Görüş Bildir
Haberler
TRT O Anlarda Canlı Yayındaydı: Muharrem İnce'den 'Vergimi Haram Ediyorum' Tepkisi

etiket TRT O Anlarda Canlı Yayındaydı: Muharrem İnce'den 'Vergimi Haram Ediyorum' Tepkisi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce basının kendisini görmezden geldiğine yönelik eleştirilerini bugün Kırklareli mitinginde de sürdürdü. Dünyadaki pek çok basın kuruluşundan kendisine röportaj talebi geldiğini belirten İnce, 'Ancak TRT'den yok' dedi. İnce 'Ödediğim elektrik faturalarındaki TRT payını haram ediyorum, siz de ediyor musunuz?' diyerek TRT'ye tepki gösterdi. Üstelik TRT o anlarda mitingi canlı veriyordu.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugünkü durağı Kırklareli'ydi. Basını sık sık çifte standartlı tutum takınmak ve kendisini görmezden gelmekle suçlayan İnce, bugün de aynı eleştirilerini sürdürdü. 

Muharrem İnce konuşurken TRT yayını kesere mitingi canlı vermeye başladı. İnce o sırada, Türk medyasına yönelik eleştirilerini yöneltiyordu.  Amerika'dan Avrupa'ya ve Japonya'ya kadar dünyanın pek çok noktasından basın kuruluşunun kendisine röportaj talebi ilettiğini söyleyen İnce, ancak TRT'den böyle bir talebin olmadığını vurguladı. İnce daha sonra 'Ödediğim elektrik faturalarındaki TRT payını haram ediyorum, siz de ediyor musunuz?' dedi.

İşte o anlar 👇

İnce'nin tepkisi sosyal medyanın da gündeminde...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
950
512
230
63
27
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Logical

Yalnız şaka maka adam daha seçilmeden ufaktan ufaktan birşeyler düzelmeye başladı. Enteresan...

selimreizzz

Ben şansa inanmam.Başarmanın tek sırrı AKP'li bir milletvekili tanıdığının olmasıdır.Pharmaton 2023 15 Temmuz doblo-11 vitamını içeren tek multiçomar vitamin... Devamını Gör

Volkan Gülümser

Muharremden trt ye hardcore :)