Görüş Bildir
Haberler
Şimdiki İlişkinin Ne Zaman Biteceğini Söylüyoruz!

etiket Şimdiki İlişkinin Ne Zaman Biteceğini Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
14.10.2018 - 20:09 Son Güncelleme: 16.10.2018 - 01:59

Mutlu mesut olduğun ilişkinin ne zaman biteceğini merak ediyor musun?

Testi çöz ve öğren!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Sevgilinle ne yapmaktan hoşlanırsın?

3. Sevgilinle ne yapmaktan hoşlanırsın?

4. Sıcak çay içmeyi, soğuk çay içmeye tercih eder misin?

5. Şimdi dürüst ol! Sevgilini aşağıdakilerden hangisine tercih edersin?

6. Söyle bakalım, mobil oyun oynar mısın?

7. Peki mobil uygulamalara veya oyunlara para harcamak gibi bir alışkanlığın var mı?

8. Son olarak sevgilini saksıya diksen, hangisi filizlenir?

8. Son olarak sevgilini saksıya diksen, hangisi filizlenir?

İlişkiniz her an bitebilir!

Verdiğin cevaplara göre ilişkin her an bitebilir! Resmen incecik bir ip tutuyor. Bu ip sizin ilişkiniz boyunca oluşturduğunuz aşk ve sevgi. Görüyoruz ki artık birbirinize karşı saygıyı bile yitirmek üzeresiniz. Tartışmalarınızın noktası habire ayrılalım kelimesine çıkıyor. Kurtarmak için çabalamalarınız ortada, aslında ikiniz de bitsin istemiyorsunuz fakat birbirinizi tüketmişsiniz. Artık söylediğiniz her cümle batıyor. Belki biraz uzak kalmaya ihtiyacınız vardır. Biz ne dersek diyelim en son karar sizin.

Bugün yarın bitebilir!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz ağızdan çıkacak tek cümleye bakıyor. 'Ayrılalım, artık dayanamıyorum!' O kadar sıkılmışsın ki ona bir şeyler anlatmaktan. Artık sadece onu dinlemeye başlamışsın. Sen ne söylersen yanlış anlıyor. Kendisi anlamak istediği gibi anlıyor. Cevapları hep aynı. Tükenme noktasına gelmişsin. Sabretmek zorunda değilsin. Bırak inceldiği yerden kopsun. Kimseye tahammül etmek zorunda değilsin. Bunca zaman onunla ilgilendiğin yeter. Her zaman onun istekleri karşılanmış. Kimsenin triplerini çekecek hal kalmamış sende. Devam etmek isterseniz de yol sizin yolunuz fakat birbirinizi yıpratmaktan vazgeçin.

İlişkinizin birkaç haftalık ömrü kalmış!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinizin birkaç haftalık ömrü kalmış. İlişkiniz boyunca cebinizde biriktirdiklerinizi yiyorsunuz. Bu ilişki boyunca güzel vakitler geçirmişsiniz fakat artık yolun sonu gibi düşünüyorsun. Aslında karşı tarafın senden hala umudu var. O bu ilişkinin bitmesini istemiyor. Sen düşünmüşsün ki artık uzatmanın anlamı yok. Birbirinizi kırmadan bu ilişkinin bitmesi için uğraşıyorsun. Birbirinizi çok seviyorsunuz fakat bazen sevmek yetmiyor. Belki son bir çabayla ayağa kalkabilirsiniz. İlişkinizin temeli çok kuvvetli ve birbirinize güveniyorsunuz. Her şey güzel olabilir bu sizin elinizde.

İlişkinizin 2 - 3 ay ömrü kalmış!

İlişkinizin 2 - 3 ay ömrü kalmış!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinizin birkaç ay ömrü kalmış. Şimdilerde her şey güzel gözüküyor gibi fakat birkaç ay sonra birbirinizin hiç tanımadığınız bir yüzü ortaya çıkacak ve inanamayacaksınız birbirinize. Artık daha fazla kıskançlık yapmaya başlamışsınız ikinizde. Birbirinize uyguladığınız baskıcı tavırlardan vazgeçin. Yoksa bu ilişki birkaç ay sonra bitecek. Herkes sizin ilişkinizi çok beğeniyorken ve etrafta örnek çift olduğunuz halde ne bu tavırlar? Eğer aranızı düzeltmezseniz birkaç ay sonra birbirinize düşman olacak gibi ayrılacaksınız. Bu kavga ve gürültüye gerek yok.

İlişkiniz en fazla 2 yıl daha devam edecek!

İlişkiniz en fazla 2 yıl daha devam edecek!

Verdiğin cevaplara göre ilişkiniz en fazla birkaç yıl daha devam edecek. Uzun bir ilişki olacak fakat birlikte bir ömür geçirmek istediğinizden emin misiniz? Birbirinizin sevmediğiniz huylarınıza ne kadar tahammül edebiliyorsunuz? Aslında baktığında ilişkiye ömürlük olarak başlamışsınız fakat uzun zaman geçtikten sonra anlayacaksınız ki beraber bir ömür geçiremezsiniz. Sen onu o seni habire dönüştürmeye çalışıyorsunuz. İstediğiniz insan modeline sokmaya çalışıyorsunuz ve bu bir yerden sonra sıkmaya başlayacak. Birbirinizin hayatına karışmaktan vazgeçin. Özel hayat kavramı kalmamış resmen. Ayrı vakitler geçirmeye çalışın. Habire yan yana çabuk sıkılırsınız. Umarım ilişkinizde hep mutlu olursunuz.

İlişkiniz uzun yıllar devam edecek!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinizin ne zaman biteceği anlaşılmıyor. Uzun yıllar birliktesiniz. Birbirinizin ömründe var olacaksınız. Kim bilir belki bir ömür beraber olacaksınız. Çok seviyorsunuz ve her görüşmenizde ilk gün yaşadığınız heyecanla bakıyorsunuz birbirinize. Ufak tefek atışmalar her ilişkide olur. Kırmadan ve kırıcı sözleri ağzınızdan uzak tutarak devam ettirin bu ilişkiyi. İkinizin yaptığı her aktiviteden zevk alıyorsunuz. Hem en yakın arkadaş olmuşsunuz hem de sevgili. Geçmişi resmen silmişsiniz. Kimse geriye dönüp bakmıyor bu ilişkide. Umarız bu şekilde devam eder ve bir ömür mutlu olursunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
518
213
81
56
40
35
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

mobil oyun çıkartmayı düşünüyorsunuz galiba

lavin YAAAA

olmayan ilişkimin ne zaman biteceğini öğrendim

Mete Öztürk

yaktım bi dal

Helin Aksoy

sevgilisi olmadığı halde çözenler