Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testi Senin Karanlık Tarafını Ortaya Çıkarıyor!

Bu Mürekkep Testi Senin Karanlık Tarafını Ortaya Çıkarıyor!

Bu mürekkep testine göre senin karanlık tarafın ne?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Senin karanlık tarafın adaletsizliğe uğradığında ortaya çıkıyor!

Senin karanlık tarafın sadece adaletsizliğe uğradığında ortaya çıkıyor. Sen genel anlamda sakin biri olsan da bazı ince çizgilerin aşıldığı zaman sen kendini kaybedebiliyorsun. Senin için her zaman herkes doğru olanı yapmalı. Özellikle senin çevrende olan insanlar sana karşı dürüst olmalı. Sen çabalarının karşılığını almak isteyen birisin. Bu yolda ilerlerken karşına çıkıp senin emeklerini elinden alacak biri olması seni bambaşka birine çevirebilir. Sen adaletesizliğe tahammül edemeyen birisin. Karanlık tarafın ancak bir adaletsizliğe uğradığında ortaya çıkıyor. O zaman sen de oyunu kurallarına göre oynamaya başlıyorsun. Acımasız bir kimliğe bürünüyor ve artık adımlarını uçarı değil, sağlam atmaya başlıyorsun. Senin karanlık tarafın biraz acımasız birini ortaya çıkarıyor. Ne kadar kimseyi incitemez olarak görünsen de aslında sinirlendiğin an neler yapabileceğini bilmiyorlar. Senin karanlık tarafın etrafındaki herkesin bir adım geride durmasına neden oluyor. Çünkü o an herkes bir yere saklanmalı ve senden uzak durmalı. Elindekinin değerini bilen ve sahip olduğun şeylere de dört elle sarılan birisin. Bütün bunları senin elinden biri almaya çalışırsa ona alamayacağını en acımasız şekilde gösterebilirsin.

Senin karanlık tarafın çok canın yandığında ortaya çıkıyor

Senin karanlık tarafın çok canın yandığında ortaya çıkıyor. Sen hayatında genellikle kimseyi kırmadan ilerleyen birisin. Açıkçası ne insanlara ne onların hayatlarına dahil olursun. 'Herkesin bir bildiği vardır.' der kendi yoluna bakarsın. Ama bazı insanlar senin gibi değiller. Senin hayatına sızarlar ve senin hayatına çok fazla dahil olmaya başlarlar. Senin zayıf noktanı öğrendiklerinde ise canını yakmaktan hiç çekinmezler. Sen onlara çok güvenebilir ve her zaman yanında olacaklarını düşünebilirsin ama bu her zaman böyle olmaz. Senin canını yakmak bu hayatta yapılacak en kötü şey. Çünkü bunun illa ki bir karşılığını verirsin. Gözün döner, canını yakan kişinin bin katı daha fazla canını yakmak istesin. O saatten sonra aldığın kararları artık sen değil, içindeki karanlık tarafın alır. Ne başka birini düşünür ne de o insanların duygularını önemsersin. Düşündüğün tek şey canının ne kadar yandığı olur. O anı asla unutmaz ve her sabah bu acıyla uyanırsın. Senin karanlık tarafın intikam alana kadar kenara çekilmez.

Senin karanlık tarafın yalnız kaldığın zaman ortaya çıkıyor!

Senin karanlık tarafın yalnız kaldığın an ortaya çıkıyor. Sen terk edilmekten korkan birisin ve böyle bir şeyle karşı karşıya kaldığında bambaşka biri olabiliyorsun. Ya o insanları kaybetmemek için çabalıyor ya da artık hiçbir şeyi önemsemiyorsun. Yani o saatten sonra davranışlarının hesabını kimseye vermiyorsun. Sevilmediğini, önemsenmediğini hissetmek sana acı veren bir şey. Bu duyguyla aldığın kararlar belki saçma belki de sana ait olmuyor ama o an öyle davranmak zorunda hissediyorsun kendini. Senin karanlık tarafın sana ve etrafındaki kalan son insanlara da zarar veriyor. Senin hissettiğin yalnızlık hissi sana büyük bir çaresizlik hissettiriyor. Bu çaresizlik ise senin hırçın biri olmana neden oluyor. Sen gözün döndüğü anda, sana mantıklı gelse de ilerde pişman olacağın şeylere adım atabiliyorsun. Karanlık tarafın seni zorluyor ve aslında senin asla yapamayacağın şeyleri sana yaptırıyor. Sen uzak durmaya çalışsan da yalnız kaldığında kötü biri olman gerektiğini hissediyorsun. Bu kötülük hissi sana güç veriyor ama aynı zaman da pişmanlık hissi katıyor. Senin karanlık tarafın ortaya çıktığında aslında en çok sana zarar veriyor.

Senin karanlık tarafın yenilgiye uğradığında ortaya çıkıyor!

Senin karanlık tarafın yenilgiye uğradığın an ortaya çıkıyor. Sen biraz başarı odaklı hayatına devam eden birisin. Öncelliklerin her zaman kariyer odaklı ve her zaman kendini daha yüksekte görmek istiyorsun. Kendin için kurduğun hayaller ve planlar her zaman kazanma odaklı... Bütün bunlar senin yenilgiye tahammülün olmadığını ortaya çıkarıyor. Yenilgiye uğradığın an ise hem kendine hem de etrafına çok fazla öfke duyuyorsun. Hem bir şeylerden vazgeçiyor hem de sinirini bir türlü dindiremiyorsun. Bütün bu duygular sana yanlış şeyler yaptırıyor. Ne tarafa gideceğini bilmediğin için sen duvara tosluyorsun. Senin karanlık tarafın sana bütün kötü duyguları aynı anda hissettiriyor. Bu duyguları hissettiğin an ise hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Çünkü sen o an kötü biri oluyorsun. İstediğin şeyleri alamamış ve elinden kayıp gitmiş biri olarak bazı şeyleri boş veriyorsun. Artık önünde amaçların, hayallerin olmadığında bu boş vermişlik hissi sana çok kolay kötü şeyler yaptırabiliyor. Kendinle ve evrenle savaşıyorsun. Planların bozulduğu an hayatın başına yıkılmış gibi hissediyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
41
27
24
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Purple Liebe

Abi neye göre seçiyoruz bir insan bile sormamış. Ne bu? Güzel bulduğum mu korktuğum fotoğrafları mı seçmem gerekiyor? Editör mal gibi bi içerik hazırlamış.

Balat baltasd

Senin karanlık tarafın sadece adaletsizliğe uğradığında ortaya çıkıyor. Sen genel anlamda sakin biri olsan da bazı ince çizgilerin aşıldığı zaman sen kendini... Devamını Gör

...

bu kadar doğru olamaz a,g.. 😱