Görüş Bildir
Haberler
İlk Aşkının Sana Yazdığı Mektubu Okuyoruz!

etiket İlk Aşkının Sana Yazdığı Mektubu Okuyoruz!

İlk aşkımıza içimizde neler neler büyüttük. Bakalım ilk aşkın senin hakkında ne düşünüyor?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. İlk aşkını hatırlıyor musun?

3. İlk aşkını hatırlıyor musun?

4. İlk aşkını anlattığın bir defterin var mı?

5. Sana ilk defa aşık olduğunu hissettiren, karşılıksız aşkı ciğerlerine kadar yaşatan o insanın sende özel bir yeri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk öpüşmeni hatırlıyor musun?

6. İlk öpüşmeni hatırlıyor musun?

7. İlk aşkın gözyaşı dökmene değer miydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlk aşkının sana mektubu:

Merhaba, 

Sanırım beni seviyorsun. Geçen gün duymuşlar bana söylediler, ben de duymamazlıktan gelmiş gibi davrandım. Bilmeni isterim ki, bana baktığında kalbim çok hızlı atıyor ve içim ısınıyor. Sen başkasını sevdiğimi düşünüyorsun ama ben de seni seviyorum. Fakat arkadaşlarımız dalga geçer diye söyleyemedim. Sen gerçekten çok tatlısın. 

Geçen gün sana kötü davrandım biliyorum. Bu tamamen sana nasıl davranmam gerektiğini bilmediğimden kaynaklanıyor. Şimdilik aşkımız gizli kalsın ama izin verirsen arka bahçede elini tutabilir miyim?

İlk aşkının sana mektubu:

İlk aşkının sana mektubu:

Selam, 

Bu bir itiraf mektubudur. Senden çok hoşlanıyorum fakat senin duygularından emin olmadığım için sana bu zamana kadar açılamadım. Sen sanki benim en yakın arkadaşımdan hoşlanıyorsun ama ben seni çok seviyorum. Eğer aranızda bir şey varsa ben çekilirim. Yoksa lütfen beni sever misin? 

Evet, dünya henüz ikimiz için de büyük bir yer, fakat bu koca boşlukta ben seni buldum. Sen başkasının aşkı olabilirsin. Hayatım boyunca seni seveceğim. Senden asla vazgeçmeyeceğim.

İlk aşkının sana mektubu:

İlk aşkının sana mektubu:

Selam, 

Bu cümleleri sana nasıl yazacağım bilmiyorum, açıkçası biraz çekiniyorum da ama arkadaşım senden hoşlanıyor. O benden daha çekingen olduğu için ben yazıyorum. Sana olan aşkından gözü hiçbir şey görmüyor. Sen onunla hiç ilgilenmiyorsun. Bunun nedeni başkasını sevmen mi? 

Aslında arkadaşım da çok tatlı birisi, iyi anlaşabileceğinizi düşünüyor. Senin ilgi alanların farklı ama yapmaktan hoşlandığın şeylerden onun da hoşlanacağını düşünüyoruz. Plan yaptık. Hafta sonu birlikte bir şeyler yapalım mı? Üçümüz.

İlk aşkının sana mektubu:

Selam,

Beni mi seviyorsun? Geçen gün öyle söylediler. Bunu neden herkes biliyor ve ben bilmiyorum?  Neyse problem bu değil, ben seni sevmiyorum. Çünkü ben başkasını seviyorum. Birlikte kitap okuyoruz diye etkilenmiş olabilirsin fakat sen roman ben şiir seviyorum. Biz ayrı dünyaların insanıyız. 

Annem ve babam birbirlerini sevdiği için beni doğurmuş fakat bizim ortak bir zevkimiz yok. O yüzden çocuğumuz olamaz. Lütfen beni sevmeyi bırak. Ben zaten sarışınlardan hoşlanıyorum.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
241
213
126
60
42
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysima

Merhaba, Sanırım beni seviyorsun. Geçen gün duymuşlar bana söylediler, ben de duymamazlıktan gelmiş gibi davrandım. Bilmeni isterim ki, bana baktığında k... Devamını Gör

Kzlt

Son buluştuğumuz yer son çayımız ve son konuşmamız. Yola çıkarken kapattığın kapının kederini unutma. Uzaklaşırken, arkandan bakakalan pencerelerin sessizliğ... Devamını Gör

Nurlana

Oha yaaa😮😮Wuan woktayim. Aynisi çikti arkadaş