Görüş Bildir
Haberler
İnce Dudaklılar Buraya! Dudaklarınızı Dolgunlaştırmak İçin Uygulayabileceğiniz 9 Taktik

İnce Dudaklılar Buraya! Dudaklarınızı Dolgunlaştırmak İçin Uygulayabileceğiniz 9 Taktik

Ma Belle
03.11.2022 - 12:13 Son Güncelleme: 17.10.2022 - 23:16

Dudaklarımız güzel bir gülümsemeye sahip olmak için en önemli uzuvlarımızdan biri. Başkalarını kendimize çekmek, harika bir gülüşe sahip olmak ve en önemlisi kendimizi daha iyi hissedebilmek için yapacağımız küçük dokunuşlar ortaya büyük farklar koyabilir. Siz de dudaklarınızın estetik işlemler olmadan dolgun görünmesini istiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dudaklarınıza kontür uygulayın.

1. Dudaklarınıza kontür uygulayın.

Dudak şeklinize biraz derinlik eklemek ve olduğundan daha dolgun gözükmesini istiyorsanız kontür uygulayın. Makyaj adımlarından biri olan kontürü dudaklarınıza uygularsanız süreceğiniz ruj daha hoş duracaktır.

2. Dudaklarınızı mutlaka nemlendirin.

Kuru dudaklar parlamaz ve olduğundan daha küçük görünmesine neden olabilir.   Bu yüzden dudaklarınızı nemli tutmakta fayda var. Ama sadece kurudukları zaman nemlendirici veya lip balm kullanın, çünkü kuruyan dudaklar bir süre sonra kendi kendini onaramayabilir ve nem dengesi bozulabilir.

3. Dudak kalemi ile dudağınıza çerçeve çizin.

Cilt tonunuza uygun seçeceğiniz dudak kalemi ile dudaklarınızda istediğiniz şekilde bir çerçeve çizin ve doldurun. Bu dudaklarınızın hem olduğundan daha dolgun görünmesini sağlayacak hem de ruj taşırma derdinden kurtulmuş olacaksınız.

4. Cilt tonunuzdan daha koyu bir ruj kullanın.

Sahip olduğunuz cilt renginden daha koyu bir ruj kullanmanız, kontrast oluşturacağı için rujun rengini ön plana çıkaracaktır. Bu yöntem ince dudaklı insanların kullanması gereken yöntemlerin en başında gelmeli!

5. Dudak fırçası ile kullandığınız ruju dağıtın.

Dudak fırçası kullanarak ruju dağıtmak, dudağınızın daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ancak daha önce dudağınıza çizdiğiniz çerçeveye bulaşmamasına özen gösterin, bu tüm emeklerinizi boşa çıkarabilir. Pütürlü bir görünüm olmaması için makyaj çantanızda bir dudak fırçası mutlaka bulunmalı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Highlighter'ı bir de dudaklarınız için deneyin!

Yüz makyajının sonlarına doğru kullandığımız highlighter'ı bu sefer dudaklarınıza sürmeyi deneyin. Parmağınızın ucuyla dudağınıza süreceğiniz az biraz highlighter, köfte dudaklı olmanızı sağlayacak. 👄

7. Kapatıcı ile keskin bir hat çizin.

7. Kapatıcı ile keskin bir hat çizin.

Kapatıcı kullanarak dudaklarınızı ön planda tutabileceğinizi biliyor muydunuz? İnce bir fırça yardımıyla favori kapatıcınızı dudaklarınızı büyütmek için kullanabilirsiniz. Bunun için dudak kalemini kullanır gibi dudaklarınıza bir çerçeve çizin. Çok ince olmasına dikkat edin, yoksa kötü bir görünüm elde etme ihtimaliniz artar.

8. Dudak parlatıcısını ihmal etmeyin.

Nemlendirdik, çerçeve çizdik, rujumuzu sürdük ve son adım olarak dudak parlatıcısı kullanıyoruz. Highlighter kullanacaksanız parlatıcıyı çok az sürün çünkü fazla parlaması dudağın doğal görüntüsünü bozabilir. Eğer ben bunu da yapmam diyorsan dudaklarına hem renk veren hem de onları dolgunlaştıran Pastel'in Plump Up Plumping Gloss'unu mutlaka denemeni öneririz!

9. Ölü deriyi atmak için scrub yapın.

Scrub işlemi hem kan dolaşımını hızlandırıp dudaklarınızın daha sağlıklı ve dolgun görünmesini sağlar, hem de ölü deriyi atacağı için süreceğiniz makyaj malzemelerinin daha kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın