Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Neden Hayal Kırıklığına Uğruyorsun?

etiket İlişkilerinde Neden Hayal Kırıklığına Uğruyorsun?

Begüm
13.12.2022 - 21:37

Bakalım sen genellikle ilişkilerinde neden büyük bir hayal kırıklığına uğruyor ve duygularını yıpratıyorsun? Hemen testi çöz, neden hayal kırıklığına uğradığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Senin için bir ilişkide hangisi çok önemli?

3. Peki bu zamana kadar en uzun süren ilişkin ne kadar sürdü?

4. Sevgilin sana yalan söylese onu affeder misin?

5. Genellikle biriyle tanıştıktan ne kadar süre sonra onunla ciddi bir ilişkiye giriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Şimdi dürüst ol lütfen, hayatını ve planlarını partnerine göre değiştiriyor musun?

Çok güveniyorsun!

Evet, ilişkide önem verdiğin şeylerden biri güven ama sen karşındaki kişiye genellikle hemen güveniyorsun. Onun gülümsemesi, sana iyi davranması ve paylaştığınız şeylerin artması sizi daha da yakınlaştırıyor ve sen de genellikle hemen onun güvenilir biri olduğunu düşünüyorsun. Belki biraz daha gözlemlemeye ve hissettiklerine odaklanmaya ihtiyacın olabilir. Eminim bu sana ve ilişkine daha iyi gelecektir. Tabii ki güvenme demiyoruz ama biraz daha temkinli olmak iyi olabilir!

Sevgini çok fazla gösteremiyorsun!

Sen sevgini çok fazla gösteremediğin için karşındaki kişi de sana sevgisini genellikle yansıtamıyor. Aslında sen ne kadar şeffaf olursan ve partnerine güvenirsen ilişkiniz daha iyiye gidebilir. Üzülmemek, kırılmamak için duvarların arakasına saklanmak yerine şimdi sevgini göstermenin tam zamanı. Unutma korkmamalısın, sevgi her şeyi iyileştirir!

Beklediğin sevgiyi alamıyorsun!

Evet kabul edelim sen karşındaki kişiyi ne kadar seversen sev bazen o kişi seni o kadar sevmeyebilir. Burada unutmaman gereken şey senin değerli olduğun. Sana değer veren, seni seven kişilerle birlikte olmak en iyisi olacaktır. Sen karşındaki kişiye sevgini verdiğinde eğer karşılığını göremiyorsan bu ilişki için belki de bu kadar çabalamamalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
11
7
7
5
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Çok güveniyorsun! Evet, ilişkide önem verdiğin şeylerden biri güven ama sen karşındaki kişiye genellikle hemen güveniyorsun. Onun gülümsemesi, sana iyi davra... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Çok güveniyosun. Iyi pok yiyorum...

Necla Kaplan

Beklediğin sevgiyi alamıyorsun!