Görüş Bildir
Haberler
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Yoğun Bakımda

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Yoğun Bakımda

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, tıbbi gözetim altında tutulmak üzere hastaneye kaldırıldı. Doktorları, 96 yaşındaki kraliçe II. Elizabeth'in sağlık durumundan endişe ediyor. 2. Elizabeth, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde tıbbi müşahade altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doktorları endişeli

Doktorları endişeli

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth dün de danışma meclisi toplantısını iptal etmemişti. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada tıbbi gözetim altına alındığı belirtildi. Doktorları 96 yaşına gelen Birleşik Krallık kraliçesi II. Elizabeth'in sağlık durumundan endişe ettikleri için gözetim altında tutulmasını istedi.

"Kraliçe rahat bir durumda ve Balmoral'da kalıyor"

"Kraliçe rahat bir durumda ve Balmoral'da kalıyor"

Başbakan'ı Londra'da karşılayamamıştı

Buckingham Sarayı, 'Kraliçe rahat bir durumda ve Balmoral'da kalıyor' dedi. Birleşik Krallık kraliçesi II. Elizabeth ilk kez bir başbakanı Londra'da karşılayamamıştı. Yeni İngiltere Başbakanı Liz Truss'u Balmoral'de ağırlamıştı.

Aile üyeleri yola çıktı, Balmoral'e gidiyor

Aile üyeleri yola çıktı, Balmoral'e gidiyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm kraliyet ailesi üyelerinin bulundukları yerden İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gittiği açıklandı. Kraliçe'nin dört çocuğu, Prens Charles, Prenses Anne, Prens Andrew ve Prens Edward ve torunu Prens William'ın Balmoral Sarayı'na geldiği belirtildi. Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın da İskoçya'ya doğru hareket ettiği duyuruldu.

Yeni Başbakan Truss sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Yeni Başbakan Truss sosyal medya hesabından açıklama yaptı

İngiltere Başbakanı Liz Truss, tüm İngiltere'nin Kraliçe'nin sağlık durumu için derin endişe içinde olduğunu söyledi. Truss, 'Tüm düşüncelerim ve duygularım Kraliçe ve ailesiyle' ifadelerini kullandı.

Truss, tüm ülkenin son gelişmeleri büyük bir kaygıyla izlediğini söyledi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
13
9
6
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Adaletin bu mu Dünya? Henuz gencecik bir insan. Umarım iyileşir, umarım 100 yıl daha yaşar.

esra

Yaşayacağı kadar yaşadı bence

arif ışık

Manda yoğurdu ye elizabet. Onun içine söyle Medine hurması doğra, 3 tane veya 5 tane. Ona biraz çay kaşığı kestane balı ve yulaf ezmesi at. Bu dörtlüyü karış... Devamını Gör

hedefsizkitle

Ahh pamuk ninem ölmeden bari william’ı kral olarak ata da camilla cadısı kraliçe olamasın Diana’ya yaptığınız haksızlığı düzelt de git!