Görüş Bildir
Haberler
İlk Togg Banttan İndi! Erdoğan: "60 Yıllık Hayalin Gerçeğe Dönüşüne Tanıklık Ediyoruz"

İlk Togg Banttan İndi! Erdoğan: "60 Yıllık Hayalin Gerçeğe Dönüşüne Tanıklık Ediyoruz"

Yerli otomobilin üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'ndeki açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, '60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne tanıklık ediyoruz. Bir tarafta kırmızı bir tarafta beyaz. Togg 85 milyonun ortak gururudur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan konuşma yapacağı alana banttan inen ilk araçla geldi

Erdoğan konuşma yapacağı alana banttan inen ilk araçla geldi

Togg'un seri üretiminin yapılacağı Bursa'daki Gemlik Kampüsü'nün açılış töreni yapıldı. Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direksiyon başında olduğu ilk araç, seri üretim bandından indirildi. Erdoğan konuşmaya yapacağı alana da banttan inen ilk aracı sürek geldi.

İşte o anlar ⬇️

Fiyata şubat ayında ‘babayiğitler’le beraber karar verilecek

Fiyata şubat ayında ‘babayiğitler’le beraber karar verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, 'Togg, ülkemizin güçlü yarınları için bu ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır. Seri üretim bandından indirip, sizlerin huzuruna çıkardığımız bu ilk araçla 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz.' dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti: 

'Şimdi Togg Avrupa'nın yollarına bütün bu modelleriyle girdiği zaman ciddi manada tutuşacaklar. Ne diyecekler? 'Çılgın Türkler geliyor.' diyecekler.

Siz 'Fabrika kurulmuyor' diye ortalıkta dolaşanlara itibar etmeyin. Bugün Türk sanayicisi fabrika kuracak arsa bulabilmek için birbiriyle yarışıyor.

Vatandaşlarımız Togg siparişlerini şubatta başlayacak ön satışla birlikte verebilecekler.

Aracın fiyatı ne olacak? Piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde tespit edileceğine ‘babayiğitler’le beraber karar vereceğiz. Önümüzdeki martta pazara çıkacak bir ürünün fiyatının bugünden ilanı mümkün değildir. Şubat ayında açıklanacaktır. Hiç telaşa gerek yok.

Bankalar, vatandaşın Togg alabilmesi için elinizi taşın altına koyun.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"60 yıl önce Devrim otomobilini engelleyenler hamdolsun devrin otomobilinde başarılı olamadılar"

"60 yıl önce Devrim otomobilini engelleyenler hamdolsun devrin otomobilinde başarılı olamadılar"

Bundan 60 yıl önce Devrim otomobilini engelleyenler hamdolsun devrin otomobilinde başarılı olamadılar, olamayacaklar.

Bunu kim alacak?', 'Satamazsınız'. Şimdi bunu söylemeye başladılar. İnşallah bunun cevabını başta şahsım olmak üzere milletimiz verecek.

Togg, lityum iyon bataryaların ülkemizde üretimi noktasında dünyanın önde gelen şirketlerinden biriyle anlaştı. Hemen Togg tesisinin yanındaki 609 bin metrekarelik arazide inşa edilecek batarya fabrikasının temelini yakında atıyoruz.

Togg gibi asırlık bir projeyi hayata geçirirken bir kez daha tüm kalbimizle 'Yaşasın Cumhuriyet' diyoruz.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
82
50
46
22
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ASTİGMATOGRAF

A partisi de olsan B partisi de olsan bu milli projemizidir. 60 yıllık bir hasretin ürünüdür. Böyle projelere lütfen köstek olmak yerine destek olalım teşekk... Devamını Gör

Emre Öztürk

ucuz yapsalardı alıp olunabilirdi. onun dışında araba güzel

bayram

Neden dalga geçmek için ucuz yollara başvuruyorsunuz bazı yorum yazanlar. Fiyat konusu dışında eleştirebileceğiniz hiçbir konu yok o da diğer firmaların da u... Devamını Gör

SecretState

Vatan evlatlarının gururdan göğsü kabarıyor,vatan hainlerininse içi yanıyor.Daha düne kadar hayali bile kurulamayan yerli araba bugün üretiliyor,sömürülen bi... Devamını Gör

Ahmet Al

içi yanan secret a birisi su versin.organizma nasıl içerlediyse artık ateşi sönmüyor!