Görüş Bildir
Haberler
İlk Bakışta Hiçbir Anormallik Yokmuş Gibi Görünen Ama Arka Planlarında Ürkütücü Hikayelere Sahip Fotoğraflar

İlk Bakışta Hiçbir Anormallik Yokmuş Gibi Görünen Ama Arka Planlarında Ürkütücü Hikayelere Sahip Fotoğraflar

11.07.2022 - 12:02

Fotoğraflar, anıları kalıcı hâle getiren mükemmel bir araç olsa da bazıları, görünenden çok daha fazla şey anlatır bizlere. Bazen gayet normal duran fotoğraflar, aslında göründüğü kadar da masum olmayabilir. Hikâyelerini öğrenmeden önce hiçbir kusur bulunamayan bu fotoğrafların ardında gizlenen korkunç gerçekleri öğrenmeye hazır mısınız? Karşıdan bakıldığında hiçbir anormallik olmayan ama arka planda ürkütücü gerçeklere şahitlik yapmış fotoğrafları sizler için derledik. Haydi, hep beraber bu fotoğrafların ardındaki gerçekleri açığa çıkaralım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Palyaço katil John Wayne Gacy.

1. Palyaço katil John Wayne Gacy.

İlk bakışta çok şirin görünmese de bir palyaçonun yer aldığı bu fotoğraftaki kişinin bakışları, aslında kendini ele veriyor. Adı John Wayne Gacy olan fotoğraftaki palyaço, bakışlarının ürkütücülüğünden de anlaşılacağı gibi normal bir palyaço değil. Palyaço Katil olarak bilinen bu kişi, evine davet ettiği 27 kişiyi öldürdü. Yakalandıktan sonra verdiği ifadeler ise kan donduruydu. Öldürdüğü kişileri, evinin altına gömdüğünü söyleyen Gacy, 32 çocuğa tecavüz edip öldürdüğünü itiraf etti. İdam cezasına çarptırılarak zehirli iğne ile idam edildi.

2. Normal görünen ama normal olmayan bir fotoğraf.

2. Normal görünen ama normal olmayan bir fotoğraf.

Fotoğrafa baktığımızda her şey gayet yolundaymış gibi gözüküyor ancak fotoğrafın hikâyesini öğrendiğimizde işlerin hiç de öyle olmadığını görüyoruz. Eskiden teknoloji şimdilerde olduğu kadar ileri seviyede olmadığı için fotoğrafların net çıkması adına hiç kıpırdamadan poz vermek gerekiyordu. Aksi takdirde fotoğraflar, net çıkmıyordu. Bu fotoğrafta da ortada yer alan kadının, içinde bulunduğu döneme göre gayet iyi çıktığını görüyoruz. Bunun sebebi ise kadının yaşamıyor olması. Dolayısıyla kadının, hiç kıpırdayamadığı için fotoğrafta bu kadar net çıktığı biliniyor.

3. John Edward Robinson'un "mutlu" aile fotoğrafı.

3. John Edward Robinson'un "mutlu" aile fotoğrafı.

Fotoğrafta ne kadar samimi bir aile tablosu var öyle değil mi? Görünen öyle olsa da işin aslı maalesef öyle değil. Fotoğraftaki sarı kazaklı adam yani John Edward Robinson, aslında bir seri katil. Daha da korkunç olanı, kucağında tuttuğu bebek Tiffany Sitasi'nin annesini bir gün önce öldürmüş. Tüyler ürperten bu olay, 15 yıl boyunca saklı kalmış. Kurbanlarından sadece sekizinin kimliği tespit edilen Robinson'a idam cezası verilmiş.

4. Fotoğraf eğlenceli gözükse de aslında değil.

4. Fotoğraf eğlenceli gözükse de aslında değil.

Gayet normal görünen bu fotoğraf, 1975 yılının yaz aylarından birinde Kaliforniya Sekoya Ulusal Park'ında çekilmiş. Havaya kalkan saçlarıyla eğlenen iki kardeşin bu fotoğraf sonrasında yaşadıkları, kardeşlerin gülümsemelerini gölgede bırakmış. Fotoğraf çekildikten birkaç dakika sonra üzerlerine yıldırım düşen iki kardeş, yaşanan bu olaydan sonra neyse ki ucuz kurtulmuş.

5. Regina Kay Walters'ın çaresiz bakışları.

5. Regina Kay Walters'ın çaresiz bakışları.

Fotoğraftaki kız çocuğu, ne yazık ki bu fotoğrafın çekiminden sadece dakikalar sonra öldürülmüş. Dikkatlice incelendiğinde yüzündeki dehşet dolu ifade göze çarpan 14 yaşındaki kız çocuğunun adı, Regina Kay Walters. Katili Robert Ben Rhoades, Regina'yı öldürmeden önce onu fotoğrafta görünen terk edilmiş ahıra götürmüş. Regina'nın saçlarını kesip işkence ettikten sonra onun ellerini çözmüş. Daha sonrasında fotoğrafta gördüğümüz siyah elbise ve topuklu ayakkabıyı ona giydirmiş. Yüzüne dikkatli baktığımızda âdeta yardım çığlıkları atan Regina, ne yazık ki bu fotoğrafın hemen ardından öldürülmüş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baba ve kızın çekildiği son mutlu fotoğraf.

6. Baba ve kızın çekildiği son mutlu fotoğraf.

Sırada mutlulukla kameralara poz veren baba kızın fotoğrafı var. 15 Ağustos 1998'de çekilen bu fotoğrafın ardından beklenmedik bir olay yaşandı. Hemen yanlarında bulunan kırmızı arabanın patlaması ile son kez mutlu şekilde fotoğraf çektiren baba kız, hayatını kaybetti. Âdeta can pazarı yaşanan bu patlamada 28 kişi öldü, 220 kişi ise yaralandı. Patlamadan geriye ise mutlulukla kameraya gülümseyen baba ve kızın hayattaki son fotoğrafı kaldı.

7. Auschiwitz çalışanlarının izin günü.

7. Auschiwitz çalışanlarının izin günü.

Bu fotoğraf, Auschiwitz çalışanlarının eğlenerek zaman geçirdikleri bir tatil gününe ait. Bakıldığında çok masum görünen fotoğraftaki insanların mesleğini öğrendiğinizde de aynı şeyi düşüneceğinizden emin değiliz. Fotoğraftakilerin mesleği, insanları korkunç şekillerde öldürmek. Bu bilgiyi öğrendikten sonra dehşetle baktığımız gülümsemeler, onların yaptıkları işleri pek yadırgamadıklarının bir işareti sanki. Görüldüğü üzere bu insanlar, hayatlarından gayet memnun gözüküyorlar. Can almak kadar korkunç bir durumu meslek olarak yapmak ise son derece tüyler ürpertici.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
7
7
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın