Görüş Bildir
Haberler
İngiltere'de 2 Yılda "Lisans" Mezunu Olmak

İngiltere'de 2 Yılda "Lisans" Mezunu Olmak

Yusufcan Karadağ
16.08.2014 - 23:04 Son Güncelleme: 16.08.2014 - 23:29

2 Yılda Lisans Programı Nedir?

İngiltere London School Of Commerce‘de alınacak 2 yıllık eğitim ile Metropolitan Üniversitesi’nden (Cardiff Metropolitan University) mezun olunmasına olanak tanıyan programdır.

İngiltere’de alacağınız bu 2 yıllık eğitim ile birlikte, Türkiye’de YÖK tarafından onaylanmış, Dünya sıralamasında Türkiye’deki üniversitelere nazaran daha üst seviyede bir üniversite olan Metropolitan Üniversitesi’nden 4 yıllık lisans mezunu olmuş olacaksınız. Dilediğiniz takdirde Türkiye’de 2 yıl olan yüksek lisans eğitimini de yurt dışında 1 yılda yaparak toplamda 3 yılda uzman seviyesine erişebilirsiniz.

2 Yılda Lisans Programının Avantajları Nelerdir?

Türkiye’de 4 yılda mezun olabileceğiniz bölümden sadece 2 yılda mezun olma imkanı

Uluslararası tanınırlığı olan bir mezuniyet diplomasına sahip olma imkanı

İleri düzeyde İngilizce yeterliliğine sahip olma imkanı

Avrupa kültürünü tanıma fırsatı, evrensel bakış açısının gelişerek entelektüel bilgi birikimi imkanı

Akademik ve iş dünyasında ihtiyaç duyulacak yurtdışı tecrübesinin edinilmesi, 1 yıllık zaman kazancı

1 yılda yüksek lisans programını da tamamlayarak Türkiye’deki sisteme göre 3 yıla kadar zaman avantajı elde etme imkanı

Hangi Bölümleri Okuyabilirim?

Business Management

International Business

International Finance

Marketing

Computer Science

Programın Detayları Nasıldır?

Özellikle işletme, iktisat eğitimi almak isteyenler için müthiş bir avantaj sağlayan programımız, 2 yılda mezun olabilmenize olanak tanımaktadır. İntiltere’den alınacak mezuniyet diploması ile birlikte Türkiye’de 4 yıllık bir üniversitesi bitirmiş olacak, bu sayede 2 yıllık zaman kazanmış olacaksınız.

Program her yıl 3 dönem olmak kaydıyla toplam 2 yılda (6 dönemde) tamamlanmaktadır.

Eğitim dili İngilizce olup, yabancı dil seviyesi yetersiz olan öğrencilerin 1 yıl hazırlık okumaları öngörülmektedir. Yurtdışında Hazırlık Programı ile ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Hazırlık, lisans ve yüksek lisans programlarının tamamı, 1+2+1=4 yılda tamamlanabilmektedir. Oysa ki bu süreç, Türkiye’deki üniversitelerde 1+4+2=7 yıldır. Bu durumda 3 yıllık bir zaman tasarrufu ve birçok farklı avantaj mevcuttur. Program ile ilgili bahsedilebilecek avantajlardan bazıları yukarıdaki gibidir.

Biliyoruz ki yurt dışında üniversite ve yüksek lisans eğitim dediğimizde akıllara gelen ilk soru YÖK onaylı olup olmadığıdır. Yani diplomanızın Türkiye’de sorgusuz sualsiz her yerde kabul görme durumudur. Endless Abroad, bu süreci yakından takip etmektedir ve YÖK onaylı olmayan hiçbir üniversite ile çalışmamaktadır. İngiltere’de alacağınız lisans ve yüksek lisans eğitimi, London School of Commerce aracılığı ile, YÖK tarafından onaylanmış uluslararası başarı ödüllerine sahip bir üniversite olan dünyaca ünlü Metropolitan Üniversitesi’nde gerçekleşecektir. Alınacak diploma resmi olarak Türkiye’de ve dünyanın bir çok yerinde geçerlidir. YÖK’ün denklik sistemi ile ilgili detaylı bilgi için http://www.yok.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Programın Ücreti Nedir?

2 yıllık (6 dönem) eğitim ücreti yalnızca 7950 GBP’dir.

Program Kapsamında Hangi Hizmetlerden Faydalanabileceğim?

Tüm süreç boyunca elbette ki Endless Abroad Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık sizlerin yanında olacaktır. Danışmanlarımızın iletişim kanalları 7 gün 24 saat açıktır. Ayrıca Londra’daki ofisimiz dolayısıyla, doğabilecek olumsuzlukları en kısa sürede bertaraf etmeye çalışacağımızı da unutmayınız. Listelemek gerekirse, aşağıdaki hizmetlerin tamamı, siz hiç bir ücret ödemeden 

Endless Abroad tarafından sağlanacaktır.

Danışmanlık hizmeti

Yurt dışı çıkış harcı

Sağlık sigortası

Hava alanı transferleri

Sim Kart

Sürpriz Sosyal Aktiviteler

Başvuru ve Kayıt Şartları Nelerdir?

Kayıt için öğrencimizin lise mezunu olması gerekmektedir. İngilizce dil eğitimi göreceğinden dolayı iyi düzeyde İngilizce yeterliliği gerekmemektedir. Şayet öğrencinin İngilizce düzeyi yetersiz ise 1 yıllık hazırlık programı uygulanır. Bu durumda programın süresi 2+1=3 yıl olacaktır. 1 yıllık hazırlık programının ardından İngilizce seviyesi yeterli düzeye ulaşacak olan öğrencimiz, 2 yıllık lisans eğitimine başlayabilir.

www.endlessabroad.com.tr

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0