Görüş Bildir
Haberler
İlişkinde Ayrılığa Yüzde Kaç Meyillisin?

İlişkinde Ayrılığa Yüzde Kaç Meyillisin?

Onedio müneccimlik ekibi olarak bugün ilişkinde sevgilinden ayrılmaya yüzde kaç meyilli olduğunu söyleceğiz!

Öğrenmeye hazırsan seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.💔 Senin için sevgilinin cebinin ne kadar dolu olduğu önemli mi?

2. Siz ve sevdiğiniz bir konuda hemfikir değilsiniz diyelim. Bu durumda tepkisi nasıl olur?

3. Sevgilinin sana yalan söylediğini anladın. Tepkin ne olur?

4. Sevgilini ilk kez en yakın arkadaşlarınla tanıştırdın ama ondan pek hoşnut olmadılar. Aklından ne geçirirsin?

5. Peki sevgilinle tartışma sıklığınız nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu tartışmalarda haksız olduğunu anladıktan sonraki davranışın hangisi olur?

7. Her şeye trip atanlardan mısın?

8. Geldik son soruya. Ayrılığa dair söylenen sözlerden birini seç bakalım.

%100

%100

Verdiğin yanıtlara göre ilişkinde ayrılığa meyilin %100! Ne bekliyordun ki? Verdiğin cevaplara göre sevgilinle yakın bir bağ kuramadığın çok belli. Sık sık tartışmalar, önemsememeler falan... İlla bir bağ kuracaksın, çok seveceksin diye bir şey yok tabii, belki de senin mizacın böyle. Tutamayacağın sözler, efendime söyleyeyim boş vaatlerde bulunmak tarzı şeylere girişmezsen belki de güzel biter bu ilişki. İlişkinin bitmesi demek dünyanın sonu değil tabi önemli olan ilişki bittiğinde de güzel hatırlayabilmek her şeyi. Umarım siz bunu başarırsınız!

%60

%60

Verdiğin yanıtlara göre ilişkinde ayrılığa meyilin %60! Hiç neden bu sonuç çıktı şimdi deme! Görünen köy kılavuz istemez sonuçta. Kendinize çeki düzen vermezseniz bu ilişkinin sonu belli. Bu sondan dönebilmek sizin elinizde. Birbirinize saygınızı yitirmeyin, sevginizin değerini bilin ve bu ilişkiyi kurtarın. Sonra pişman olmayın diye söylüyoruz bunları yoksa tabii ki dünyanın sonu değil ayrılmak. Ama mutlu olmak varken neden böyle olumsuzluklar yaşansın ki!

%40

%40

Verdiğin yanıtlara göre ilişkinde ayrılığa meyilin %40! Birbirinize bu bağlılığınız sürdükçe, birbirinize zarar vermemeye devam ettikçe ayrılığınız çok zor gözüküyor. Her şeyin başı anlayış... Birbirinize karşı anlayışlı ve hoşgörülü olduktan sonra hiçbir güç sizi ayıramaz. İnsanların sizi parmakla gösterip ''ne güzel ilişkileri'' var dedikleri ilişki sizin ilişkiniz işte. Bunu bozmamak tamamen sizin elinizde. Bozacağınızı da hiç düşünmüyoruz. Aynen böyle devam sizi gidi çifte kumrular!

%1

%1

Verdiğin yanıtlara göre ilişkinde ayrılığa meyilin %1! Herkesin gıpta ettiği, imrendiği, her şeyin yolunda gittiği bir ilişkiniz var. İlk günden itibaren birbirinize olan sevginiz ve saygınız hiç eksilmedi aksine günden güne artarak büyüdü. Burada ikinizin de son derece anlayışlı insanlar olmanızın da payı büyük. Ufak tefek şeyler için hayatta birbirinizi incitmiyorsunuz. Birbirinize ve ilişkinize zarar verecek şeylerden koşarak uzaklaşıyorsunuz. Kısaca bu ilişkinin de, birbirinizin de değerini çok iyi biliyorsunuz. Ne diyelim Allah bozmasın, maşallah size!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
104
77
53
26
22
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
edanur boruk

ilişkim yok ama bu testi niye yaptım anlamadım :))

suat kaya

ilişkimizde 1 yılı doldurduk ama yüzde 100 dedi hmm