Görüş Bildir
Haberler
İNCEption: Muharrem İnce'nin TRT Eleştirisi Bir Kez Daha Canlı Yayına Denk Geldi

etiket İNCEption: Muharrem İnce'nin TRT Eleştirisi Bir Kez Daha Canlı Yayına Denk Geldi

Batuhan
23.05.2018 - 16:34 Son Güncelleme: 24.05.2018 - 08:39

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Türk basınına özellikle TRT'ye yönelik eleştirilerini her fırsatta dile getiriyor ve mitinglerini izlemeye gelen vatandaşları sosyal medyada canlı yayın yapmaya davet ediyor. Geçtiğimiz günlerde TRT'nin canlı yayını, tam da İnce'nin devlet televizyonunu sert bir biçimde eleştirdiği anlara denk geldi. Bugün yaşanan tesadüf ise daha ilginçti. Bu defa TRT, İnce'nin Erzincan mitinginde vatandaşlara bu olayı anlattığı sırada canlı yayına başladı. 

Elbette ortaya ilginç görüntüler çıktı. Gelin birlikte bakalım... 

İlk mitingini memleketi Yalova'da yapan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin açıklamalarını ekranlarına canlı olarak taşımayan tv kanalları tepki görmüştü.

İnce geçtiğimiz günlerde Kırklareli'deki konuşmasındaki 'Ödediğim elektrik faturalarındaki TRT payını haram ediyorum' çıkışı tam da TRT'nin canlı yayında mitinge bağlandığı sıra gerçekleşmişti.

İşte Kırklareli mitinginden TRT ekranlarına yansıyan o anlar 📹

Benzer bir görüntü İnce'nin bugün gerçekleştirdiği Erzincan mitinginden geldi 👇

📌 TRT'nin "zamanlaması" sosyal medyanın da gündeminde...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1076
464
205
36
14
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Bu kadar kısa bir sürede iki kez denk gelen bu olay Rte'nin başına gelse AKP'lilerin hepsinden tek yorum gelecekti "Göklerden gelen bir karar vardır"

Admin

YUH daha neler.

Çapulcu Kayra

ötekileştirmeden, düşman yaratmadan, mağdur edebiyatı yapmadan da siyaset yapılabilir bkz : Muharrem İnce. Ümitliyim umutluyum güzel günler göreceğiz güneşl... Devamını Gör

Beta Raybill

Kuantum Fiziğine göre ince detaylar gözetilerek aynı anda heryerde olabiliiyormuş :) cuk oturtmuş gene hakkını veriyor fizikçi olmanın