Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Baharat Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Baharat Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

İnsanların üstünde nasıl bir etki bırakıyor, onları hangi baharat gibi etkiliyorsun? 

Bu ilginç testle bunun cevabını öğreneceksin! 😄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İnsanlar hakkında genel olarak ne düşünüyorsun?

2. Sana karakter olarak en çok hangi hayvan benzer?

3. Sence ideal hafta sonun neleri içermelidir?

4. Favori avrupa şehrini seç!

5. Şimdi olsa hangisini bir solukta yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzayla ilgili dikkatini en çok ne çekiyor?

7. En yakın arkadaşını bir kelimeyle ifade et!

8. Son olarak hayatı tek bir cümleyle özetlemeni istiyoruz senden!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pul Biber!

Pul Biber!

Sen insanların üstünde pul biber gibi bir etki bırakıyorsun. Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin onlara tıpkı bir pul biberin samimiyeti gibi sıkıca sarılırsın. Yardımseversin, iyilik yapmak sende bir adet olmuş. Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Karabiber!

Karabiber!

Sen insanların üstünde karabiber gibi bir etki bırakıyorsun. Bazı insanlar karabibere nasıl mesafeli bakıyorsa sana da öyle bakanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Karabiber gibi yumuşak ve acısın. Arkadaş canlısısın, sıcakkanlısın. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

Sumak!

Sumak!

Sen insanların üstünde sumak gibi bir etki bırakıyorsun. Her yerde bulunmayan sumak gibi senin gibiler de nadir bulunur. Oldukça sevimli ve sempatik birisin. Bu özelliğin insanların seni kolayca sevmesine sebep oluyor. Yılanı deliğinden çıkaran tatlı dil sende var. Her şarta uyum sağlayabilecek, her zorluğa göğüs gerebilecek yapın sayesinde insanların bir numaralı dostu olursun.

Kekik!

Kekik!

Sen insanların üstünde kekik gibi bir etki bırakıyorsun. Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm hastalıklara iyi gelir. Sen, tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor.

Kimyon!

Kimyon!

Sen insanların üstünde kimyon gibi bir etki bırakıyorsun. Senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Onlara hem kol kanat gerip hem de onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olursun.

Tarçın!

Tarçın!

Sen insanların üstünde tarçın gibi bir etki bırakıyorsun. Daima pozitif ve mutlu olmaya çalışırsın. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
264
125
37
22
13
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Güner

Karabiberim vur kadehlere :))))

Pasif Kullanıcı

Sumak! Sen insanların üstünde sumak gibi bir etki bırakıyorsun. Her yerde bulunmayan sumak gibi senin gibiler de nadir bulunur. Oldukça sevimli ve sempatik ... Devamını Gör