Görüş Bildir
Haberler
İlk Dikkatini Çeken Kelimelere Göre Sen Kimsin?

İlk Dikkatini Çeken Kelimelere Göre Sen Kimsin?

Bu kelimelerden ilk dikkatini çekenleri seç, senin karakterini tam anlamıyla ortaya çıkaralım!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Başkalarının seninle gurur duymasını isteyen ve bu nedenle de ne istediğini bilemeyen birisin.

Sen hayatının büyük bir zamanını başkaları için yaşıyorsun. Ne yaptıysan başkalarının istekleri  için yapmışsın. Hayatta borçlu olduğun insanlar olduğunu düşünüyorsun ve bir amacın varsa bu da onları mutlu etmek... Sen onların seninle gurur duymasını istiyorsun. Bu nedenle de kendi isteklerini bilemiyorsun çünkü kendine bunu hiç sormamışsın. Kolay yönlendirilebilen ve insanların etkisinde de kolay kalabilen birisin. Bunların hepsi senin hayatında büyük eksilere neden olmuş. Çünkü sen kendine bakmamışsın. Ne istediğine, ne yaptığına, hayallerine, amaçların hiç bakmamış ve ilgilenmemişsin. Her zaman takdir görmek isteyen birisin. Bunun için çabalıyor ve çalışıyorsun. Yaptıkların, fedakarlıkların görülsün istiyorsun. Sen kendini bunun için programlamışsın adeta. Bundan başka yollar ve ihtimaller sana zor ve anlamsız geliyor. Sen bu hayatta her ne yapıyorsan hep başkaları için yapmışsın. Gerçekten istediğin ve yaparken keyif aldığın şeyleri değil, başkaları neyi takdir ederse onu yapmışsın. Sen hayatında mutluluk arayan birisin ama seçtiğin yolun sonu mutluluğa çıkmıyor. Yalnız kalmaktan korkan ve bu nedenle de çoğu kişiye tahammül eden biri olarak hayatında var olan eksikliği başarı ile doldurmaya çalışmışsın.

Sen hayallerde kaybolan, gerçeklerden kaçan ve hayattan bir beklenti içinde olan birisin.

Sen hayallerinde yaşayan birisin. Sen çok fazla hayal kuruyor ve orada kendini mutlu hissediyorsun. Çünkü hayallerinde her şey senin istediğin gibi ilerliyor. Kimse karışmıyor, kimse kendi isteklerini dayatmıyor ve kimse söz hakkına sahip değil. Bütün bunlar senin hayallerinde yaşamana neden oluyor. Gerçeklerden kaçıyorsun çünkü gerçeklerde istemediğin her şeyi yaşıyorsun. Hem istemediğin insanlarla muhatap oluyor hem de istemediğin bir hayatı yaşıyorsun. Bütün bunlar senin hem hayattan hem de gerçekelerden kaçmana neden oluyor. Şu an için hayatında sadece bekliyorsun. Önüne bir fırsat çıkmasını ve bir şeylerin değişmesini bekliyorsun. Bu beklenti içinde olmak da seni aslında hayatında durağanlığa neden oluyor. Sen beklerken hayat akıp geçiyor. Sen peki neyi bekliyorsun? Sen çabalamadan, itmeden bir şeylerin değişmesini bekleyemezsin. Bu sadece senin zamanını çalar ve bir şeyler için çok geç olur. Hayallerinden biraz dışarı çıkmalı ve hayatta gerçekten ne oluyor görmelisin. Korkularından ve istemediğin şeylerden kaçarak kurtulamazsın. Bunlarla yüzleşmeli ve istemediğin her ne varsa tek tek hayatında göndermelisin. Bu istemediklerin gitmemek için ısrar etse de onlarla bağlarını sert bir şekilde koparmalısın.

Sen çok fazla takıntı yapan ve çok fazla da geçmişte yaşayan birisin.

Sen çok fazla geçmişte yaşayan birisin. O anlarda her ne yaşadıysan unutmamış ve unutmak da istememişsin. Bütün bunlar aklının bir köşesinde yer etmiş ve silmemişsin. Sen geçmişte her ne yaşadıysan onları özlüyor bazen onlara öfkeleniyor bazen ise onları tekrar yaşamak istiyorsun. Sen geçmişte sahip olduğun her şeye sahip olmak istiyorsun. Takıntılı bir karaktersin. Bu hem geçmişine hem de şu an ki hayatına yansıyor. Herkesin söylediğini düşünüyor ve herkesin davranışlarını kafana takıyorsun. En ufak yaşadığın şey seni düşüncelere itiyor. Her ihtimali kafanda canlandırıyor ve düşünüyorsun. Bu düşüncelerinin hepsi seni ele geçiriyor. En güzel anında bile seni kötü etkileyebilen düşüncelere sahipsin. Bütün bunlar seni takıntılı biri yapıyor. Güzel bir şey yaşadığın anda bile endişeye sürükleniyorsun. Her şeyin sonunu merak ediyor ve her bir güne endişe ile uyanıyorsun. Senin takıntılı halin hayatında çok fazla engele neden oluyor. Ne kadar bundan kurtulmaya çalışsan da buna öncelikle sen izin vermiyorsun. Geçmişi geçmişte bırakmalı ve önüne bakmalısın. Kafana taktığın şeyler, sen düşünüyorsun diye sonucu farklı olmayacak.

Yokluğu eksiklik hissettiren ve hayattaki her anın değerini bilmeye çalışan birisin.

Sen her ortama mutluluk katan birisin. Yokluğu çabuk fark edilen ve varlığı ise herkese neşe katan birisin. Kolay pes etmez ve kolay negatifliğe kapılmazsın. Bu özelliklerin seni her ortamda aranılan biri haline çeviriyor. Zamana değer ve önem veriyorsun. Senin için anlar önemli. Her anın değerini bilmeye çalışıyorsun. Çünkü yaşadığın her güzel veya kötü şeyin sana bir şey kattığını biliyorsun. Bunları hatırladığında aslında ne kadar güzel yollardan geçtiğini düşünüyorsun. Sen hayatındaki her anına, her yaşına değer veren birisin. Senin için yaşadığın en kötü yıl yoktur Senin için o kötü yılda bile nasıl mücadele ettiğin ve o yılın sana neler kattığı vardır. Bütün bunları düşününce hayatta aslında çok az şeyin seni üzebileceğini fark ediyorsun. Her şeyi büyük olgunlukla karşılıyor ve her şeye karşı bir çözüm bulmaya çalışıyorsun. Çözüm bulamadığın her şeyi ise akışına bırakıyorsun. Hayatın bir kere sana verilmiş olduğunu bilmek sana bu hayatı aslında güzel yaşaman gerektiğini gösteriyor. Sen hayatını kendine dar etmiyor ve düşüncelerinle kendini sıkmıyorsun. Hayatta yaşadığın her şeyin bir karşılığı olduğuna inanıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
47
38
20
11
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın