Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu: 'Öğrenci Burslarını 4 Bin 500 TL'ye Çıkarıyoruz'

İmamoğlu: 'Öğrenci Burslarını 4 Bin 500 TL'ye Çıkarıyoruz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversite öğrencilerine verdikleri bursun 3 bin 200 TL'den 4 bin 500 TL'ye çıkarılacağını açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İmamoğlu duyurdu

İmamoğlu duyurdu

Dün bir basın lansmanı ile İBB'nin 3 yılını özetleyen İmamoğlu, geçtiğimiz yıl 3 bin 200 lira olan İBB bursunun bu yıl 4 bin 500 liraya çıkarıldığını açıkladı. İmamoğlu'nun konuyla ilgili sözleri şöyle oldu:

'75 bin üniversite öğrencisine yıllık 4 bin 500 burs vereceğiz. ‘Yıllardır partimizi üniversite öğrencilerine burs veremiyoruz çünkü bu iptal edildi AYM’de CHP tarafından’ dediler ya. Nasıl çatır çatır verildiğini gösterdik. Niyetiniz vermekse bunu verirsiniz, kimsede bize hesap sormadı. Başkasına vermeyi tercih ediyorsanız o da sizin tercihiniz. Biz gençlere verirken gururla veriyoruz.

"Seneye yurt kapasitesini 5 bin yatağa çıkarıyoruz"

"Seneye yurt kapasitesini 5 bin yatağa çıkarıyoruz"

Belediyemiz tarihinde ilk kez üniversiteler için 622 yatak kapasiteli 3 kız öğrenci yurdunu açtık. Bir erkek öğrenci yurduda açılışta. Eylül ayında üniversite öğrencilerimizin karşısına tam 2 bin 700 yatak kapasitesi ile çıkıyoruz. Seneye bunu 5 bin yatak kapasitesine çıkaracağız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
56
9
5
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Tüm engellemelere rağmen iyi çalışıyor İmamoğlu.813 bin oyun acısı bir taraflarından çıkmayanlar nasıl çelme takarız diye düşünedursunlar ;)

Amon Ra

Asgari ücret kadar burs

Trabuzeni

Keşke cemaatlerden uzak dursaydın be hemşo sırf bu yüzden aday olursan oy vermeyeceğim sana gerek yok bir cemaatçiyi diğeriyle değiştirmeye