafa yaydığın enerjiyle de o kadar hoşsun ve ... Devamını Gör