Görüş Bildir
Haberler
İlk Görüşte Aşkın Sırrını Açıklıyoruz! Kadın ve Erkeklerin Birbirinde İlk Dikkat Ettiği 10 Şey

İlk Görüşte Aşkın Sırrını Açıklıyoruz! Kadın ve Erkeklerin Birbirinde İlk Dikkat Ettiği 10 Şey

Begüm
05.08.2020 - 07:00

İlk defa birini gördüğümüzde en çok neye dikkat ederiz, işte kadın ve erkeklerin direkt olarak baktığı şeyler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tabii ki eller!

Erkek ve kadınların direkt olarak baktığı şey eller oluyor. Tırnakların yenmemiş olması, bakımlı durması hemen karşıdakini etkiliyor. E parmakların uzunluğu, şekli de karşı tarafta ''Ay bu eli ne güzel tutarım ben!'' dedirtiyor olabilir.

2. Nasıl yemek yediğiniz

Bu kesinlikle hem erkek hem de kadınların ilk baktığı şeylerden biri. Ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz önemli, o yüzden sakin sakin yemeye çalışın.

3. Ayakkabılar!

Ne kadar iç güzellik önemli olsa da dış görünüşe de bir bakılıyor. Bunda da tarzınızı en çok yansıtan şey ayakkabılar olduğu için kadın ve erkeklerin ayakkabıya baktığı biliniyor. Ee artık ekstra dikkat ederiz ayakkabı seçimimize :')

4. Rüzgarda savrulan saçlar...

Şaka şaka rüzgarda savrulmasına gerek yok ama bakımlı olmasına çok dikkat ediliyor. Özellikle erkekler genelde kadınların saçlarına dikkat ediyorlar ve kırıklarla dolu saçları olanlara ön yargı ile bakabiliyorlar. E bir de yanlış ya da yamuk kesilmiş erkek saçları var. O yüzden her zaman saçımızı sevelim, koruyalım ve ona bakalım!

5. Gülümsemeniz

Sesli ya da sessiz gülün ama unutmayın ki gülümsemeniz sizi yansıtır ve en güzel halinizi gösterir. Hiç çekinmeden bol bol gülün 💛

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizi hatırlatacak en iyi şey: Parfüm

Kullandığınız koku sizinle bağdaştığı için ilk görüşte de son görüşte de unutulmaz izler bırakır. E zaten ter kokanı da sevmezler ama teninize en uygun parfümü bulup hep onu kullanırsanız tek koku ile karşıdaki kişide anında iz bırakabilirsiniz.

7. Doğal bir makyaj

Aşırıya kaçan şeyler kimse tarafından sevilmez zaten. Gelinin kız kardeşi gibi yapılmış bir saç, aşırı koyu bir göz makyajı gibi şeyler ilk görüşte karşı tarafta bir antipati oluşturuyormuş. En güzel şey doğallık zaten, herkes doğal haliyle çok güzel!💕

8. Ses tonu ve telaffuz

Bu kanıtlanmış bir şey! Ses tonunuz hem karşıdaki kişinin size daha iyi odaklanmasını hem de etkilenmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra konuştuğunuz dili doğru ve düzgün bir şekilde kullanmanız da büyük artı sağlıyor. Ki kadınlar ve erkekler de önce sesini duyup etkilendiklerini sonrasında kişinin diğer özelliklerine baktıklarını itiraf ediyorlar. Ee ne yapalım diksiyon çalışalım bari!

9. Düzgün kesilmiş bir sakal

Evet baylar yanlış duymadınız, kadınlar önce ellerinize sonra sakallarınıza bakıyor o yüzden öylesine bir şekilde kesmeyin.

10. Göz teması

Eğer karşıdaki kişi konuşurken göz teması kurmaktan kaçınıyor ya da başka bir yere bakıyorsa bu hem kadın hem de erkekler için oldukça rahatsız edici bir durum olarak değerlendiriliyor. O yüzden aşırıya kaçmadan göz teması kurmak karşıdaki kişiyle ilgilendiğinizi göstereceğinden göz teması kurmayı unutmayın :')

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Erkekler kırmızı giyen bir kadına dönüp dönüp baktığını ve çok etkilendiğini itiraf ediyor.

Ee bir laf vardır ''Kırmızı olsun 5 lira fazla olsun'', gerçekten kırmızı candır!

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
19
19
8
8
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

salla..salla..palavra!!!

Nurlan Elizade

ilk görüşte aşk saniyeler içinde olur. Ne ayakkabısı, ne de parfümü o anda akla gelir. Zaman durur, sesler kesilir, sanki her şey bulanıklaşır bir tek o gözü... Devamını Gör

Erkegin kadinda dikkat ettigi ilk sey guzellik, kadinin dikkat ettigi sey de paradir... Istediginiz kadar susleyip pusleyin, cilalayip parlatin bu romantizm ... Devamını Gör