Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Ünlü Gibisin?

etiket İlişkilerinde Hangi Ünlü Gibisin?

Aburoski
25.06.2018 - 14:44 Son Güncelleme: 26.06.2018 - 13:48

Evet bakalım sen ilişkilerinde hangi ünlü gibisin? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Hadi bize gerçeği söyle, sevgilinin yakın arkadaşıyla bir şeyler yaşar mısın?

3. Hadi bize gerçeği söyle, sevgilinin yakın arkadaşıyla bir şeyler yaşar mısın?

4. Peki şıpsevdi misin?

4. Peki şıpsevdi misin?

5. Sence uzun süreli ilişkiler bir zamandan sonra alışkanlığa dönüşüyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne sıklıkla beğendiğin insanlarla görüşürsün?

7. İlişkilerinde hangisine önem verirsin?

8. Son olarak, sence hesabı kim ödemeli?

8. Son olarak, sence hesabı kim ödemeli?

Alişan!

Alişan!

Sen ilişkilerinde aynı Alişan gibisin! Sırf bir şeyler olsun, adı konsun diye adımlar atmaya çalışıp, işi her zaman aceleye getiriyorsun! Yapma bunu Alişan gibi başını yakarsın. Biliyorsun ki Alişan nişan attı. Nedeni de çevresindeki evlenme baskısı nedeniyle ilk gördüğü kadınla nişanlandı. Sende de öyle bir durum sezdik. Seni seven insanlara kanıyorsun. Birinin gerçekten seni sevdiğini hissettiğinde onu kaybetmekten korkuyorsun ve kaybetmemek için elinden geleni yapıyorsun. Aman asla kendini kullandırma! Senin için hayırlısı diyelim.

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Sen ilişkilerinde aynı Kıvanç Tatlıtuğ gibisin! Çok tatlı, sevimli ilişkiler yaşıyorsun. İlişkilerinde en çok değer verdiğin şey saygı! Karşındaki insana saygı duyarsın, ondan da aynısını bekliyorsun. Saygı olduğunda sevginin de olduğunu düşünüyorsun. Haklısın, saygı olmadan hiçbir şey olmaz. Karşındaki insanın düşünceleri senin için öncelik... Aynı zamanda çok sakin ilişkiler yaşıyorsun. Kavga gürültü asla yok!

Seda Sayan!

Seda Sayan!

Sen ilişkilerinde aynı Seda Sayan gibisin! Maşallah aşk hayatın hiç durulmuyor. Sürekli bir ilişki içindesin. Sen de Seda Sayan gibi dikiş tutturamamışsın. Sana uygun olmayan insanlarla ilişki yaşadığın için sonu hep kötü bitiyor. Sana iki güzel söz söyleyen birine hemen kanıyorsun. Karşındaki insan için de her şeyi yaparsın. Seni sevsin, sevmesin önemli olan senin onu sevmen!

Seda Akgül

Seda Akgül

Sen ilişkilerinde aynı Seda Akgül gibisin! O kadar insanı tanıştırıp, kendi aşk hayatını bir türlü düzene sokamayan birisin. Seda Akgül de öyle. Biliyorsun ki Kısmetse Olur programında bir sürü insanı tanıştırdı. Fakat kendisi çok kısa aşklar yaşayıp, bu aşklar sonucunda gaza gelip önemli adımlar atıyor fakat sonu iyi bitmiyor. Sende aynı böylesin. Karşındaki insana hemen kanıyorsun. KANMA! İyice emin olmadan adım atma.

Tarkan!

Tarkan!

Sen ilişkilerinde aynı Tarkan gibisin! Nedenini soracak olursan, gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorsun. Ayrıca  kimsenin gözüne soka soka da bir ilişki yaşamıyorsun. En güzelini yapıyorsun. Böyle devam etmelisin. Çünkü ilişkilerini çok güzel sürdürüyorsun. Aman sakın bozma böyle devam et. İlişkini insanlara yaymak zorunda değilsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
441
154
83
57
47
41
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Seda Sayan! Sen ilişkilerinde aynı Seda Sayan gibisin! Maşallah aşk hayatın hiç durulmuyor. Sürekli bir ilişki içindesin. Sen de Seda Sayan gibi dikiş tuttu... Devamını Gör

Çağatay Çelik

Böyle bi saçmalık olamaz. Cinsiyetimi erkek seçiyorum, Seda Akgül çıkıyor. Lan yoksa ben?!?!?!????!????!?????!!!!!!!!!